sadaya Kategori
EN

Cina ka Uruguay

Imah>Jasa jasa>Garis Amérika Kidul>Cina ka Uruguay

Jasa jasa

Cina ka Uruguay


Shipping from China to Uruguay

Many of our customers are based in the Uruguay, therefore it has become a very important market for us. We have signed contract rates with carriers such as COSCO, OOCL, APL, EMC, MSK, and HMM. These relationships let us provide you with very good freight rates when shipping from China to any port in the Uruguay.

With SHL as partners, shipping goods from China to the Uruguay will be much easier, you will only need to leave your goods with us, and we will do the rest. SHL aims to be your best freight forwarder from China to the Uruguay. Ask for a better quote now.

Your Best Freight Forwarder from China to Uruguay

Provide competitive ocean and air freight rates from China to the Uruguay.
Ngecas shippers biaya lokal anu kompetitif dina istilah FOB pikeun ngindarkeun keluhan ti aranjeunna.
AMS sareng ISF dikirimkeun dina waktosna.
Ladenan gudang gratis di kota naon waé di Cina.
Pangalaman sesah dina pengiriman barang berbahaya sareng ageung.
Tulisan profésional dilakukeun pikeun anjeun.
24/7 jasa online pikeun ngadukung bisnis anjeun.
Pelabuhan Laut di Cina
Zhuhai Zhanjiang Lianyungang Tianjin
Shanghai Guangzhou Qingdao Shenzhen
Ningbo Dalian Xiamen Yingkou
Sihung Chenggang Weihai Qingdao Rizhao
Zhoushan Nantong Nanjing Shanghai
Taizhou (Kalér Wenzhou) Wenzhou Paragihan Quanzhou
Shantou Jieyang Beihai Sanya
Yingkou Jinzhou Taizhou (Kidul ti Wenzhou) Qinhuangdao
Tianjin Yantai Haikou Basuo Zhenjiang
Jiangyin


Catetan: Anjeun kedah ngintunkeun barang anjeun ka palabuhan laut anu gampang pikeun ngamungkinkeun anjeun gampang ngintunkeun ti China ka Inggris

Bandara utama di Cina
Bandara Internasional Hangzhou Xiaoshan Bandara Internasional Taiyuan Wusu
Bandara Internasional Kunming Changshui Bandara Internasional Beijing
Bandara Internasional Shanghai Pudong Bandara Internasional Chengdu Shuangliu
Bandara Internasional Hong Kong Bandara Internasional Xian Xianyang
Bandara Internasional Shenzhen Bao'an Bandara Internasional Xiamen Gaoqi
Bandara Internasional Guangzhou Baiyun Bandara Internasional Changsha Huanghua
Bandara Internasional Qingdao Liuting Bandara Internasional Wuhan Tianhe
Bandara Internasional Haikou Meilan Bandara Internasional ÜrümqiDiwopu
Bandara Internasional Shijiazhuang Zhengding Bandara Internasional Tianjin Binhai
Bandara Internasional Phoenix Bandara Internasional Harbin Taiping
Bandara Internasional Guiyang Longdongbao Bandara Internasional Lanzhou Zhongchuan
Bandara Internasional Dalian Zhoushuizi Bandara XishuangbannaGasa

Ti Seaport di Cina

To Seaport in the Uruguay

Waktos pengiriman (dinten)

Jarak (nm)

Shanghai

PAYSANDU

57.8

13861

Shenzhen

NUEVA PALMIRA

54.3

13020

Shanghai

PUNTA DEL ESTE

75.1

18018

Shanghai

MALDONADO

80.3

19270

Shenzhen

JOSE IGNACIO

75.1

18018

Hong Kong

MONTEVIDEO

76.7

18407

Hong Kong

Koloni

76.7

18407

Qingdao

FRAY BENTOS

67.7

16257

Qingdao

PAYSANDU

59.2

14210

Qingdao

NUEVA PALMIRA

81.8

19621

Ningbo

JOSE IGNACIO

80.0

19512

Main Airports in Uruguay
Carrasco International Airport Santa Bernardina International Airport
Cerro Largo International Airport   Tydeo Larre Borges International Airport
Vichadero Airport
FAQ
  • Q

    Kumaha kuring milarian tarif impor kanggo produk kuring?

    A

    The CBP website https://www.cbp.gov/ has a lot of information regarding Uruguay customs and duty.

    Pikeun milarian barang tarif impor produk anjeun, anjeun kedah milarian heula kode HS na.

    Broker adat anjeun tiasa ngabantosan anjeun ku ieu.

    Anjeun teras bakal nganggo kode ieu dina pangkalan data tariff anu disayogikeun pikeun ngaidentipikasi naon jumlah anu parantos dilarapkeun kana produk anjeun.

  • Q

    Naha kuring kedah mayar asuransi kanggo barang kuring ti China?

    A

    Upami anjeun ngirimkeun istilah-istilah CIF, anjeun moal kedah mayar asuransi.

    Ieu sabab CIF nyertakeun asuransi pengiriman barang.

    Éta sababna disebut 'ongkos asuransi ongkos.'

    Punten Catet:

    Sapertos CIF kalebet asuransi barang, istilah asuransi ieu béda-béda sareng perusahaan pengiriman anu béda.

    Janten, upami contona, anjeun ngantepkeun pembekal anjeun pikeun nanganan pengiriman, anjeun leungit kadali naon metode pengiriman anu aranjeunna pilih.

    Éta panginten tiasa mutuskeun milih metodeu anu paling murah, anu mana deui, anjeun teu gaduh kendali.

    Pikeun dina sisi anu aman, langkung saé upami anjeun ngahubungi pengiriman barang anjeun di China pikeun terang naon anu nyertakeun asuransi.

  • Q

    Naha kuring kedah mayar tugas sareng pajeg di Cina?

    A

    Jujur NO.

    Anjeun teu kedah mayar pajeg naon waé di Cina.

    Biaya anu bakal ditanggung ku anjeun nyaéta biaya transportasi ka port port di China.

    Ogé, anjeun kedah ngirangan biaya dokuméntasi di Cina.

    Catet yén sadaya tuduhan ieu kalebet dina unggal insoterm anu dikaluarkeun di Tiongkok.

    Tina FOB ka sadayana anu sanés. Janten anjeun moal meryogikeun aranjeunna.

    Kacuali tangtosna, anjeun nyayogikeun barang anjeun dina istilah EXW.