sadaya Kategori
EN

Jalan Angkutan Nepal

Imah>Services urang>Angkutan Internasional>Jalan Angkutan Nepal

Jalan Angkutan Nepal

ENTÉ SUKTÉS

gambaran


Ngabales sacara akting kana "pangembangan Kulon" panitia sentral CPC, "Salah sahiji Sabuk Jeung Hiji Jalan", SHL nyaluyukeun perencanaan strategi perusahaan sareng ngawitan nyayogikeun jasa transportasi jalan internasional ka Nepal.
Biasana diangkut ngaliwat Kathmandu, ibukota Nepal ka sakumna daérah Nepal via palabuhan Jilong sareng port Zhangmu di Tibét ti sakuliah Cina.

Kaunggulan Sohologistik

1. Pengangkutan jalan anu diidinan ku Menteri Pengangkutan sareng kualifikasi kanggo angkutan kargo beurat sareng ukuran leuwih

2. Pangalaman operasi proyék euyeub sareng jasa nasabah angkutan jalan internasional profésional

3. ongkos angkutan kalapa kusabab logistik transportasi optimal

4. Sistem pangawas angkot GPS pikeun kargo anjeun

5. Ngiringan cargos proyek anjeun dina angkutan jalan internasional ti China ka Eropa

6. Perintis pikeun Cina - angkutan jalan internasional Éropa

7. Beban Truck Bebas (FTL) jasa pengiriman barang

8. Kurang Beban Treuk (LTL) jasa pengiriman


FAQ
  • Q

    Dupi palabuhan zhangmu sareng port jilong kalayan luhurna?

    A

    Rata-rata luhurna di Tibét langkung ti 4000 méter. Supir sareng kendaraan ti Mainland henteu cocog kanggo diakses langsung ka palabuhan. Nganggap hal ieu, Sohologistics nyusun sababaraha gudang logistik di Xining di propinsi Qinghai, Lanzhou di propinsi Gansu sareng Lhasa di Tibet pikeun tukeur sareng kendaraan anu langkung pas dina dataran tinggi sareng nyusun pengganti digantian ku profési dina dataran tinggi.

  • Q

    Naha mungkin pangiriman panto ka pintu ka Nepal?

    A

    Leres pisan.
    Sohologistik nyayogikeun angkutan jalan internasional sapédah pikeun bisnis Nepal ti sakumna Cina via palabuhan Jilong atanapi palabuhan Zhangmu pikeun cargos umum sareng angkutan kargo over-deménasi, robahan pangeusian, pangawasan beban, beberesih adat

  • Q

    Jenis barang naon anu cocog pikeun transportasi jalan internasional ka Nepal?

    A

    Ayeuna (2019), kecuali kanggo angkutan Udara, ngan ukur aya dua saluran ti China ka Nepal, anu aya angkutan antar modal sareng kiriman laut sareng treuk (nyaéta ku pengiriman ka palabuhan Kalkutta teras ku treuk ka stasion Nepal) sareng angkutan jalan internasional. Alat stasion listrik hydroelectric, mesin rékayasa, bango, treuk forklift, bahan konstruksi, kadaharan, karajinan, perencanaan sapopoé jeung sésana cocog pikeun angkutan jalan internasional ka Nepal nurutkeun pangalaman operasi Sohologistik.

  • Q

    Kumaha cara ngalaksanakeun deklarasi istiadat, transfer adat sareng clearance adat pikeun angkutan jalan internasional ka Nepal?

    A

    Kanggo jalan angkutan ka Nepal, biasana ngalaksanakeun deklarasi ka palabuhan ékspor Sareng damel pelepasan di palabuhan wates atanapi dina POD di Nepal.

  • Q

    Mana incoterm anu dianggo kanggo angkutan jalan raya internasional ka Nepal?

    A

    Aya dua insinyur DDU (Disadarkeun Tugas Unpaid anu dingaranan tempat tujuanana), nyaéta, kiriman Kawajiban Henteu dibayar ka tujuan anu ditangtukeun sareng DAP - Diserahkeun di tempat tujuan pangiriman.

  • Q

    Kumaha ngeunaan tagihan loading kanggo transportasi jalan internasional ka Nepal?

    A

    Éta angkatan CMR anu dikaluarkeun ku union transportasi jalan internasional, anu diakui ku nagara-nagara ASEAN di Asia tengah sareng nagara CIS sanés. Éta kalebet inpormasi cargos, shipper, consignee, pamawa anu sami sareng tagihan loading.

Taros Kami