sadaya Kategori
EN

Ukur Transit

Imah>Services urang>Angkat>Ukur Transit

Ukur Transit

ENTÉ SUKTÉS

gambaran

Pilihan jalur penting pikeun transportasi kargo beurat.

Rute anu dioptimalkeun bakal ngirangan biaya transportasi, ngirangan poténsial, ngirangan halangan ngaleungitkeun sareng mastikeun kasalametan, reliabilitas sareng timeliness transportasi kargo dugi ka maksimal. Sareng konci pikeun seleksi rute perenahna dina pangintosan jalan awal, nyaéta, panalungtikan anu leres sareng ukur jalan anu béda.

1.Pilih rute alternatif numutkeun pangalaman. Mertimbangkeun jarak transportasi sareng kemungkinan tina trafficability kendaraan.

2. Pamariksaan Akang sareng pangukuran rute alternatif (réngsé ku parusahaan transportasi). Dina mangsa panalungtikan, perlu nalungtik sasak, halangan jangkungna, halangan lamping, radius, koordinat géografis rinci halangan poténsial sareng ringkesan sadaya halangan dina jalur petikan alternatif.

3.Sumplasi rute alternatif sareng ngadamel analisis sareng ngabandingkeun. Numutkeun kana parameter awal tina jalur alternatif, sadaya parameter diklasifikasikeun sareng diringkeskeun pikeun ngaidentipikasi halangan utama anu tiasa mangaruhan angkot. Upami tiasa, diperyogikeun mariksa halangan sapanjang rute sakali deui.

4.Pilih rél pangintipan anu rinci. Pilih rincian anu rinci dumasar kana parameter rute alternatif, digabungkeun sareng transportasi sareng proyek anu saleresna, sareng ngalaksanakeun léngkahna ulang jalan rélasi rinci dumasar kana prinsip pelaksanaan transportasi kargo beurat.

5.Condokan jalanna rinci. Karya utama kalebet ngitung parameter beban jembatan , kapasitas beban jalan; ngaidentipikasi sagala halangan; Sebutkeun jinis ijin anu dipikabutuh pikeun transportasi sareng milari solusi pikeun sagala halangan.

6.Tempatkeun halangan ngabersihan anggaran. Anggaran pikeun waragad pinuh ku clearance dumasar kana hasil pangintipan jalanna rinci sareng aplikasi ijin.

7.Mohon pikeun sertifikasi pihak katilu ngeunaan laporan pangintipan jalan.

Numutkeun pangabutuh pamaréntah lokal sareng prakték anu biasa, upami diperyogikeun, sertipikasi laporan pangintosan jalan ku organisasi pihak Katilu anu aya kaitanana.

8.Mohon lisénsi Usaha Bisnis Pengangkutan Jalan tina kargo beurat.

Numutkeun undang-undang sareng peraturan lokal, kéngingkeun lisénsi Usaha Bisnis Pengangkutan Jalan tina kargo beurat sareng dokumén anu aya hubunganana

Taros Kami