sadaya Kategori
EN

Angkutan Internasional

Imah>Services urang>Angkutan Internasional

Angkutan Internasional

ENTÉ SUKTÉS

gambaran

Sohologistics, salawasna nganut nyandak metode manajemén ngeunaan "Inovasi and Reforming, Diversity and Refinement, digabungkeun sareng taun-taun curah hujan pangalaman dina angkutan jalan Cina sareng pangalaman transportasi pihak katilu, tetep teraskeun kana pamekaran Jalan Sutra sareng Eurasian Jambatan ékonomi kontinental sasak, aktip ngaréspon ka China "One Belt And One Road" prakarsa "pangembangan barat" sareng tata perenah strategis pangwangunan ASEAN, ngaluyukeun parantos ngarencanakeun strategi perusahaan dina taun 2010 sareng ngawitan nyayogikeun siri angkutan jalan internasional anu anyar:

Ti China ka Centerial Asia lima nagara (Kazakhstan 、 Kyrghyzstan 、 Uzbekistan 、 Tajikistan sareng Turkmenistan), sapanjang buana Rusia, nepi ka Mongolia dll utamina pikeun
jalan-jalan kargo, karcis logisika proyek sareng kargo beurat.

Kalayan taun-taun usaha, SHL parantos nampi pangalaman anu saé sareng ngawangun kerjasama bussiness éksténsif.

Kazakhstan
Kazakhstan
NO. название
城市 名称
至 霍尔果斯
1
Aktau
阿克 套
4450km
2 Aktobe
阿克托 别
2600km
3 Almaty
阿拉木图
360km
4 Astana
阿斯塔纳
1550km
5 Atyrau
阿特劳
3600km
6 Жанаозен
扎纳奥 津
4450km
7 Karaganda
卡拉 干
1300km
8 Кокшетау
科克 舍 套
1850km
9 Костанай
科斯塔奈
2250km
10 Кызлорда
克孜勒奥 尔达
1550km
11 Паволодар
巴甫 洛达尔
1550km
12 Петропавловск
彼得罗 巴甫洛夫 斯克
2050km
13 Ore
鲁德 内
2300km
14 Семей
塞梅伊 Т
1200km
15 алдыкорган
塔尔迪库尔 干
350km
16 Taraz
塔拉兹
880km
17 Темиртау
铁 米尔 套
1350km
18 Turkestan
突厥 斯坦
1250km
19 Уральск
乌拉尔
3050km
20 Усть-Каменгогрск
乌斯 季 卡 缅 诺戈尔斯克
1150km
21 Шымкент
希姆肯特
1100km
22 Ekibastuz
埃基巴斯图兹
1650km
Uzbékistan
Uzbékistan
NO. название
城市 名称
至 霍尔果斯



1
Алмалык
奥尔马利克
1250km
2 Ангрен
安格 连
1300km
3 Андижан
安集延
1550km
4 Бекабад
别 卡巴德
1350km
5 Bukharian
布哈拉
1870km
6 Джаркурган
贾尔库尔 干
1850km
7 Джизак
吉扎克
1400km
8 Карши
卡尔克
1650km
9 Kokand
浩罕
1450km
10 Кунград
昆格勒
2400km
11 Наманган
纳曼 干
1500km
12 Нукус
努库斯
2300km
13 Samarkand
撒马尔罕
1500km
14 Tashkent
塔什干
1250km
15 Termez
铁 尔梅兹
1850km
16 Ургенч 乌尔 根 奇 2150km
17 Ferghana
费尔 干 纳
1500km
РРССИЯ
Rusia
NO. название
城市 名称
至 霍尔果斯
1 Astrakhan
阿斯特拉罕
3850km
2 Barnaul
巴尔瑙尔
1700km
3 Екатеринбург
叶卡捷琳堡
2700km
4 Kazan
喀山
3450km
5 Кемерова
克麦罗沃
2100km
6 Krasnodar
克拉斯诺达 尔
4550km
7 Коасноярск
克拉斯诺亚 尔斯克
2600km
8 Barrow
库尔 干
2300km
9 Магниторгорск
马格尼托尔 斯克
2700km
10 Makhachkala
4450km
11 Moscow
Moskow
4300km
12 Набережные Челены
切尔 内
3200km
13 Невинномыск
4450km
14 Nizhnekamsk
3300km
15 Новосибирск
新 西伯利亚
1900km
16 Urengoy Anyar
3850km
17 Омск
鄂木斯克
2000km
18 Orenburg
奥伦 堡
2850km
19 Rostov-on-Don
罗斯托夫
4300km
20 samara
萨马拉
3350km
21 Saint Petersburg
圣彼得堡
4900km
22 Smolensk
斯摩棱斯克
4700km
23 Sochi
索契
4800km
24 Stavropol
斯塔夫罗 波尔
4400km
25 Сургурт
苏尔古特
3100km
27 тюмень
秋 明
2500km
28 Ufa
乌 法
2900km
29 Chelyabinsk
车 里雅宾斯克
2600km
Turkménistan
Turkmenistan
NO. название
城市 名称
至 霍尔果斯
1 Ашхабат
阿什哈巴德
2500km
2 Аннау
安纳乌
2500km
3 Балканабад
巴尔坎纳 巴德
5150km
4 Дашогуз
达绍古兹
2250km
5 Туркменабад
土 库曼纳巴德
1900km
6 Turkmenbashi
土 库曼巴希
5000km


Mimiti ngenalkeun sababaraha kasang tukang latar angkutan jalan internasional:

1.IRU mangrupikeun organisasi angkutan jalan sadunya.

Aranjeunna mingpin solusi pikeun ngabantosan dunya pikeun langkung saé, ngadukung perdagangan, kamekaran ékonomi, damelan, kasalametan, lingkungan sareng komunitas. Karya IRU ngalangkungan langkung ti 100 nagara. Konstituén inti kami nyaéta asosiasi angkutan nasional sareng operator angkutan.

2. Kumaha ngeunaan tagihan beban kanggo angkutan jalan internasional?

● Jalanrésn CMR anu dikaluarkeun ku union transportasi jalan internasional.

● Konvénsional relatif au contrat de transport international de Marchandises par Rute (dikintip salaku CMR) catetan consignment catetan anu diakui ku kalolobaan Asia Tengah, Eropa, nagara ASEAN sareng nagara CIS sanés. Éta kalebet inpormasi cargos, shipper, consignee, pamawa anu sami sareng tagihan loading.

3. Naon metoda kabersihan transportasi jalan internasional?

● Ngadopsi clearance adat TIR, nyaéta Angkutan Internasional Angkutan.

● TIR (Transport International Router) mangrupikeun sistem angkutan transit sareng jaminan internasional sacara global.

● Numutkeun aturan , éta ngamungkinkeun barang-barang anu dikirim ti nagara asal, ngalangkungan nagara-nagara angkutan, ka nagara tujuan anu disegelkeun barang-barang beban anu dikawasa ku adat-beusi ku sistem multilateral, saling diakui saling teu ngagaduhan pamariksaan, henteu aya kawajiban , atanapi henteu deposit nalika angkutan. Cara anu paling gampang, paling aman sareng paling dipercaya pikeun mindahkeun barang-barang dina sababaraha wates internasional, nyimpen waktos sareng artos pikeun operator angkutan sareng otoritas adat.

4.Waktos Cina mimiti ngalaksanakeun konvénsi TIR?

TIR gaduh langkung ti 70 nagara pangontrak di sakumna dunya, sareng ngembang sacara gancang sareng langkung ti 20 nagara selanjar anu milu gabung sareng wewengkon anu penting dina sabuk ékonomi sutra. Tapi Cina henteu sapinuhna ngalaksanakeun konvénsi éta dugi ka tanggal 25 Juni 2019, anu nembé dibuka sadaya 1,200 pameuntasan wates. Nalika China sacara resmi nerapkeun konvénsi TIR Mei Méi 2018, angkutan jalan lintas lintas antara Cina sareng nagara-nagara di sapanjang "One Belt And One Jalan "parantos ngahontal jangkungna anyar, janten saluran logistik kaopat pikeun bersaing sareng maritim, hawa sareng karéta api anu aya.

Ieu bakal masihan dorongan anyar pikeun pambukaannana China, khususna integrasi jero daérahna kana konektipitas "One Belt And One Road" sareng ningkatkeun séntral ékonomi sareng perdagangan sareng nagara-nagara tatangga sareng nagara-nagara anu sapanjang beubeur sareng jalan.

Taros Kami