sadaya Kategori
EN

EYE

Imah>Services urang>Logistik Proyék>EYE

gambaran

OOG (Out Of Gauge) mangrupikeun ngaran anu pondok pikeun sadaya peti ageung atanapi wadah anu henteu standar, kalebet: wadah kabuka, wadah rak datar (atanapi wadah pigura).
wadah reffer, pakéan wadahna gantung sareng wadahna tank.

Sohologistik ngalaksanakeun rencana transportasi kargo beurat pikeun logistik proyék numutkeun wadah terbuka luhur sareng wadah rak datar

Open Top Container ((katelah OT for short) mangrupikeun salah sahiji jinis OOG.

Sakumaha namina, luhureun wadahna jenis ieu kabuka , anu tiasa dibagi dua jinis OT anu atos sareng lemes OT kusabab béda bahan top.

Hard OT ngagaduhan hateup baja anu henteu tiasa dicabut di luhur sedengkeun OT lemes gaduh sababaraha balok anu tiasa dicabut sareng kanvas rubuh di luhur,

OT pas pikeun ngangkut kargo beurat anu rada luhur.

Dumasar kana panyerat pengiriman barang , cargos anu henteu langkung ti 4m jangkungna tiasa ditarima.


Wadah Flat Rack, sering disebut salaku wadahna pigura atanapi wadahna FR.

Wadah pigura dumasar kana wadah standar anu dipiceun kalayan hateup luhur sareng témbok sisi.

Nalika sakapeung témbok tungtung ogé dipiceun , aya anu aya ngan ukur handap lempeng sareng 4 pojok pojok, kami nyebatna wadah rak datar.

Wadahna FR gaduh peran anu penting dina transportasi kontaner henteu standar kalayan piring handap kandelna pikeun ngahontal kapasitas beban. Éta kalolobaan mawa cargos tina leuwih panjang, leuwih-wideth, leuwih luhurna mesin ageung atanapi peralatan atanapi cargos beurat.

Numutkeun kana standar standar kapal pelapik kapal, éta cargos anu henteu langkung ti 4.5m lebar, 4m jangkungna cargos ageung ditampi. Sareng pikeun panjang , Ayeuna kedah di jero 15m nurut beurat momotan. Di sagigireun , nengetan yén cargos anu langkung panjang henteu tiasa ngahalangan titik angkat wadahna dina dua tungtung angkat angkat (jarak jarak angkat antara 2.08m)

Kargo kedah ngaluarkeun cai sareng moistureproof nalika ngeusian wadah upami diperlukeun saprak wadah rak datar umumna iklas dina tingkat luhur wadah wadahna anu henteu disegel.


NUNGKA DIMENSUS PEMBANGUNAN GAUGU-CONTAINER

ngetik
箱体 内部 尺寸
Ukuran internal
(Mm)
箱 门 开 度 尺寸
Pintu lawang
(Mm)
箱 门 开 度 尺寸
Pintu lawang
(Mm)
载重 负荷
Beban
(kg)
panjang rubak luhur rubak luhur rubak luhur Max kotor Tare Beban Max
20´FR 5600 2350 2210 N / a 31750 2750 26250
40´FR 11600 2350 1950 N / a 39900 4900 35000
20`OT 5800 2330 2300 2330 2260 5600 2200 30480 2250 28230
40`OT 11800 2330 2300 2330 2260 11600 2200 30480 3900 26580


Sohologistik gaduh kerjasama strategis jangka panjang sareng seueur liners anu kasohor sapertos MSK, ZIM, YML, CSCL, WHL, KMTC sareng CMA di dunya. SHL ngagaduhan kaunggulan dina operasi profésional anu gancang pikeun nyarios sareng nyayogikeun unggal pelanggan kalayan kahadean.

Ékspor taunan & volume impor operasi OOG langkung ti 800pcs anu nyertakeun dasar laut global. SHL ogé ngagaduhan jasa kanggo pesenan wadahna, deklarasi adat, pemuatan interior, pangawasan, konsolidasi sareng beungkeutan, trailer, clearance peuntas laut, panto logika panto-jalan pikeun solusi kargo beurat.

OOG ngariung sareng prinsip tulén

Prinsip pangikat sareng penguatan anu efektif antara kargo sareng wadahna nyaéta nyegah kargo ti diculuran ka dua sisi wadah pigura atanapi ngageser ka dua tungtung (baffle) nalika prosés hoisting sareng pelayaran pikeun ngahindarkeun karusakan tina kargo .

2.Indang dicaram pikeun ngawangun salah sahiji tungtung baffle (Rak) wadah pigura bari nempatkeun tungtung sanésna. Kadua tungtung baffle kedah didirét atanapi nempatkeun dina waktos anu sami.

3.The cargos kedah merata teratur dina lanté kai tina wadah pigura numutkeun beurat. Entong langkungkeun setrés dina hiji tungtung. Ngiketna sareng ngaganjel kedah dianggo pikeun nyegah cargos tina langsangan sareng ngageser longitudinally dina dua sisi.
Turunkeun pusat gravitasi kargo beurat upami pusat gravitasi kawilang luhur.

4.Sulogers peryogi diantara cargos sareng lantai wadah kerangka ningkatkeun koéfisi gesekan. Ngarojong kedah dieusi antara cargos sareng baffle dina dua tungtung wadah pigura pikeun nyegah gerakan longitudinal.

5.Indi dicaram pikeun nutupan opat bagian bagian Sudut Casting wadah kerangka ku cargos atanapi tulangan, nyaéta, Angkat Titik; Jurang antara cargos sareng baffle wadah pigura kedah tetep sahenteuna 30cm, sareng beungkeutan sareng tulangan bakal baku, upami henteu, mesin darmaga moal tiasa ngagemkeun cargos beurat ieu.

6. beban unggal titik anu nguatkeun dina dua sisi wadahna pigura biasana 5 ton.
Beungkeutan kedah dihindari konsentrasi dina hiji titik tulangan.

7.Indang dilarang nganggo kuku beusi pikeun nyetir anu saré atanapi baji kayu kana lanté kai tina wadah pigura, supados henteu ngaruksak kana kerangka pigura sareng ngirangan kapasitas beban na.

8. Kawat tali anu nyababkeun atanapi sabuk lonjon nylon kedah dijaga dina kaayaan anu ketat, tali kawat kedahna dilengkepan sareng pengikat anu berpentil sareng sabuk nylon kedah dilengkepan ratchet anti-sabalikna.

9. Pad pelindung kedah dianggo pikeun antarmuka antara tali kawat atanapi tali beungkeut nilon sareng cargos. Aranjeunna biasana dilakukeun tina bahan plastik (kertas henteu diidinan). Pikeun kargo sapertos coil baja, antarbeungeut antara tali kawat baja perforated sareng cargos kedah ditutup ku selang karét plastik salaku hampang pelindung.

10.The wadah rak datar, kalebet baffles anu terbalik dina dua tungtung bingkai, éta ukur tiasa ditimbus dina dek kapal anu prinsipna dumasar kana prakték internasional salaku titik angkat (nyaéta, sudut pemutus) dihalang ku pamanahan dina kapal.

20 Rak Kabéran

40 Rak Kabéran

Wangenan Rakét Flat

20´Pilih Wadahna Luhur

40´Pilih Wadahna Luhur

Spésifikasi Tél Terbuka

Taros Kami