sadaya Kategori
EN

Miluan SHL

Imah>KONTAK SHL>Miluan SHL

posisi departemen pendidikan jumlah Ngaleupaskeun waktosna
Penjualan luar negeri Jualan penjualan Gelar sarjana atanapi di luhur 3-5 2020-04-09

Tugas tugas:
1.  Business development: based on the company's advantages in freight rates and various resources, actively and effectively communicate with overseas agents and domestic customers, according to the company's market strategy, to achieve the established business objectives;
2. Pelayanan palanggan: dumasar kana sarat agén sareng konsumén luar negeri, koordinat sareng ngatur pagawéan departemén anu relevan sapertos rohangan pesenan, operasi, dokumen, keuangan, sareng sajabana, mastikeun kualitas jasa masing-masing numbu, nyumponan kabutuhan agén sareng palanggan, sareng leres-leres nanganan sagala jinis keluhan sareng Saran;
3. Sistem Éntri: tepat waktu sareng akurat masukan sadaya jinis data sakumaha anu diperyogikeun, update tepat waktu, kirimkeun sareng nganalisa sagala jinis pernyataan bisnis sareng data anu aya dina waktos;
4. Usaha gawé bareng: ngabantosan departemén anu sanés pikeun komunikasi sareng agén-agén luar negeri, sareng mastikeun yén departemén bisnis sanés tiasa ngagunakeun pinuh ku jaringan agén luar negeri sareng sumber daya pikeun ngembangkeun usaha anu aya;
5. Pangembangan bisnis: ngajaga komunikasi anu saé sareng sémah, nyepetkeun waktos logistik kabutuhan tamu, sareng nyayogikeun potensi bisnis pikeun jabatan sareng departemén bisnis anu aya hubunganana.

syarat proyék:
1. Langkung ti 2 taun pangalaman dina industri ieu, kalebet pangalaman langkung ti 1 taun dina operasi kargo anu ditunjuk, akrab sareng mode operasi kargo anu ditunjuk, résistansi anu kuat
2. Pacét 4 atanapi saluhureun, tiasa nganggo basa Inggris salaku basa padamel, saé ngaregepkeun, nyarios, maca sareng nyerat.
3. Ceria, sanggup komunikasi, daék diajar rajin, kalayan pangalaman penjualan tertentu sareng sumanget enterprising.
4. Akrab sareng pamasaran sareng promosi facebook, twitter, youtube sareng situs jejaring sosial utama pikeun ningkatkeun jumlah kipas
5.  Deal with relevant sales reports and data analysis
Nampi neruskeun email: [email dijaga]

Operasi luar negeri Jurusan operasi Gelar sarjana atanapi di luhur 3-5 2020-04-09

Tanggung jawab operasi luar negeri:
1. Konstruksi wéb, kaasup desain wéb, produksi situs web, operasi situs wéb, kaasup desain gambar, tulisan téks, édisi tulisan, jsb
2. Google optimasi ranking alam, sababaraha situs sareng sababaraha kecap konci Google sareng bing sareng yahoo sareng posisi halaman imah mesin sanésna,
3. SEM Google mayar analisa promosi sareng panempatan, kontrol harga, kontrol résiko, kontrol kecap konci, kontrol pamirsa, sareng anu sanésna, pikeun ménta konsultasi anu paling relevan.
4. Responsible for the operation and maintenance of the company's overseas social media, such as facebook, instagram, twitter, youtube, etc., and improving the brand awareness and brand image of the official social media accounts through effective operation methods.
5. Miluan dina perencanaan komunikasi média bulanan, kalebet tapi henteu dugi ka: ngarencanakeun komunikasi Manglé, nyerat salinan Inggris, ngabébaskeun sékrési média, jsb.
6. Update and manage the content of the company's official website.
7. Ngawaskeun jaringan sareng ngalaporkeun kajadian krisis utama.
8. saatos-jual dukungan kanggo usaha luar negeri.

syarat proyék:
1. Gelar sarjana atanapi saluhureun, utami dina basa Inggris, jurnalisme, hubungan umum, iklan, pamasaran atanapi anu aya hubunganana.
2. Mahasiswa dina tulisan Inggris sareng terjemahan, béntés dina ekspresi lisan.
3. Mahasiswa ngagunakeun software kantor.
4. Alus dina komunikasi silang budaya sareng komunikasi cross-department.
5. kaahlian tulisan tulisan basa Inggris anu alus.
6. Pangalaman situs wéb Perdagangan Inggris luar negeri anu pikaresep, mesin pencari Google. Bing. Yandex, média sosial fb.
7. Usaha senior luar negeri sareng operasi luar negeri anu langkung dipikaresep.
Nampi neruskeun email: [email dijaga]

Mindahkeun penjualan Jualan penjualan Gelar kuliah atanapi saluhureuna 3-5 2020-04-09

tanggung jawab
1. Posisi profésional, rutin ngalengkepan syarat-syarat kerja diitung dina pamimpin sareng pengawasan unggul, sareng sacara mandiri tiasa ngadamel sareng ngabéréskeun tugas-tugas anu dipertanggungjawabkeun, ngaidentipikasi sareng industri pengiriman barang karpét, sareng cita-cita dina aktipitas industri pengiriman barang logistik pikeun Waktos na lami.
2. Responsible for developing the company's Marine/air/railway/heavy cargo/bulk cargo/ro-ro cargo business;
3. Ngabantosan punjul pikeun ngatur sareng koordinasi pasar, ngalacak sareng ngawas palaksanaan rupa-rupa rencana pamasaran;
4. Assisted in market research activities for the company's products;
5. Responsible for the regular production and publicity of the company's advertisements;
6. Collected information of the same industry in the market, participated in the planning of the release of the company's products, exhibitions and other activities.
7. Ngajaga sareng ngamekarkeun saluran penjualan anyar sareng konsumén anyar; nyayogikeun solusi logistik anu sustainable sareng dioptimalkeun numutkeun kabutuhan customer

kualifikasi
1. Gelar kuliah atanapi saluhureun, utami dina pamasaran atanapi manajemén langkung dipikaresep;
2. Ngenal sareng logistik internasional internasional industri, jualan sareng pangalaman manajemén langkung pikaresep;
3. Pamikiran aktip, sumanget enterprising sareng kapribadian nangtang;
4. Jujur sareng jujur, ceria sareng tanggung jawab, bageur komunikasi sareng batur;
5. Boga organisasi sareng kamampuan koordinasi, tiasa nanggung sareng ngarobih tekanan kerja, sareng janten pangatur waktos anu hadé sareng supir tugas.


Nampi neruskeun email: [email dijaga]

Posisi spesialis pamasaran Jurusan pamasaran Gelar kuliah atanapi saluhureuna 3-5 2020-04-09

Tanggung jawab posisi spesialis pamasaran
1. Ngalaksanakeun panalungtikan pasar, dikumpulkeun sareng nganalisa tren pasar anu sasuai, sareng masihan dadasar pikeun pamingpin pikeun nyandak kaputusan;
2. Ngabantosan pamimpin pikeun ngarumuskeun rencana pamasaran sareng program promosi;
3. Ngalaksanakeun palaksanaan anu luyu sareng rencana pamasaran anu ditunjuk, sareng anu tanggung jawab pikeun ngaevaluasi pangaruh kagiatan pamasaran;
4. Lacak sareng kontak palanggan, ngarékam tanggapanana, sareng ningkatkeun rencana promosi anu luyu pikeun koméntar na;
5. Nengetan sareng ngartos dinamika pasar, sareng perhatosan kana kagiatan pesaing;
6. Dina kagiatan éta, perhatikeun ngontrol anggaran, sareng kolaborasi sareng tim anu sanés pikeun ngamajukeun produk, ngamajukeun merek sareng promosi jualan;
7. Aktip ngalaksanakeun kagiatan pangembangan pasar, sareng hubungan nasabah dina daérah anu aya patalina;
8. Jawab hubungan pangropéa tina média relevan dumasar kana susunan pamimpin;
9. According to market demand and customers' opinions, put forward improvement Suggestions for the company's products, services and promotion.

Kamampuhan ahli pamasaran
1. ngagaduhan pengetahuan pamasaran anu relevan sareng akrab sareng dinamika pasar produk;
2. Kamampuan pangembangan bisnis anu kuat sareng kamampuan hubungan masarakat;
3. Kaahlian komunikasi sareng koordinasi anu saé;
4. Pangabisa rarancang pasar anu hadé;
5. Boga wawasan pasar anu saji sareng kamampuan analisis pasar;
6. Pamuter tim anu saé.

Kualifikasi pikeun spesialis pamasaran
1. Gelar kuliah atanapi saluhureun pamasaran;
2. Boga pangaweruh pamasaran anu relevan sareng akrab sareng dinamika pasar produk perusahaan;
Sahenteuna 3.1 taun pangalaman damel anu relevan;
4. Kamampuan pangembangan bisnis anu kuat sareng kamampuan hubungan masarakat;
5. Boga wawasan pasar anu saji sareng kamampuan analisis pasar.
Nampi neruskeun email: [email dijaga]

Ménéjer proyék Jurusan pamasaran Gelar atanapi luhureun Universitas 1-2 2020-04-09

Tugas tugas:
1. Ngartos tren pasar, sareng narékahan kanggo nyayogikeun panyadia anu pangsaéna sareng saluran pesenan pikeun kapal ro-ro wétaneun pamilarian anu paling saé;
2. Nyanggakeun tanggung jawab ningkatkeun kauntungan pasar saingan bisnis; Kargo bulk sapopoé sareng kiriman ro-ro, palét palét masalkeun.
3. Responsible for expanding and promoting the business related to bulk grocery, major parts and One Belt And One Road engineering logistics, and developing and maintaining the company's bulk grocery service network;
4. Nganalisa kelompok nasabah sareng terus-terusan dioptimalkeun pikeun ngirangan résiko operasional.
5. Nengetan parobahan ka pasar, badé ngobrol sareng nasabah ngalangkungan kontrak anu leres, sareng kéngingkeun kauntungan anu maksimal pikeun perusahaan;
6. Komunikasi sareng pelanggan ngalangkungan saluran telepon sareng internét, kahartos kabutuhan customer, milarian kasempetan penjualan sareng ngabantosan ngawas pikeun ngahontal tujuan tim
7. Tanda pésta piagam sareng gawé bareng sareng jabatan operasi perusahaan pikeun ngalaksanakeun kontrak;
8. Jawab jawab padumukan biaya sareng kumpulan énggal;
9. Ngabéréskeun tugas anu sanés ditugaskeun ku pimpinan luyu pikeun sarat perusahaan.

kualifikasi:
1. Gelar Universitas atanapi saluhureun, utami dina pengiriman barang, pengiriman barang, perdagangan sareng logistik langkung dipikaresep;
2. Ngabubarkeun bisnis kapal kargo umum, wawuh sareng logistik proyék rékayasa internasional sareng pasar bagian utama, gaduh pangalaman pamasaran, gaduh sumber daya bisnis anu dipikaresep;
3. Akrab sareng rute domestik sareng asing pikeun kargo bulk, tiasa ngalengkepan pagawéan dina tekenan, kalayan sumanget tim anu hadé sareng raos tanggung jawab;
4. Boga kamampuan analisa pasar sareng kamampuan pangadilan, sareng kasadaran layanan palanggan anu saé;
5. Kapribadian ceria, pamikiran jelas, kaahlian presentasi anu hadé sareng kamampuan diajar anu kuat;
6. Saé Inggris dina ngaregepkeun, nyarios, maca sareng nyerat.
Nampi neruskeun email: [email dijaga]

Ménéjer panjualan Jualan penjualan Gelar kuliah atanapi saluhureuna 1-2 2020-04-09

tanggung jawab
1. Dipimpin jabatan penjualan pikeun ngarengsekeun target sales bulanan.Supervise sareng pangjurung staf penjualan damel.
2. Sahenteuna 5 taun pangalaman dina bisnis impor atanapi ékspor angkot laut kalayan kinerja anu saé.
3. Familiar with China's import and export markets, keen on business development and international shipping
4. réspon gancang, kaahlian ekspresi anu kuat, kamampuan pangembangan kuat sareng kaahlian komunikasi, pangirut;
5. Sumber palanggan sareng basa Inggris anu langkung pikaresep.
6. Parantos kuat perusahaan, niat pangwangunan anu hadé pikeun padamelan damel, motivasi diri sareng kamampuan kendali, pamikiran jelas, inisiatif sareng semangat, bageur komunikasi sareng jalma, ngagaduhan raos tanggung jawab.
7. Ngabantosan diréktur jualan dina netepkeun targét penjualan, modél penjualan, strategi penjualan, anggaran penjualan sareng rencana insentip

kualifikasi
1. Gelar kuliah atanapi saluhureun, utami dina pamasaran atanapi anu aya hubunganana;
2. Langkung ti 3 taun pangalaman damel di industri penjualan, pangalaman manajemén penjualan langkung dipikaresep;
3. Sumber sareng hubungan customer anu beunghar, prestasi anu alus teuing;
4. Analisis pasar anu kuat, kaahlian pamasaran sareng promosi, kaahlian komunikasi sareng interpersonal anu saé, sareng kamampuan nganalisa sareng ngabéréskeun masalah;
5.  Have a strong sense of enterprise, with a certain leadership.
Nampi neruskeun email: [email dijaga]