sadaya Kategori
EN

News Company

Imah>wartos>News Company

SOHOLOGISTICS diulem pikeun ngiringan Forum Inovasi & Pangembangan kadua Cina Heavylift Logistics

Waktos: 2020-12-15 Hit: 1

Tanggal 25 Nopémber 2020, anu kadua Forum Inovasi & Pangembangan Logistik Heavylift Cina, diayakeun ku Komite Profesional bagian-bagian Logistik tina Asosiasi Transportasi Cina, dibuka sacara seremonial di Beijing. Sohologistik, anu mawa produk inti na-Cina-EU jalan Transportasi, nampi uleman pikeun ilubiung dina forum ieu.