sadaya Kategori
EN

Angkutan Internasional Rusia

Imah>Services urang>Angkutan Internasional>Angkutan Internasional Rusia

Angkutan Internasional Rusia

ENTÉ SUKTÉS

gambaran

Sohologistics muatan barang anjeun di sapanjang China teras nganteurkeun ka Federasi Rusia via port Hunchun, port heihe, port suifenhe, port manzhouli atanapi via port Huoerguos di Xinjiang ngalangkungan Midwest kazakhstan tungtungna nganteurkeun ka Persekutuan Rusia nganggo treuk wadahna atanapi treuk khusus.

Kaunggulan Sohologistik

1. Pengangkutan jalan anu diidinan ku Menteri Pengangkutan sareng kualifikasi kanggo angkutan kargo beurat sareng ukuran leuwih

2. Pangalaman operasi proyék euyeub sareng jasa nasabah angkutan jalan internasional profésional

3. ongkos angkutan kalapa kusabab logistik transportasi optimal

4. Sistem pangawas angkot GPS pikeun kargo anjeun

5. Ngiringan cargos proyek anjeun dina angkutan jalan internasional ti China ka Eropa

6. Perintis pikeun Cina - angkutan jalan internasional Éropa

7. Beban Truck Bebas (FTL) jasa pengiriman barang

8. Kurang Beban Treuk (LTL) jasa pengiriman


Jumlah jalan ti palabuhan manzhouli ka kota Rusia
KOTA // STATION KOTA // STATION CODE STATION PELEPASAN MANZHOULI
Архангельск-город Arkhangelsk Town 290507 6800
Базаиха (Красноярск) Bazaikha (Krasnoyarsk) 892103 2600
Батарейная (Иркутск) BATAREINAYA (Irkutsk) 932601 1500
Безымянка (Самара) Bezymyanka (Samara) 657803 6600
Блочная (Korea) Blochnaya (Perm) 760402 5300
Киров-Котласский Kirov-Kotlas 270306 7800
Клещиха Kleschiha 850204 3300
Костариха Kostarikha 261203 6300
Краснодар-сорт Krasnodar-nurun 525407 7300
Кутум (Астрахань) Kutum (Astrakhan) 616706 7000
Лагерная (Казань) Lagernaya (Kazan) 250209 5900
Магнитогорск-гр. Nurun-Magnitogorsk 817600 5200
Придача (Воронеж) Pridacha (Voronezh) 597104 6400
Шушары (Санкт-петербург) Shushary (Saint Petersburg) 033004 7200
Екатеринбург-тов. Yekaterinburg 780302 4900
Скачки Skachki 532203 7300
Трофимовский- 2 (Саратов) Trofimovskiy- 2 (Saratov) 620207 6200
Хабаровск 2 Khabarovsk 2 970001 2500
Челябинск-груз. Beban Chelyabinsk. 800101 4900
Черниковка (Уфа) Chernikovka (Ufa) 654701 5300
Ростов-Товарный Rostov-Tov 510100 6500
Orenburg Orenburg 811905 5700
Ульяновск-3 Ulyanovsk-3 645100 5900
Войновка Voinovka 790408 4600
Кострома-Новая Kostroma Anyar 305100 6400
Пенза-2 Penza-2 630209 6100
Брянск-Льговский Bryansk-Lgovskiy 200002 7000
Тула-Вяземская Tula Vyazemskaya 210305 6800
Кемерово-Сортировоч. Kemerovo-Sortirovoch. 870000 3200
tékstil Tekstil 318401 6400
Tver Tver 061502 6900
Telepon 1 Chita-1 940006 500
Barnaul Barnaul 840109 3500
Privolzhe Privolzhe 310607 6500
Рышково Ryshkovo 208108 6200
Nizhnekamsk Nizhnekamsk 648700 5700
Нижневартовск-1 Nizhnevartovsk-1 798005 5300
Омск Восточный Omsk Wétan 831203 4000
Томск-груз Tomsk-gruz 874302 3100
Smolensk Smolensk 170108 7100
Тальцы Taltsy 937605 1200
Sterlitamak Sterlitamak 652706 5400
Новокузнецк-Вост. Novokuznetsk-Wétan. 860206 3300
Миасс-1 Miass-1 805302 5000
Volzhsky Volzhsky 610402 6600
Kaluga 1 Kaluga 1 188205 6900
Abakan Abakan 888004 3300
Surgut Surgut 797303 5100
Юрьевец Yurievets 262600 6300
Cheboksary Cheboksary 248504 6000
Череповец-1 Cherepovets-1 302304 6600
Цна Cna 602209 6500
Greyhound Borzya  944702 150
Syktyvkar Syktyvkar 283908 6000
Saransk Saransk 641608 6100
Сарепта Sarepta 611706 6600
Barrow Kurgan 828501 4600
Nizhny Tagil Nizhny tagil 770103 5100
колядичи
144809 7400


Kilométer Tina Pelabuhan Khorgos Pikeun Kota Rusia Terjama
KOTA / STAS KOTA / STAS CODE STATION Ti Khorgos (KM)
Astrakhan Kutum (Astrakhan) 616706 3850
Barnaul Barnaul 840109 1700
Екатеринбург Yekaterinburg 780302 2700
Kazan Lagernaya (Kazan) 250209 3450
Кемерова Kemerovo-Sortirovoch. 870000 2100
Krasnodar Krasnodar-nurun 525407 4550
Коасноярск Krasnoyarsk
2600
Barrow Kurgan 828501 2300
Магниторгорск  Magnitorsk
2700
Набережные   Челены Di handap
3200
Новосибирск  Novosibirsk
1900
Омск Omsk 831203 2000
Orenburg Orenburg 811905 2850
Rostov-on-Don  Rostov-Tov 510100 4300
samara Samarra
3350
Saint Petersburg Shushary(Saint   Petersburg) 033004 4900
Smolensk smolensk 170108 4700
Sochi Sochi
4800
Stavropol  Stavropol
4400
Сургурт Surgut 797303 3100
тюмень  Voinovka 790408 2500
Ufa  Ufa
2900
Chelyabinsk    Beban Chelyabinsk. 800101 2600
FAQ
  • Q

    Jenis barang naon anu cocog pikeun transportasi jalan internasional ka Rusia?

    A

    Pikeun kargo kalayan kaayaan di handap ieu:
    A: Panjang atanapi lebar kargo ngaleuwihan ukuran wadahna sareng ngaleuwihan kapasitas karéta per méter pasagi kargo beurat.
    B: Stasion karéta api dimana jasa sewa wadahna henteu sayogi.
    C: Cargos ngabutuhkeun panjangna nalika angkutan karéta api henteu tiasa ngajamin siklus angkot kusabab pangaruh karéta liner sareng waktos transit.

  • Q

    Kumaha cara ngalaksanakeun deklarasi adat, transfer adat sareng izin adat pikeun angkutan jalan internasional ka Rusia?

    A

    Léngkah umumna saperti kieu:
    A. Angkutan jalan ka Rusia nyaéta ngalaksanakeun pernyataan ékspor numutkeun inpormasi relevan ngeunaan kendaraan angkutan asing sareng adat lokal saatos ngagem kendaraan asing di Gudang Supervised.
    B.The transit of road transport  to Russia is declared in the countries along the way.
    Pengangkutan jalan C.Internasional ka Rusia tiasa dinyatakeun di palabuhan wates pikeun ngaberesihan adat atanapi di situs proyék.

  • Q

    Mana incoterm anu dianggo kanggo transportasi jalan internasional ka Rusia?

    A

    Aya dua insinyur DDU (Disadarkeun Tugas Unpaid anu dingaranan tempat tujuanana), nyaéta, kiriman Kawajiban Henteu dibayar ka tujuan anu ditangtukeun sareng DAP - Diserahkeun di tempat tujuan pangiriman.

  • Q

    Kumaha ngeunaan tagihan loading kanggo angkutan jalan internasional ka Rusia?

    A

    Éta angkatan CMR anu dikaluarkeun ku union transportasi jalan internasional, anu diakui ku nagara-nagara ASEAN di Asia tengah sareng nagara CIS sanés. Éta kalebet inpormasi cargos, shipper, consignee, pamawa anu sami sareng tagihan loading.

Taros Kami