sadaya Kategori
EN

FCL Pengiriman

Imah>Services urang>Kargo Laut>FCL Pengiriman

FCL Pengiriman

ENTÉ SUKTÉS

gambaran

Kalayan kaunggulan jaringan transportasi domestik sareng internasional, Sohologistics nyayogikeun bisnis impor sareng ékspor FCL sareng pabrik pabrik domestik, perusahaan dagang sareng agén luar negeri .Undertake "one-stop" bisnis transportasi tina pabrik domestik ka gudang luar negeri consignee.
Dina waktu anu sami , ditandatanganan sareng sajumlah liner jasa kelas pertama , SHL ngajamin pengiriman barang anu hadé, kualitas jasa anu langkung saé sareng seueur pilihan kombinasi perjalanan. Salian ti éta, urang ngagaduhan hubungan gawé babarengan anu hadé sareng seueur rute pengiriman kapal anu gedé sareng agén-agén urang luar negeri anu béda ti benua.
Usaha ékspor SHL kalebet rohangan pesenan, deklarasi adat, pamariksaan, gudang, transportasi wadah, pelepasan impor di palabuhan tujuan, pangiriman sareng jasa setempat anu sanés. Numutkeun kana syarat customer , kami nyayogikeun tempat pertukaran luar negeri ka luar negeri , pangiriman tempat katilu sareng jasa anu sanés.
Luyu sareng konsép jasa "Mindahkeun Perlu, Ngahontal Misi", kami bakal nyayogikeun solusi logistik anu paling cocog pikeun unggal tatanan sareng ngalaksanakeun amanah klien ku sadaya ati urang.

Garis kauntungan sohologistik:

Timur tengah
India-Pakistan
Garis laut beureum
Baris Éropa
Jalur Amérika Tengah sareng Amérika Kidul
Garis Afrika
Garis Australia
Garis Asia Tenggara
jalur AS sareng Kanada


Sohologistik parantos ngiringan gawé bareng sareng YML, EMC, COSCO, CHINA SHIPPING, CMA, HAPAG, OOCL, K-line, MSK, APL, jalma-jalma pelapik anu kaceluk, sareng parantos ditandatanganan perjanjian sareng harga anu saé sareng dijamin rohangan pengiriman.

Kalayan 20 taun pangalaman dina operasi angkutan impor sareng ékspor ku laut, SHL terampil dina sagala aspek operasi bisnis sareng ngabantosan para nasabah ngarobih masalah dina waktos sareng sacara épéktip.

Kapenuhan ku FOB / CIF / DDU / DDP / incoterms EXW tina syarat bisnis konsumén urang, agén urang asing atanapi tim operasi domestik ogé nyayogikeun: kempelan mayar kargo nalika panampi, pengiriman barang prabayar, ngumpulkeun pamayaran, jasa transit, fumigation, packing, ngarobah, adat clearance, transshipment, warehousing, distribusi sareng bisnis sanés.

Salian nyayogikeun jasa impor sareng ékspor di kota basisir di Shanghai, Tianjin, Dalian, Qingdao, Lianyungang, Guangzhou, Dongguan, Shenzhen, Xiamen, Sohologistics nyayogikeun impor sareng ékspor FCL sareng OOG di palabuhan handap sapanjang sisi Yangtze.

Jiangsu: Nanjing, Yangzhou, Zhangjiagang, Nantong, Taicang, Changzhou, Changshu, Jiangyin, Zhenjiang, Taizhou
Anhui: Tongling, Anqing, Ma 'anshan, Wuhu
Jiangxi: Jiujiang, Nanchang
Hunan: Yueyang, Changsha
Hubei: Wuhan, Huangshi, Jingzhou, Yichang
Sichuan: Chongqing, Huzhou, Yibin, Leshan, Chengdu
Taros Kami