sadaya Kategori
EN

Angkutan Transit Hego

Imah>Services urang>Angkutan Internasional>Angkutan Transit Hego

Angkutan Transit Hego

ENTÉ SUKTÉS

gambaran

Sohologistik tetep sareng jaman, dina pamekaran ékonomi jalan sutra maritim abad ka-21 sareng daérah sapanjang prakarsa jalan sutera, Sohologistik ogé ngalegaan jasa angkutan transit anu hartosna SHL tiasa ngatur pikeun ngirim kargo ti Jepang, nagara Koréa Kidul. , Hong Kong, Taiwan, Asia Tenggara sareng nagara-nagara global anu sanésna ku wadah, ngiringan, OOGs sareng RORO teras ngalangkungan port Tianjin Cina, palabuhan Qingdao, palabuhan Lianyungang, palabuhan Shanghai pikeun transit ka lima nagara Asia sentral, Rusia, Mongolia khususna pikeun cargos beurat sareng transportasi logistik proyek sareng sabalikna.

Kaunggulan Sohologistik

Kaanggotaan IRU
Ladenan operasi lokal profésional di sadayana palabuhan
Peresihan adat sareng jasa transit di Cina sadaya palabuan
Langkung ti 20yeas pangalaman dina angkutan kargo beurat
Langkung ti 10 taun pangalaman transportasi jalan raya nagara CIS
Ngawaskeun angkutan anu pas ngaliwatan sistem telematics maju

Taros Kami