sadaya Kategori
EN

News industri

Imah>wartos>News industri

Stasion Manzhouli, anu mangrupikeun palabuhan darat pangbadagna di China nganggo "kotak buka terbuka" pikeun ngangkut barang impor pikeun kahiji

Waktos: 2020-04-09 Hit: 3

【2020.03.27】In order to help enterprises resume work and production and help enterprises reduce logistics and transportation costs, Manzhouli Railway Port Station adopted a new "open-top box" mode for railway transportation for the first time. Up to now, the use of "open-top box" has reached 80 vehicles and 5040 tons.