sadaya Kategori
EN

News industri

Imah>wartos>News industri

Kulon sareng laut saluran anyar "chongqing umur panjang pangiriman rel sareng karéta gabungan laut

Waktos: 2020-03-30 Hit: 11

Dina tanggal 25 Maret 2020, koridor laut-laut barat nembé dibuka Chongqing Changshou mimiti karéta transportasi intermodal laut (Chongqing Changshou-Qinzhou, Guangxi) truk wadahna angkat ti daérah pangembangan ékonomi Changshou. Angkutan ieu mangrupikeun motor sadaya-rupa bumi, baja silikon sareng barang-barang sanés. Saatos barang diangkut ku treuk wadahna ka Stasiun Chongqing Tuanjiancun, aranjeunna naék dina koridor daratan anyar sareng laut di kulon, karéta api sareng karéta laut diangkut ka Qinzhou, Guangxi, teras éta bakal diangkut ka Vietnam, India. Pakistan sareng nagara sanés ku kapal laut.