sadaya Kategori
EN

Jalan Angkutan Internasional Mongolia

Imah>Services urang>Angkutan Internasional>Jalan Angkutan Internasional Mongolia

Jalan Angkutan Internasional Mongolia

ENTÉ SUKTÉS

gambaran

Sohologistics load your goods throughout China then deliver to Mongolia via Erlianhot  port, Ceke, Ganqi Maodu, Zhuengadabuqi, Azharat, Mandala,Ebudug, Alshan, Bagmodu port with container trucks or other special trucks.

Kaunggulan Sohologistik

1. Pengangkutan jalan anu diidinan ku Menteri Pengangkutan sareng kualifikasi kanggo angkutan kargo beurat sareng ukuran leuwih

2. Pangalaman operasi proyék euyeub sareng jasa nasabah angkutan jalan internasional profésional

3. ongkos angkutan kalapa kusabab logistik transportasi optimal

4. Sistem pangawas angkot GPS pikeun kargo anjeun

5. Ngiringan cargos proyek anjeun dina angkutan jalan internasional ti China ka Eropa

6. Perintis pikeun Cina - angkutan jalan internasional Éropa

7. Beban Truck Bebas (FTL) jasa pengiriman barang

8. Kurang Beban Treuk (LTL) jasa pengiriman


FAQ
  • Q

    Jenis barang naon anu cocog pikeun transportasi jalan internasional ka Mongolia?

    A

    Pikeun kargo kalayan kaayaan di handap ieu:
    Panjang panjang atanapi lebar kargo ngalegaan ukuran wadahna sareng ngaleuwihan kapasitas karéta api unggal alun-alun kargo beurat.
    Stasiun B.Railway tempat jasa sewa konténer henteu sayogi.
    C.Cargos ngabutuhkeun panjangna nalika angkutan karéta api henteu tiasa ngajamin siklus angkot kusabab pangaruh karéta liner sareng waktos transit.

  • Q

    Kumaha cara ngalaksanakeun deklarasi adat, transfer adat sareng clearance adat pikeun transportasi jalan internasional ka Mongolia?

    A

    Léngkah-léngkah umumna saperti kieu:
    A. Angkutan jalan ka Mongolia nyaéta ngalaksanakeun deklarasi ékspor numutkeun inpormasi relevan ngeunaan kendaraan angkutan asing sareng adat lokal saatos memuat dina kendaraan asing di Gudang Supervised.
    B.The transit of road transport  to Mongolia is declared in the countries along the way.
    Pengangkutan jalan C.Internasional ka Mongolia tiasa dinyatakeun dina palabuhan wates pikeun ngaberesihan adat atanapi di situs proyék.

  • Q

    Mana incoterm anu dianggo kanggo angkutan jalan raya internasional ka Mongolia?

    A

    Aya dua insinyur DDU (Disadarkeun Tugas Unpaid anu dingaranan tempat tujuanana), nyaéta, kiriman Kawajiban Henteu dibayar ka tujuan anu ditangtukeun sareng DAP - Diserahkeun di tempat tujuan pangiriman.

  • Q

    Kumaha ngeunaan tagihan loading kanggo transportasi jalan internasional?

    A

    Éta angkatan CMR anu dikaluarkeun ku union transportasi jalan internasional, anu diakui ku nagara-nagara ASEAN di Asia tengah sareng nagara CIS sanés. Éta kalebet inpormasi cargos, shipper, consignee, pamawa anu sami sareng tagihan loading.

Taros Kami