sadaya Kategori
EN

Pangiriman LCL

Imah>Services urang>Kargo Laut>Pangiriman LCL

Pangiriman LCL

ENTÉ SUKTÉS

gambaran

Jasa LCL mangrupikeun kauntungan konci Sohologistics.With langkung ti 10 taun prakték operasi, Sohologistics ngagaduhan ngawangun tim jasa profésional anu alus pikeun ngatur kargo umum, jabatan listrik sareng cargos bisnis LCL sanésna.

Kalayan pituduh SOP, kami nyayogikeun sérial jasa kalebet: bahan perisytiharan deklarasi profésional ngaudit, monitoring di situs, B / L dileupaskeun dina 24 jam saatos kiriman, palabuhan 24 jam jasa panalungtikan tujuan, nyukcruk barang-barang dina inpormasi transit sateuacan nampi .


Mindahkeun salaku kedah - jaga pisan kanggo masing-masing consignment barang anu diamanahkan ku nasabah kalayan sagala usaha urang paduli kumaha kasusah

Ngahontal Misi - barang anu diserahkeun ka Sohologistik sami sareng kiriman-waktos ka panampi

Tim operasi profésional sareng dipercaya - 144 jam latihan, kalebet gudang, clearance adat sareng usaha anu sanés.
Langkung ti 150 gudang LCL pikeun kapal utama di sakumna dunya.
Langkung ti 120 agén trampil dina sakumna dunya nganyahokeun kana jaringan luar negeri.
Ngalaksanakeun DDP 、 DDU 、 usaha anu aya hubunganana sareng EXW.
Sistem cutatan transparan, standar tujuan muatan lokal.
Payus EDI, sistem AMS.
Fungsi anu kuat E-commerce.
Gawéan stabil sareng unggal kapal laut sareng lapisan bandara.
Ngalaksanakeun LCL nasional di sadaya palabuhan pantai.
Taros Kami