sadaya Kategori
EN

Angkutan Internasional

Imah>Services urang>Angkutan Internasional>Angkutan Internasional

Angkutan Internasional

ENTÉ SUKTÉS

gambaran

Sohologistics, always adhering to taking the management methods of “Innovating and Reforming,Diversity and Refinement, combined with precipitation years of rich experience in Chinese road transportation and third-party highway transportation experiences, keeping up with the development pace of the Silk Road and Eurasian continental bridge economic belt, actively responding to China "One Belt And One Road" initiative "western development" and ASEAN development strategic layout, positively adjust corporate strategy planning layout in 2010 and begin to provide a new series of international road transportation:

Ti China ka Centerial Asia lima nagara (Kazakhstan 、 Kyrghyzstan 、 Uzbekistan 、 Tajikistan sareng Turkmenistan), sapanjang buana Rusia, nepi ka Mongolia dll utamina pikeun
 jalan-jalan kargo, karcis logisika proyek sareng kargo beurat.

Kalayan taun-taun usaha, SHL parantos nampi pangalaman anu saé sareng ngawangun kerjasama bussiness éksténsif.

SOHOLOGISTICS ROAD   FREIGNT SERVICE ROUTES ARE

Main   Pass in China

Destination   Countries

Propinsi

Kota / County

nagara

Xinjiang

Horgos

Kazakhstan

Alataw   Pass

Kazakhstan

Laoyemiao

Mongolia

Hongshanzui

Mongolia

Dulata

Kazakhstan

Bakhty

Kazakhstan

Jeminay

Kazakhstan

Turugart

Kyrgyzstan

Erkeshtam

Kyrgyzstan

Karasu

Tajikistan

Khunjerab

Pakistan

Inner   Mongolia Autonomous Region

Manzhouli

Rusia

Erenhot

Mongolia

Guangxi

Pingxiang

Vietnam

Pingxiang

Kamboja

Yunnan

Hekou

Vietnam

Ruili

Myanmar

Boten

Laos

Tibét

Gyirong

Nepal  

Zhangmu


Mimiti ngenalkeun sababaraha kasang tukang latar angkutan jalan internasional:

1.IRU mangrupikeun organisasi angkutan jalan sadunya.

Aranjeunna mingpin solusi pikeun ngabantosan dunya pikeun langkung saé, ngadukung perdagangan, kamekaran ékonomi, damelan, kasalametan, lingkungan sareng komunitas. Karya IRU ngalangkungan langkung ti 100 nagara. Konstituén inti kami nyaéta asosiasi angkutan nasional sareng operator angkutan.

2. Kumaha ngeunaan tagihan beban kanggo angkutan jalan internasional?

● Jalanrésn CMR anu dikaluarkeun ku union transportasi jalan internasional.

● Konvénsional relatif au contrat de transport international de Marchandises par Rute (dikintip salaku CMR) catetan consignment catetan anu diakui ku kalolobaan Asia Tengah, Eropa, nagara ASEAN sareng nagara CIS sanés. Éta kalebet inpormasi cargos, shipper, consignee, pamawa anu sami sareng tagihan loading.

3. Naon metoda kabersihan transportasi jalan internasional?

● Ngadopsi clearance adat TIR, nyaéta Angkutan Internasional Angkutan.

● TIR(Transport International Router)  is a globally applicable international customs transit and guarantee system.

● Numutkeun aturan , éta ngamungkinkeun barang-barang anu dikirim ti nagara asal, ngalangkungan nagara-nagara angkutan, ka nagara tujuan anu disegelkeun barang-barang beban anu dikawasa ku adat-beusi ku sistem multilateral, saling diakui saling teu ngagaduhan pamariksaan, henteu aya kawajiban , atanapi henteu deposit nalika angkutan. Cara anu paling gampang, paling aman sareng paling dipercaya pikeun mindahkeun barang-barang dina sababaraha wates internasional, nyimpen waktos sareng artos pikeun operator angkutan sareng otoritas adat.

4.Waktos Cina mimiti ngalaksanakeun konvénsi TIR?

TIR gaduh langkung ti 70 nagara pangontrak di sakumna dunya, sareng ngembang sacara gancang sareng langkung ti 20 nagara selanjar anu milu gabung sareng wewengkon anu penting dina sabuk ékonomi sutra. Tapi Cina henteu sapinuhna ngalaksanakeun konvénsi éta dugi ka tanggal 25 Juni 2019, anu nembé dibuka sadaya 1,200 pameuntasan wates. Nalika China sacara resmi nerapkeun konvénsi TIR Mei Méi 2018, angkutan jalan lintas lintas antara Cina sareng nagara-nagara di sapanjang "One Belt And One Jalan "parantos ngahontal jangkungna anyar, janten saluran logistik kaopat pikeun bersaing sareng maritim, hawa sareng karéta api anu aya.

This will give new impetus to China's further opening-up, especially for its inland regions' deep integration into the "One Belt And One Road" connectivity and enhance on economic and trade exchanges with neighboring countries and countries along the belt and road.

Taros Kami