sadaya Kategori
EN

News Company

Imah>wartos>News Company

SOHOLOGISTIKS sareng produk inti na, diajak milu aub 8 dina logistik biennale Asia

Waktos: 2018-05-20 Hit: 29

【2018.05.16-2018.05.18】

SOHOLOGISTIKS diajak milu aub di Asia Logistics Biennale (transport logistic China), anu diayakeun di Shanghai New International Expo Center, anu mangrupikeun paméré logistik utama di dunya.

Minangka kagiatan industri anu ageung sareng pangaruh dina widang ranté pasokan logistik sareng transportasi di Asia, tpaméran na nunjukkeun sadaya téknologi sareng jasa anu dipotong di lapangan laut, logistik darat sareng hawa, ngalayanan jasa logistik, perumahan logistik, pengiriman barang udara, pengiriman pelabuhan, angkutan darat, distribusi seger, kendaraan khusus sareng alat logistik, jsb. téma paméran ngeunaan "Logistics robah Kahirupan" diinterpretasi dina sagala aspek.

SOHOLOGISTICS nunjukkeun produk inti na: solusi transportasi tina kargo sareng panjangna kargo sareng Belt and Road Initiative China-Éropa impor sareng ékspor produk ku karéta.