sadaya Kategori
EN

News Company

Imah>wartos>News Company

SOHOLOGISTIKS diajak ngahadiran Angkatan Udara Internasional Cina kadua (Ningbo) ngeunaan Belt sareng Initiative Jalan

Waktos: 2018-12-13 Hit: 3

SOHOLOGISTICS diulem pikeun ngiringan Pameran Penerbangan Internasional China (Ningbo) anu kadua kira-kira Inisiatif Sabuk sareng Jalan.

Tabuh 9: 00 siang Dec.. 10 2018, Pameran Logistik Pangiriman Internasional China (Ningbo) kadua dibuka di Ningbo International Convention and Exhibition Center. Wakil Walikota Li Guanding ngahadiran upacara pembukaan. Upacara bubuka dipimpin ku Cui Xiuliang, sekretaris grup pésta sareng sutradara Pelabuhan Ningbo sareng Kantor Anti-penyelundupan.

Dina upacara pembukaan, Li Guanding, wakil walikota Ningbo, masihan pidato pembukaan. Mr Cui Zhongfu, wakil presiden eksekutif China Logistics and Purchasing Federation, sareng Mr Ye Jian, tilas presiden China Port Association, silih pidato. Li Guanding nyarios: Ningbo sapinuhna ngandelkeun kaunggulan skala port sareng kapasitas pengiriman, sacara ati-ati ngabudidayakeun palabuan sareng konvénsi pangiriman sareng mérek paméran, ngabdi nyalira pikeun ngembangkeun palabuhan sareng industri jasa pengiriman, sareng fokus kana ngawangun pangiriman internasional sareng logistik aréa aglomerasi industri di Ningbo. urang bakal tetep ngahijikeun yayasan pikeun pangwangunan kota palabuan internasional anu kawéntar.