sadaya Kategori
EN

Jalan Angkutan Pakistan

Imah>Services urang>Angkutan Internasional>Jalan Angkutan Pakistan

Jalan Angkutan Pakistan

ENTÉ SUKTÉS

gambaran

Sohologistics, salawasna nganut nyandak metode manajemén ngeunaan "Inovasi and Reforming, Diversity and Refinement, digabungkeun sareng taun-taun curaheun pangalaman anu parah dina angkutan jalan Cina sareng pangalaman transportasi pihak katilu, tetep teraskeun kana pamekaran ngeunaan Jalan Sutra sareng Eurasian Sabuk ékonomi kontinental sasak, aktip ngaréspon ka China "One Belt And One Road" parantos positif ngalereskeun tata perencanaan strategi perusahaan sareng ngawitan nyayogikeun jasa angkutan jalan internasional anyar ka Pakistan.

Sohologistics muatan barang anjeun di sapanjang China teras ngangkut ka palabuhan kashgar di Xinjiang kana réréncangan silaturahmi China-Pakistan (KKH) (Jalan Karakoram, disebut salaku KKH atanapi Pamir Highway), ngalangkungan khunjerab ngalangkungan perbatasan China-Pakistan di kidul sareng sumping di Islamabad, ibukota Pakistan kanggo distribusi ka sadayana di sakumna Pakistan saatos réngsé clearance adat di palabuhan Sost di Pakistan.

Kaunggulan Sohologistik

1. Pengangkutan jalan anu diidinan ku Menteri Pengangkutan sareng kualifikasi kanggo angkutan kargo beurat sareng ukuran leuwih

2. Pangalaman operasi proyék euyeub sareng jasa nasabah angkutan jalan internasional profésional

3. ongkos angkutan kalapa kusabab logistik transportasi optimal

4. Sistem pangawas angkot GPS pikeun kargo anjeun

5. Ngiringan cargos proyek anjeun dina angkutan jalan internasional ti China ka Eropa

6. Perintis pikeun Cina - angkutan jalan internasional Éropa

7. Beban Truck Bebas (FTL) jasa pengiriman barang

8. Kurang Beban Treuk (LTL) jasa pengiriman


FAQ
  • Q

    Jenis barang naon anu cocog pikeun transportasi jalan internasional ka Pakistan?

    A

    Pikeun barang dina jarak 2.5 méter lebar sareng panjangna 13 meter. Salian ti éta, kusabab pangaruh iklim sareng géografi, waktos kabuka angkutan jalan internasional China-Pakistan nyaéta ti April ka Nopémber unggal taun.

  • Q

    Kumaha cara ngalaksanakeun deklarasi istiadat, transfer adat sareng clearance adat pikeun angkutan jalan internasional ka Pakistan?

    A

    Léngkah-léngkah umumna saperti kieu:
    A. Angkutan jalan ka Pakistanis pikeun ngalaksanakeun deklarasi ékspéktina dumasar ka inpormasi relevan ngeunaan kendaraan angkutan asing sareng adat lokal saatos memuat dina kendaraan asing di Gudang Supervised.
    B. Transit angkutan jalan ka Pakistan dinyatakeun di nagara-nagara sapanjang jalan
    Pengangkutan jalan C.Internasional ka Pakistan tiasa dinyatakeun dina palabuhan wates pikeun ngaberesihan adat atanapi di situs proyék.

  • Q

    Mana incoterm mana anu dianggo pikeun transportasi jalan raya internasional ka Pakistan?

    A

    Aya dua insinyur DDU (Disadarkeun Tugas Unpaid anu dingaranan tempat tujuanana), nyaéta, kiriman Kawajiban Henteu dibayar ka tujuan anu ditangtukeun sareng DAP - Diserahkeun di tempat tujuan pangiriman.

  • Q

    Kumaha ngeunaan tagihan loading kanggo angkutan jalan internasional ka Pakistan?

    A

    Éta angkatan CMR anu dikaluarkeun ku union transportasi jalan internasional, anu diakui ku nagara-nagara ASEAN di Asia tengah sareng nagara CIS sanés. Éta kalebet inpormasi cargos, shipper, consignee, pamawa anu sami sareng tagihan loading

Taros Kami