sadaya Kategori
EN

RORO & Break Bulk

Imah>Services urang>Logistik Proyék>RORO & Break Bulk

RORO & Break Bulk

ENTÉ SUKTÉS

gambaran

Sohologistics mangrupikeun pengiriman barang angkutan internasional anu dilayanan dina régolér, alat industri skala badag, industri petrokimia, gas sareng minyak, listrik listrik, listrik.
Kalayan pangalaman 10 taun, kami parantos dipikanyaho ku alat-alat BBK, RORO, kapal angkat beurat, kapal multipurpose, kapal semi-pasrah tapi saestuna, éta amanah para nasabah sareng seueur pamilik anu parantos kami dibawa ka mana ayeuna. Unggal dinten sadinten, tim jasa profésional kami nyiptakeun diri pikeun nyayogikeun solusi jasa logistik proyék tina piagam, pesenan, jasa lokal, clearance adat, clearance luar negeri sareng pangiriman dina unggal aspék perdagangan global, produksi, pamrosésan, proyék rékayasa luar negeri, proyék rékayasa EPC logistik Kaahlian urang ngabantuan klien nyepetkeun waktos sareng efisiensi.

SOHOLOGISTIK BREAK BULK & RORO SERVICES LINES

Tianjin
Bayuquan
Caofeidian
Longkou port
Dalian, Yantai
Qingdao
Lianyungang
Rizhao
Lanshan
Luanjiakou
port Shanghai
Zhangjiagang
Changshu
Nantong
Taicang
Zhenjiang
Pelabuhan Jiangyin
Plabuhan Nanjing
Dafeng palabuhan
Hong Kong
Hong Kong
Guangzhou
Huangpu
Zhanjiang
Port Fangcheng
Palabuhan Kaohsiung


Sohologistics BREAK BULK&RORO Global services lines :

Garis wetan Aisa: Hong Kong, Kaohsiung, Keelung, Tokyo, Osaka, Yokohama, Nagoya, Incheon, Busan, Masan
Garis Asia Tenggara: Tasikmalaya, Cebu, Davao, Batayan, Haiphong, Ho chi minh, Da nang, Linchaban, Sihanouk, Singapura, Klang, Surabaya, Semarang, Jakarta, Rangoon
Garis India-pakistan: Chittagong, Colombo, Sukabumi, Purwakarta, Nhava Sheva, Kolkata, Palladipur, Kendra, Holdia, Mundra, Karachi, Qasim
Wétan Tengah / Teluk Persia / Jalur Laut Beureum: Abbas, Assaluyeh, Khomeini, Dubai, Dammam, Kuwait, Umm qasr, Sohar, Doha, Abu dhabi, bahrain, Sudan, Djibouti, Hodeida, Jeddah, Aqaba
Garis Afrika: Durban, Maputo, Mombasa, Dar es salaam, Lagos, Tema, Luanda, Douala, Owendo, Lobito, Lome, Cotonou, Pointe Noire, Matadi, Alexander, Damietta, Benghazi, Tripoli, Tunisia, Oran, Algiers, Skikda, Casablanca
Garis Amérika Kidul: Guantanamo, Cabello, Maracaibo, Manzanillo, Puerto Quetzal, veracruz, Atta Myra, Buenaventura, Barranquilla, Guayaquil, Esmeralda, Callao, Arica, Valparaiso, San Antonio, Santos, Victoria, Rio DE janeiro, Pecem, Salvador, Havana, port-au -percaya
Garis Amérika Kalér: Houston, New Orleans, Baltimore, New York, Camden, Philadelphia, Tampa, Los Angeles, Long beach, Oakland, Vancouver
Garis Éropa: Antwerp, Rotterdam, Liverpool, Cardiff, Hamburg, Amsterdam, Vigo, Genoa, Ravenna, Ashdod, Constanza, Istanbul, Izmir, Iskenderun, Diliskelesi, Alexander, Novorossiysk, Odessa, Tartous, latakia, Beirut, Poti
Garis Australia-Selandia Anyar: Darwin, Port Moresby, Brisbane, Melbourne, Newcastle, Sydney, Adelaide, Fremantle, Dunsville, Majuro, Tarawa, Vila, Noumea Lautoka, Suva, Nuka'Alofa Apia, Pago Pago, Lae Rabaul, Moresby, Honiara, Auckland, Timaru, Tauranga

SOHOLOGISTIK BREAK BULK & RORO SERVICES LINES
Asia - ÉropaTimur Jauh - Wétan Tengah
Asia - Amérika KalérTimur Jauh - Asia Tenggara
Asia - Amérika Kalér - ÉropaNorth & South East Asia - the   West Coast of Australia
Asia - Laut BeureumÉropa - Wétan Jauh
Asia - Pantai Wétan Australia  Europe - India & the Middle   East
Amérika Kalér - AsiaÉropa - Asia
Amérika Kalér - ÉropaWétan Tengah - Asia
Amérika Kalér - Wétan TengahAsia Tenggara-Wétan Jauh

Jasa tambah nilai ku Sohologistik pikeun logistik proyek kargo beurat

Jasa Agén Wisuda
PENGURUSAN WAREHOUSE & MATERIALS
Lashing jeung Pamariksaan dina situs    
SERVISES DESA
Packing & Crating
Palayanan Layanan Pelanggan
Palayanan Asuransi

Break Inpormasi Bulk & RORO inpormasi sareng prosés operasi

1. Inpormasi akurat panjang, lebar, jangkungna sareng beurat barang, naha éta tiasa ditumpuk, naha éta tiasa disimpen dina semprot, sareng nalika barang siap.

2. Naséhat Pra / Dokumén Apdet pikeun Ékspor.

3. RORO Béter Definisi.

4. diparkir Posisi Yard.

5. Perencanaan Beus.

6. Kandaraan Ngamutahirkeun.

7. clearance adat.

8. Dijual (pangawasan loading).

9. palabuhan Master.

FAQ
  • Q

    What are the  incoterms of Break Bulk&RORO transport?

    A

    A.FLT = TERMA LINER TERMA
    FLT: Full Liner Sarat anu lamun dianggo tina sudut pandang liner hartosna yén liner tanggung jawab kana beban (In) sareng ngaleupaskeun (Out) biaya di Pelabuhan Beban sareng Pelabuhan Discharge sareng dasarna liner tanggung jawab sareng biaya dimimitian / naékna dina sisi basisir tempat kargo disayogikeun.)
    B.FIO = FREE IN AND OUT
    FIO: Gratis Dina / Out anu nalika dianggo tina sudut pandang ateges yén klien (kapal atanapi consignee) tanggung jawab beban (In) sareng ngaleupaskeun (Kaluar) biaya di Pelabuhan Beban sareng Pelabuhan Pelepasan masing-masing .. Garis tanggung jawab sareng biaya dimimitian / naék nalika kargo ngangkut rel kapal.
    C.FILO = GRATIS DI SENI PUTIH
    FILO: Gratis Dina / Liner Out anu nalika dianggo tina sudut pandang ateges yén kapalna tanggung jawab pikeun beban (In) biaya di Pelabuhan Beban sareng Liner (pamawa) tanggung jawab pikeun ngaleupaskeun (Out) biaya di Pelabuhan. tina Listrik.
    D.LIFO = LINER IN FREE OUT
    LIFO: Liner In / Free Out anu mana upami dianggo ti sudut pandang liner hartosna yén liner tanggung jawab pikeun beban (In) biaya di Pelabuhan Beban sareng consignee tiasa tanggung jawab biaya biaya (Out) di Pelabuhan Discharge.
    E.FIOST = GRATIS IN SUKANG DITUTUPKEUN
    FIOST Gratis di, kaluar, stowed sareng dipangkas Sareng rumusan istilah pangebalan FIO dimana pemilik kapal henteu nanggung biaya beban, ngabongkar, stowage, trimming. Ieu sabalikna istilah kasar. Ieu biasana dianggo pikeun ngeusian kargo bulk tina semén, semén, kecap sareng pupuk.

  • Q

    Naon ari kapal ro-ro ieu? Naon istilah pangiriman kapal RORO?

    A

    RORO pondok kanggo "gulung, gulung off". Ieu ngan ukur ngarujuk kana metode anu kendaraan sareng mesin anu dimuat kana kapal pengiriman laut anu ageung pikeun angkutan luar negeri. Hal ieu sakapeung tiasa janten cara anu langkung mirah pikeun meunteun sagala jinis kendaraan internasional kalebet mobil, treuk, kendaraan konstruksi, traktor, gandeng, imah sélulér, RV, backhoes, buldoser, sareng seueur jinis kargo anu langkung ageung. Seueur alat anu sanés tiasa ogé aya dina dewan ku papan MAFI ro-ro. Ieu kontras sareng istilah FLT anu hartosna liner jawab beban (In) sareng ngaleupaskeun (Kaluar) biaya di Pelabuhan Beban sareng Pelabuhan Pelepasan.

  • Q

    Kauntungannana RORO

    A

    Ro-ro ship is shuttle vessel for global operation lines, with high loading and unloading rate, and it is the first choice for the cargos resistant damp and  corrosion with the location of cabin regardless of the port equipment and draft.

Taros Kami