sadaya Kategori
EN

News industri

Imah>wartos>News industri

Stasion Manzhouli, anu mangrupikeun palabuhan darat pangbadagna di China nganggo "kotak buka terbuka" pikeun ngangkut barang impor pikeun kahiji

Waktos: 2020-04-09 Hit: 3

【2020.03.27】 Kanggo ngabantosan perusahaan neraskeun padamelan sareng produksi sareng ngabantosan perusahaan ngirangan biaya logistik sareng transportasi, Stasiun Pelabuhan Rel Manzhouli ngadopsi mode "open-top box" énggal pikeun transportasi karéta pikeun anu munggaran. Dugi ka ayeuna, panggunaan "open-top box" parantos ngahontal 80 kandaraan sareng 5040 ton.