sadaya Kategori
EN

Angkat & Masang

Imah>Services urang>Angkat>Angkat & Masang

Angkat & Masang

ENTÉ SUKTÉS

gambaran

Rupa-rupa modeu transportasi kudu dilaksanakeun pikeun transportasi kargo beurat dina proyék rékayasa domestik sareng internasional, anu biasana diwates ku cara transportasi sapertos kapasitas hoisting, kaayaan jalur, jalan sareng kapasitas muatan sasak, lebar torowongan sareng jangkungna sareng sababaraha perda lokal, ngajantenkeun prosés hésé sareng rumit.

Kumaha cara ngalengkepan transportasi kargo beurat sacara aman, sacara ékonomis, efektif sareng akal mangrupikeun konci pikeun palaksanaan sukses proyék.

Pengangkutan kargo beurat kedah mertimbangkeun kaayaan anu leres, lokasi manufaktur, rute transportasi, hartos angkutan, muatan sareng ngabongkar palabuhan, alat hoisting dina situs sareng faktor anu sanés sareng éta perlu pikeun nganalisis analisis kabisa.

Kéngingkeun pelengkapan cargos beurat mangrupikeun titik konci palaksanaan proyék rékayasa. Léngkah-léngkah anu pasti kedah dipilampah pikeun mastikeun kahontal angkat sareng instalasi.

Ngalaksanakeun & prosés operasi instalasi

Susunan 1.Pasang dina situs: atur perangkat beurat kanggo angkat sareng pasang saatos persiapan sadayana parantos réngsé.

2.Preparation damel sateuacan angkat: ati-ati pamariksaan sareng diperyogikeun.
Salaku conto, pariksa naha alat anu gaduh tanda instalasi sareng tanda garis anu bener; naha alat angkat angkat tina peralatan nyayogikeun syarat-syarat ngangkat

3.Lashing rigging hoisting: éta kalebet ngawengku gantung pulsa, uji tegangan sareng panyesuaian azimuth tina lir listrik, setélan sistem towing sareng towing.

4. Ngaléngkah uji coba: sateuacan uji coba, pariksa sareng parantos ngiringan:

Paréntah umum hoisting ngalaksanakeun panyingkepan operasi hoisting; ngatur titik-titik utama sareng eusi utama pikeun nugaskeun tulisan pengawas pikeun pengawasan; sababaraha kali uji coba pikeun ngangkat sareng nurunkeun ujian ngajantenkeun sadaya bagian damel aman sareng ngagabung sareng ngarobih perobihan unggal bagian.

5.Hoisting on-site: komandan umum jenderal resmi maréntahkeun sadaya timbalan komando pariksa status sayaga unggal post sareng pariksa naha sistem sinyal paréntah normal; sareng nginpokeun staf paréntah parangkat kalayan sinyal.

Salila angkat, janten alat lirén nalika nyauran dukungan samentawis di luhur 500-800mm sareng badé inspeksi salajengna pikeun mastikeun upami sadayana kalayan saé;

Salajengna jang ngaleupaskeun dukungan alat sareng teras angkat.

Catetan Operasi kanggo angkat bango

1.Mayunkeun atanapi turun

(1) Tugas kaleuleuwihan atanapi over-dipeunteun ditegah luyu sareng daptar beban.
Larang nyambung sareng sistem ACS salami prosés operasi bango.
Larang nyéréd kargo beban ti payun atanapi sisi panangan.
Larangan angkat kargo ti payuneun taksi.

(2) Ulah nyorong teras tarik gagah susah dina mangsa operasi.
Sateuacan angkat, pastikeun pengendang klac dina posisi sambungan.

(3) Operasi ragrag gratis ukur tiasa dianggo nalika ngaleupaskeun hook atanapi nalika bebanna kirang ti 30% tina beunang anu diidinan. Pabrik darurat darurat dina ragrag gratis dilarang.

(4) Kabayang kendang kendang kudu dikonci nalika angkat beban pikeun tinggal anu cukup lila. Tapi teu kedah konci roda bedug nalika turun kargo.

(5) Nengetan peringatan nalika angkat operasi.

(6) Teu aya anu asup kana daerah operasi angkat kecuali isyaratna.

(7) Nalika angkat, jaga jarak kaamanan antara luhur boom sareng pusat garis antara ①6.6kv / 3m ②66k / 5m③275kv / 10m, upami aya kacilakaan kejutan listrik.

(8) Upami dua kren angkat kargo dihijikeun, komandan satuan diperyogikeun. Salian ti éta, pagelaran sareng laju dua kren kedah sami. Unggal nilai beban anu dibagi kedah kirang ti 80% tina total beban anu dirawat hiji bango; Beurat beban beurat henteu langkung ti 75% tina dua mesin.

2.Rotéran

(1) Hindarkeun réspon darurat atanapi puteran bisi bahaya ayunan.

(2) Dina péngkolanna, supir kedah waé perhatosan naha aya jalma anu ténjo atanapi halangan naon waé.

(3) Konci reman balikna saatos réngsé.

3. Angkat uas teleskopik

(1) Teu aya beban tambahan nganggo uas panangan.

(2) Nalika ledeng teleskopik dienggo, kedah aya jarak anu pasti antara tackle sareng hook.When angkat panangan luar, pancing kedah tetep handap.

(3) Nalika uas panangan utama diperpanjang kalayan total panjang, sudut panangan moal janten kirang ti sudut minimum anu ditetepkeun dina manual operasi, upami sadayana mesin bakal kapayunna.

Kreta kabayang mawa beban

Nalika bango roda anu mawa beban, jalanna kedah lancar sareng padet, sareng beurat beban kedah saluyu sareng regulén pabrikan.Jangkungna kargo beurat kedah henteu langkung ti 50cm tina taneuh, dihijikeun sareng tarik tali.Moving lalaunan.

Nyetir jarak jarak jauh kalayan beban dilarang

5.Operasi tip saatos Angkat

(1) Pinuh mundur bout angkat sareng nempatkeun kana kurungan.

Ngalereskeun hook sapertos diperyogikeun sareng marake méja puterna

(2) Kaki kudu ditarik deui dina réntétan anu ditangtukeun sareng aman

(3) Pandu bango balik deui ka tempat parkir

Sohologistik tiasa nyayogikeun rupa-rupa alat angkat sareng skidding s pikeun mastikeun pelaksanaan suksés unggal logistik proyek kargo beurat.

Perangkat angkat utama kalebet truk forklift, kren truk, kren panjat, truk modul propotor diri (truk datar hidraulik-mandiri) kren menara, kren ngambang.

SERVISES BENTUK RENTAL DI CHINA
ngetik KRANES KRITES LATIHAN MODULAR TUJUNG JANGKUNG JANGKA RANCANGAN KRITES TERRAIN PELUANG KRAWLER FORKLIFTS
gambaran
Dibasa Rentang beban
(T)
30 ~~ 1000 100+ ~ ~ 10000 30 ~~ 500 30 ~~ 500 + 30 ~~ 750 3 ~~ 20

Ngajak sareng skidding seueur dianggo pikeun mindahkeun struktur anu ageung salami unggal logistik proyék Sohologistics. Operasi ieu kacida suksés kalayan tim téknis sareng operasi terampil.

Salaku biasana, dina mangsa ngahasilkeun solusi bespoke pikeun klien urang, kasalametan tetep faktor anu paling penting dina pertimbangan.

1.Nydraulic jacking sareng skidding pengenalan ringkes

Téhnologi panempalan hidraulik sareng téknologi skidding diwangun ku tilu bagian: rel, juru sare sareng jacking hidrolik sareng sistem alat skidding. Tombol téknologi konstruksi ieu nyaéta aplikasi jacking hidraulik sareng alat skidding. Hal ieu utamana diwangun ku stasion pompa minyak tekanan tinggi, dipisahkeun jack hidraulik sareng di-orbit unit pindah kargo beurat.

Kalayan ngagem jack hidraulik di stasion pompa minyak tekanan tinggi, trafo sakaligus diangkat, sahingga rel tiasa ditata dina luhur trafo. sareng di-orbit unit pindah kargo beurat nyaéta ngagolér trafo anu aya dina tempatna.

Jacking 2.Hydraulic sareng prinsip téknis skidding sareng téknologi konstruksi

(1) Prinsip téknis

Prinsip téknologi jacking sareng téknologi skidding: dua tabung hidraulik nyambungkeun pompa tekanan tekanan tinggi kalayan jacks hidraulik, sareng dina waktos anu sami, beroperasi stasiun pompa minyak tekanan tinggi sareng Tilu posisi opat arah, klep, minyak hidraulik bakal ngahasilkeun tekanan tekanan sareng jack hidraulik jacks trafo anu ka handapna tina rel sareng ngaluncurkeun kargo beurat-orbit kana dasar trafo. Teras, ku jacking trafo kaluar tina rel sareng stasion pompa turun, trafo dugi ka dasarna.

(2) Téknologi konstruksi

Proses konstruksi:

Persiapan konstruksi
Nangtukeun jalan ngaréparasi trafo
Pindah jalur sareng beberesih situs
Jacking trafo ku tekenan hidrolik
Transformer dina posisi
Transformer jacking sareng turun ku tekenan hidrolik
Tarima kualitas


Taros Kami