sadaya Kategori
EN

Logistik paméran

Imah>Services urang>Logistik Proyék>Logistik paméran

Logistik paméran

ENTÉ SUKTÉS

gambaran

Sohologistics are true exhibition freighting specialists.  We take care of the transport for exhibits and equipment around the world for exhibitions,art exhibitions, events and tradeshows .

Kalayan langkung ti 20 taun eksplorasi sareng pamekaran, langkung ti sapuluh rébu agénsi anu berkualitas tinggi di langkung ti 200 nagara di dunya, Sohologistic ngagaduhan paméran logistik paméran sareng pangalaman industri jasa transportasi sareng gawé babarengan caket sareng perusahaan paméran global sareng mitra sanés., Urang tiasa nyayogikeun perusahaan impor sareng ékspor, sareng pamiarsa nganggo bungkusan profésional, gudang, sareng angkutan paméran anu berhubungan

Kami nyangkut repot transportasi paméran, dokumén ATA, Kustomitas Customs, Analisis kabisa pikeun ninggalkeun anjeun gratis pikeun museurkeun kana aspék penting tina kagiatan anjeun.


Jasa logistik Paméran Sohologistik

Pikeun nyimpulkeun naon anu urang laksanakeun pikeun paméran, kami nyayogikeun:

Cara anu sederhana, sareng gampang pikeun mesen stan
perkara reklameu
Pamasangan sareng Disassembly
Layanan tarjamahan di situs
Asuransi pilihan
Pangiriman On-waktos kanggo Ékspor Paméran
Pangiriman On-waktos kanggo Pameran Impor
Logistik transportasi pikeun acara Olahraga
Logistik transportasi pikeun Kasenian
Logistik transportasi pikeun Acara


Karakteristik logistik Paméran

1. Kusabab kaayaan waktos olahraga sareng aula paméran, kontrol lalu lintas sareng faktor-faktor sanés, éta penting pikeun pangiriman on-time, anu hartosna barang henteu sateuacanna telat atanapi telat.
Éta ketat-waktos kontrol pikeun tiap tumbu sareng ogé kawijakan lokal sareng peraturan syarat-syarat basa.

2. diperyogikeun ketat dina dokumen impor sareng ékspor Pikeun logistik paméran, umumna nganggo angkat impor ékspor sareng ékspor samentara sareng deklarasi ATA.

3. diperyogikeun ketat dina bungkusan barang. Sababaraha karton bungkusan kedah dianggo pikeun mastikeun kapasitas bantalan karton, buktina Uap sareng kalis cai sareng gampang ngaleupaskeun.

4. Bahan pariwara sareng bahan téknis anu dianggo ku paméré pameran kedah tunduk kana pamariksaan, pendaptaran sareng lisénsi ku Kustomer Cina.

5. Syarat pameran sareng tanda prestasi bungkusan diperyogikeun kalayan diperyogikeun sapertos inpormasi sapertos: nami paméran, nami paméré pameran, nomer paméran, nomer bungkus sareng sajumlah total.

Proses Operasi Logistik Paméran

1. Tanda perjanjian angkutan   

2. Nyusun rencana angkutan

3. Ngurutkeun sareng bungkusan

4. Dokuméntasi ATA

5. Ngeset tim proyék

6. Palaksanaan rencana angkutan

7. eupan balik nyukcruk Visual  

8. Komunikasi sareng situs koordinasi

Taros Kami