sadaya Kategori
EN

Propil Company

Imah>Ngeunaan SHL>Propil Company

Propil Company

ngeunaan1.jpg

Suzhou Sohologistics CO., LTD (saurna disebut Sohologistics atanapi SHL), mangrupikeun perusahaan komprehensif perusahaan jasa logistik domestik sareng internasional, mumpuni sareng payuner kargo Kelas-A Nationwide / Internasional anu disatujuan ku Menteri Dagang sareng kadaptar sareng Administrasi Nagara pikeun Perusahaan Perdagangan jeung Perdagangan sareng Menteri Angkutan.

Sohologistics, ti saprak 1998 di Guangzhou, kalayan kauntungan transportasi domestik, ku cara ngahijikeun sumberdaya pengangkut angkutan internasional, nyayogikeun palayanan kaahlian logistik sareng efisiensi suplai manajemén ranté, desain rencana logistik sareng sajabana. Toko Sohologistik parantos ngalangkungan Kidul Cina, Cina Wétan, Cina Kalér, Cina Tengah sareng Wétan Kidul.

Ngempelkeun konsép jasa "Pindah Sakumaha Kabutuhan, Ngahontal Misi", nyandak metodeu manajemén "Inovasi sareng Pembaruan, Diversity sareng Perbaikan, Sohologistics ngajantenkeun upaya sareng perjuangan janten perusahaan logistik terintegrasi anu terkenal sacara global anu ngagaduhan kamampuan inovasi ilmiah sareng téknologi sareng ieu ogé Visi Sohologistik.

Kalayan pangwangunan E-commerce anu énggal sareng konsép konsép lingkungan anu stabil, Sohologistik percaya yén industri logistik bakal nyanghareupan parobahan révolusi ku kituna mimiti milarian kasempetan pangembangan anyar.Modeu manajemen manajemén ranté suplai bakal dibalikkeun sareng anu pangahirna manajemén ranté pasokan dihubungkeun sareng platform e-commerce bakal langkung umum sareng leres-leres janten langkung langsung, sederhana sareng efisien, ditetepkeun sareng solusi lingkungan ramah, hemat energi sareng pangurangan émisiasi.

Revolusi kasebut energized ku ngapopulerkeun basis data Internét sareng téknologi, jadi SHL balik deui kana ideu dasar "berorientasi manusia", nyaéta fokus kana pangalaman konsumén (sapertos kumaha konsumén tiasa mésér sareng ngajual barang iraha waé sareng dimana waé , kumaha kéngingkeun inpormasi produksi ranté pasokan sareng sajabana) sareng nyayogikeun solusi komprehensif ngeunaan operasi ranté pasokan, anu intina konci nyaéta konsép jasa tambah nilai. Sohologistik henteu ngan ukur kedah nyayogikeun panyimpenan tradisional sareng jasa transportasi, tapi ogé nyayogikeun jasa logistik terpadu anu langkung éksténsif pikeun ngamangpaatkeun pinuh ku téknologi inpormasi sapertos sacara seamless dikaitkeun sareng sistem ERP pelanggan, sistem logistik anu ngahijikeun sareng on-line sareng off-line mésér sareng penjualan, Naon deui, SHL ngagaduhan séri jasa kauangan anu aya hubunganana sareng sababaraha layanan anu nambihan nilai.

Sohologistics ngaharepkeun janten bumi anu ramah pikeun konsumén nyayogikeun solusi manajemén ranté suplai anu komprehensif, kalayan taun pangalaman dina industri logistik tradisional, sistem inpormasi manajemén logistik terintegrasi terampil sareng neraskeun ideu anu inovatif. Salaku tambahan, kecuali pikeun solusi logistik ti pihak katilu, SHL ogé nyayogikeun solusi dumasar kana logistik pihak kaopat pikeun UKM (Perusahaan alit sareng sedeng) perusahaan perdagangan domestik sareng asing.

Sohologistics, salaku anggota CATA sareng NVOCC, WCA, WIFFA, XLP, netepkeun hubungan kerjasama jangka panjang sareng sajumlah perusahaan maskapai, ngarobih pamilik kapal ageung, RORO, perusahaan pengiriman kontainer sareng agénsi mumpuni luar negeri.

Di sagigireun kargo umum, SHL tiasa nyayogikeun CY pikeun panto hiji-stop solusi logistik proyék langkung panjangna, barang limpas sareng overheight, cargos beurat sareng ageung, logistik proyék rékayasa EPC, logistik proyek.

Sohologistics museurkeun kana palaksanaan solusi transportasi pikeun desain sareng optimasi anu didamel khusus. Mémang, seueur perusahaan angkutan barang tiasa nyayogikeun konsumén pikeun sababaraha jinis jasa angkutan masing-masing, tapi SHL langkung paduli kana desain sareng integrasi sababaraha layanan transportasi. Rencana transportasi pangsaéna asalna tina gabungan sareng perbandingan sababaraha modeu transportasi, desain anu dioptimalkeun tina sababaraha rute transportasi, gabungan tina impor sareng ékspor kaahlian bea cukai sareng kanyaho ngeunaan "syarat waktos kadatangan" kanggo ngahontal pangaturan transportasi anu paling dipercaya sareng ékonomi.

Sohologistics daék ka luar negeri pikeun ngendalikeun barang-barang, ngumpulkeun pembayaran angkutan barang sareng ngaéksekusi kontrak transportasi panto-ka-panto di luar negeri pikeun langkung seueur perusahaan pangiriman barang lokal Tionghoa sareng langkung kalibet dina sababaraha transaksi transportasi internasional anu langkung lega.