sadaya Kategori
EN

Pengangkutan Kargo beurat

Imah>Services urang>Angkat>Pengangkutan Kargo beurat

Pengangkutan Kargo beurat

ENTÉ SUKTÉS

gambaran

Pikeun proyék rékayasa internasional, transportasi cargos beurat sareng diménsi peryogi sababaraha modeu transportasi, anu dibatesan ku cara transportasi, kapasitas hoisting, kaayaan jalur, jalan sareng kapasitas muatan sasak, lebar sareng jangkungna torowongan sareng peraturan lokal sareng saterusna., Ngajantenkeun prosés transportasi sesah sareng rumit. Kumaha cara ngalengkepan angkutan kargo beurat sareng over-aman, sacara ékonomis, efektif sareng akal mangrupikeun konci pikeun palaksanaan lancar proyék rékayasa.


Karakteristik Angkutan Kargo beurat

Kalayan kamakmuran proyék rékayasa skala ageung, angkutan kargo anu beurat sareng over-dimensi ngagaduhan ciri anu sanés kajawi sami sareng kargo umum.

Syarat 1.High pikeun kaayaan jalan. Alatan kaanggunan kargo, peryogi pikeun naliti kaayaan jalan sateuacanna, kalebet larangan transportasi sasak sareng torowongan di sapanjang jalan, halangan di deukeut jalan sareng saterasna. Éta manpaatna pikeun milih rute kalayan kaayaan jalan anu saé, langkung énténg sasak sareng langkung larangan.

2. Kasarapan sareng unidirection. .Sebutkeun cargos beurat sareng langkung-dimensi umumna didasarkeun dumasar kana pangabutuh proyek anu béda, hiji rencana anu kapisah kedah dikembangkeun pikeun unggal prosés transportasi. Sareng kusabab karakteristik siklus manufaktur jangka panjang sareng skala anu ageung, angkot mangrupikeun unidirectional bari arah sabalikna ampir teu mungkin.

3. Meryogikeun operator anu berhubungan sareng profesional anu langkung luhur anu tiasa nyetir kendaraan khusus sareng krenjang sareng fleksibel pikeun ngatasi sababaraha kacilakaan.

4. Resiko angkot tinggi. .Apa akibat tina kargo khusus, éta bakal nyababkeun kaleungitan kendaraan sareng cargos sareng karugian ékonomi langsung langsung atanapi henteu langsung, naon deui, éta bakal langsung mangaruhan pelaksanaan proyek upami aya karentep salami angkot.

Masalah Poténsial Angkutan Lahan Pengangkutan

1.Traabilitas halangan Udara
Kusabab jangkungna kargo beurat sorangan sareng tambahkeun luhur lempeng kendaraan, biasana ngaleuwihan wates jembatan umum sareng culvert.

2.Traabilitas Bridges
Kusabab total beurat kargo beurat sareng angkutan kendaraan kawilang ageung, peryogi analisa data sareng simulasi jalan sareng sasak sapanjang jalan. Ku nganalisa gaya internal jambatan sareng kakuatan internal maksimal anu dikaluarkeun ku kendaraan anu ngaliwat, efisiensi beban diwajibkeun pikeun diitung mana anu nangtukeun naha kargo tiasa pas.

3.Kamampuan radius Ngahurungkeun
Kusabab radius péngkolan ageung tina kendaraan angkutan beurat, éta moal ngalangkungan upami radius péngkolan jalan teuing alit atanapi sempit teuing.

4.Tabilitas tina Slops
Kusabab panjangna treuk anu mawa kargo beurat, deformasi tangtu piring truk pungkur kajantenan dieusian, ngalangkungan cembung atanapi lamping pelat mobil anu didarat dina dua lereng, éta tiasa nyababkeun treuk karusakan di handapeun atanapi ngabalikeun gagal gagal.

Biaya angkutan 5.High
Éta henteu ngan ukur mayar biaya angkutan kendaraan, tapi ogé biaya pangintipan jalan awal, tulén sasak, halangan hawa, jalan atanapi konstruksi sasak.

6.Long angkot waktosna
Kusabab kacepetan anu cukup gancang pikeun kendaraan angkutan anu nganggo kargo beurat sareng dipikabutuh pikeun padamelan bantu sapertos ngalamar idin transportasi jalan sateuacanna, jalan atanapi konstruksi sasak, butuh waktu tambahan pikeun nganteurkeun.


Prinsip Pelaksanaan Pengangkutan Daratan Heavy

1. Kasalametan sareng reliabilitas. Kusabab kargo beurat kalayan nilai tinggi, siklus produksi waktosna panjang, henteu aya gantian, kasalametan tiheula kedahna pituduh anu pangpentingna nalika angkot

2. Ékonomi. Masihan rute sareng modeu transportasi anu pas method metode petikan jambatan anu pas sareng metode panyabutan jalan raya sareng ngontrol biaya transportasi dugi ka maksimal salami kasalametanna.

3. Timeliness. Pengangkutan kargo beurat tiasa ngalibatkeun aplikasi Lisensi Pengangkutan Jalan, jalan kaluar halangan jalan, ngawangun jalan deui control kendali lalu lintas sareng padamelan persiapan sanésna. Éta ogé tiasa mangaruhan alat angkat ageung dina waktos konstruksi .Jadi sadayana jadwal prosés transportasi kedah dikawasa sacara ketat.

Salaku tambahan, éta hadé pikeun nyegah kamungkinan hoisting sareng mindahkeun, pikeun mastikeun safety.in prosés transportasi dugi ka maksimal.

Kauntungan Sohologistik ngeunaan Angkutan Darat Kargo

Sohologistics nyepengkeun Lisensi Bisnis Angkutan Darat anu dikaluarkeun ku MOT (Kementrian Angkutan Républik Rakyat Tiongkok) sareng kualifikasi kargoéran beurat.

Salian ti jalur nasional-jalur kualitas jalan anu khusus, angkutan jalan langkung panjang, langkung-lebar kargo beurat ogé janten usaha inti SHL.

Sohologistik utamina ngalaksanakeun bisnis transportasi jalan kargo beurat tina parabot industri, kakuatan hidraulik, listrik listrik, kimia, peralatan metalurgi, alat karéta jarak sérap karéta api sapertos over-panjang, langkung-lebar langkung-luhur, kaleuwihan beurat sareng sanésna anu aya hubunganana. Contona, panto pikeun ngangkut transportasi kargo beurat di sakumna, panto ka panto utama Shanghai, Tianjin, Lianyungang, Qingdao, Guangzhou sareng Shenzhen. SHL ogé ngagaduhan jasa transportasi darat ka palabuhan wates Cina sareng nagara tatangga, sapertos port Manchurian, port Erenhot, port Huoerguos, port kashgar, port Ulugqat, Pelabuhan Alataw Pass, port Pingxiang di propinsi Guangxi, palabuhan Ruili di propinsi Yunnan. Boten port, Estuary Port ogé kaasup rute mulang.

Kisaran SHL tina alat kendaraan anu diwangun ti antarana nyaéta: Multi-sumbu angkat sareng nyasabkeun datar hidraulik semi - trailer, plat tangga, Heavy tugas kerung semitrailer, papan ékspansi, piring pigura, rendah sareng datar panél semi-trailer semi-trailer, profesional piring transportasi lempeng., aranjeunna cocog pikeun sagala jinis langkung panjang, langkung lebar langkung-luhur, angkutan kargo kaleuwihan beurat, sapertos mesin tekanan tekanan kapal, ketel autoclaved over-panjang, alat dandang tinggi, jangkungna alat panyandang luhur , peralatan logam anu beurat kaleuleuwihan, témbok témbok kakuatan angin sabeulah, struktur baja, mesin amparan sareng kargo beurat anu sanés, anu ngamungkinkeun urang pikeun nyugemakeun para nasabah pikeun industri kimia nasional, listrik listrik, metalurgi, karéta api, jembatan, kapal laut, proyék konstruksi jalan raya naon waé transportasi angkat angkutan beurat anu lain.


Pertanyaan pelanggan sareng prosés operasi

1.Mikeun informasi ngeunaan diménsi kargo akurat panjang, lebar, jangkungna, bersih / beurat kotor, POL (palabuhan loading), POD (palabuhan pelepasan)

2. Kanggo syarat pangiriman umum cargos, manajer logistik proyék SHL bakal nawiskeun harga kutipan dina sajam.

Pikeun cargos khusus (khususna pikeun leuwih luhur sareng lebar langkung ti sasak biasa), manajer logistik proyék SHL bakal ngawangun tim proyék babarengan sareng desainer pengintipan pengintipan alignment pikeun ngalakukeun jalan, pangoptimalkeun rencana transportasi sareng nawiskeun panawaran akurat anu akurat saatosna mertimbangkeun dimensi kargo sareng kaayaan jalan anu béda

3. Upami petik anu ditampi ku nasabah, kami bakal ngadaptarkeun perjanjian kerjasama transportasi diantara urang. Naha mayar anu diperyogikeun, gumantung kana jumlah biaya transportasi.

4. Nurutkeun tanggal sareng tempat anu diperyogikeun, supir truk profésional parantos sumping dina tempat anu waktuna. Pangatur logistik proyék SHL bakal nanggung jawab kana instalasi kaamanan dina situs. Saatos dipariksa inpormasi kargo anu disayogikeun ku nasabah kalayan cargos anu saleresna, anjeunna bakal koordinat pikeun hoisting, nguatkeun sareng ngariung kargo sareng pihak kapal.

5. Jalma anu ngawaskeun pangawasan di situs anu tiasa nyandak poto loading, nguatkeun sareng ngariung barang sareng ngirim ka para klien, teras dimimitian ku pengiriman.

6. Pelayanan VIP VIP barang anjeun bakal ngajantenkeun posisi GPS-nyata tina kendaraan kendaraan sareng ngirim tanggepan ka anjeun leres.

7. Nalika dugi ka kargo di tujuan éta, supir bakal ngabantosan consignee pikeun ngalakukeun pamariksaan kana tulangan sareng ngariung karet. Saatos pas, éta bakal ngawitan ngabongkar sareng ngabongkar barang, sareng consignee kedah nandatanganan resensi kargos sareng catetan pikeun dua sisi anu hartosna pangiriman anu sukses beres.

Taros Kami