sadaya Kategori
EN

Cina ka Amérika Serikat

Imah>Jasa jasa>Iine Amérika Kalér>Cina ka Amérika Serikat

Jasa jasa

Cina ka Amérika Serikat


Pengiriman ti Cina ka AS

Seueur konsumén urang didasarkeun di Amérika Serikat, janten éta janten pasar anu penting pisan pikeun urang. Kami parantos nandatangani kontraksi kontrak sareng operator sapertos COSCO, OOCL, APL, EMC, MSK, sareng HMM. Hubungan ieu hayu urang masihan anjeun ongkos pengiriman barang anu saé pisan nalika ngirimkeun ti China ka port mana waé di Amérika Serikat.

Kalayan SHL salaku mitra, pengiriman barang ti China ka Amérika Serikat bakal langkung gampang, anjeun ngan ukur kedah ngantunkeun barang anjeun sareng kami, sareng kami bakal sésana. SHL tujuan janten pengiriman barang pangsaéna anjeun ti China ka Amérika Serikat. Ménta cutatan anu langkung saé ayeuna.

Forwarder Pangiriman Pangsaéna anjeun ti Cina ka Amérika Serikat

Nyayakeun ongkos angkutan laut sareng angkutan udara ti China ka Amérika Serikat.
Ngecas shippers biaya lokal anu kompetitif dina istilah FOB pikeun ngindarkeun keluhan ti aranjeunna.
AMS sareng ISF dikirimkeun dina waktosna.
Ladenan gudang gratis di kota naon waé di Cina.
Pangalaman sesah dina pengiriman barang berbahaya sareng ageung.
Tulisan profésional dilakukeun pikeun anjeun.
24/7 jasa online pikeun ngadukung bisnis anjeun.
Pelabuhan Laut di Cina
Zhuhai Zhanjiang Lianyungang Tianjin
Shanghai Guangzhou Qingdao Shenzhen
Ningbo Dalian Xiamen Yingkou
Sihung Chenggang Weihai Qingdao Rizhao
Zhoushan Nantong Nanjing Shanghai
Taizhou (Kalér Wenzhou) Wenzhou Paragihan Quanzhou
Shantou Jieyang Beihai Sanya
Yingkou Jinzhou Taizhou (Kidul ti Wenzhou) Qinhuangdao
Tianjin Yantai Haikou Basuo Zhenjiang
Jiangyin


Catetan: Anjeun kedah ngintunkeun barang anjeun ka palabuhan laut anu gampang pikeun ngamungkinkeun anjeun gampang ngintunkeun ti China ka Inggris

Bandara utama di Cina
Bandara Internasional Hangzhou Xiaoshan Bandara Internasional Taiyuan Wusu
Bandara Internasional Kunming Changshui Bandara Internasional Beijing
Bandara Internasional Shanghai Pudong Bandara Internasional Chengdu Shuangliu
Bandara Internasional Hong Kong Bandara Internasional Xian Xianyang
Bandara Internasional Shenzhen Bao'an Bandara Internasional Xiamen Gaoqi
Bandara Internasional Guangzhou Baiyun Bandara Internasional Changsha Huanghua
Bandara Internasional Qingdao Liuting Bandara Internasional Wuhan Tianhe
Bandara Internasional Haikou Meilan Bandara Internasional ÜrümqiDiwopu
Bandara Internasional Shijiazhuang Zhengding Bandara Internasional Tianjin Binhai
Bandara Internasional Phoenix Bandara Internasional Harbin Taiping
Bandara Internasional Guiyang Longdongbao Bandara Internasional Lanzhou Zhongchuan
Bandara Internasional Dalian Zhoushuizi Bandara XishuangbannaGasa

Ti Seaport di Cina

Ka Seaport di Amérika Serikat

Waktos pengiriman (dinten)

Jarak (nm)

Shanghai

New York

57.8

13861

Shenzhen

New York

54.3

13020

Shanghai

sabana

75.1

18018

Shanghai

Panjang pantai

80.3

19270

Shenzhen

Panjang pantai

75.1

18018

Hong Kong

Los Angeles

76.7

18407

Hong Kong

Leungit panjang

76.7

18407

Qingdao

Houston

67.7

16257

Qingdao

New York

59.2

14210

Qingdao

Panjang pantai

81.8

19621

Ningbo

Panjang pantai

80.0

19512

Bandara utama di AS


Aya sababaraha bandara di Amérika Serikat anu nampi kargo ti China.

Dina tulisan ieu, urang ukur bakal nutupan 10 tina panggedéna sareng pangusaha bandara ieu.

Punten Catet; bandara ieu pangkat luhur ngeunaan fasilitas kargo, infrastruktur sareng kamampuan nanganan.

Sacara umum, aranjeunna bandara anu bakal ngajamin perawatan anu saé pikeun impor anjeun.

Éta di antarana:

1. Memphis

Bandara Internasional Memphis na parantos lami-lami janten bandara pangsibukna di dunya ngeunaan pamangku kargo.

Nyatana, taun 2015 waé, bandara internasional Memphis nanggung jumlahna 4.29 juta ton kargo.

Catet yén bandara angkutan jalur karéta api, jalan, jalan, sareng walungan anu gampang ngagampangkeun kargo ka sareng ti bandara.

2. Anchorage

Bandara Anchorage perenahna di Alaska.

Éta mangrupikeun hiji bandara anu ngatur paling kargo anu dikirim liwat Pasifik ka AS.

Anjeun kedah terang yén bandara ieu ngagaduhan jaringan jalan anu terbatas.

Kanyataanna, kalolobaan komunitas di Nagara Alaska lokasina jauh tina jaringan jalan.

Sapertos kitu, naon waé impor ka Amérika Serikat nganggo bandara anchorage kedah dikirim ku pesawat anu langkung alit ka komunitas di Alaska.

3. Louisville

Bandara Internasional Louisville, Kentucky mangrupikeun bandara anu pang populerna di dunya sareng salah sahiji anu panggedéna sareng paling sibuk di AS.

Bandara ieu taun 2015 parantos ngadamel langkung 5 miliar pon kargo di kargo sareng surat.

Tenaga kargo di 2015 nyalira na 2.3 juta ton.

Dina istilah fasilitas sareng prasarana, bandara Louisville mangrupikeun fasilitas pangiriman kargo otomatis pinuh panglegana.

Bandara ieu ngagaduhan sistem adat istiadat IT anu ngamungkinkeun kargo diberesihan sareng disebarkeun gancang pisan.

4 Los Angeles

Bandara Internasional Los Angeles sering disebut salaku LAX numutkeun kodeu IATA.

Éta bandara utama anu ngaladénan Los Angeles sareng daérah sakedik California, AS.

Catet yén LAX mangrupikeun bandara anu saé dina lalu lintas panumpang sareng kargo.

Éta namina bandara anu pangpentingna anu pangpayunna di dunya taun 6 sareng ka-2010 pangsibukna di 4.

Bandara ieu ayana di kidul-kulon kota Westchester anu jarakna 18 mil ti pusat kota LA.

5. Rajana

Bandara Internasional Miami dianggap salah sahiji bandara pangsibukna di dunya.

Bandara ieu di handapeun pengelolaan penerbangan penerbangan Miami.

Awak anu sami ogé ngajalankeun éta.

Numutkeun kana laporan, bandara ieu nanggungkeun kalolobaan pengiriman barang internasional AS ti daérah di sakumna dunya.

Langkung ti 90 pamawa kargo utama ngajalankeun penerbangan saben dinten di antara bandara Rajana sareng bandara sanés di dunya.

Ieu kaasup; Maskapai Asiana, Cargolux, FedEx ngungkabkeun, maskapai penerbangan Cina anu sanés seueur.

Éta dua misalna. Chicago

Ayeuna, maskapai anu ngajabat Bandara Internasional Chicago nyaéta Cina Southern, China Airlines, sareng kargo Cina.

Maskapai séjén anu ngajabat bandara nyaéta Air China, Cargolux, Eva hawa, QANTAS, sareng Yangtze River Express.

Sadaya maskapai ieu ngagaduhan jasa pinuh pikeun importor / eksportir ka sareng ti China.

Punten Catet;

Bandara Chicago ogé dikenal minangka bandara internasional O'Hare, sahingga henteu bingung upami anjeun milari ieu.

7. New York (JFK)

Bandara Internasional JF Kennedy sabab biasa dikenal ayana di county Queens, New York.

Éta mangrupikeun panggedéna tina tilu bandara internasional anu nyayogikeun sistem bandara métropolitan New York.

Bandara ieu, nyatet, tempatna sakitar 16 mil ti midtown Manhattan.

Bandara JFK mangrupikeun gatét pengiriman barang pangseringna anu ka-3 ka Amérika Serikat sareng anu pangsaéna dina angkutan udara internasional.

Ampir 100 syarikat penerbangan anu béda gaduh operasi kaluar tina JFK International.

Ieu kaasup; Asia, Air China, Eva, Cargolux, Cathay Pacific, Nippon, Emirates, FedEx, DHL, UPS sareng seueur deui.

8. Indianapolis

Bandara Internasional Indianapolis mangrupikeun bandara umum anu dipiboga sareng dioperasikeun ku otoritas bandara Indiana polis.

Bandara ieu mangrupikeun hub panggedéna kadua ku FedEx saatos lokasi di bandara internasional Memphis.

Pendudukan 3116 ha tanah garing, bandara Indiana polis nyaéta kalayan bandara paling jauh di nagara Indiana.

9. Atlanta

Bandara Internasional Atlanta perenahna di Georgia, Atlanta AS.

Éta téh ku pangukuran fasilitas bandara bisnis di sakumna dunya.

Bandara ieu mangrupikeun hab Amérika kidul kidul pikeun sesa nagara.

Seueur nyambung sareng penerbangan internasional ngaliwat ATL sateuacan ngantepkeun tujuan akhirna.

Éta ngagaduhan minangka gapura utama pikeun penerbangan internasional ka sareng ti Asia sareng daérah sanés di sakumna dunya.

Éta dua misalna. Dallas

Bandara ieu ayana di antara kota Dallas sareng Fort Worth, Texas.

Bandara dianggap terminal penerbangan pangsibukna di sakumna nagara Dallas.

Éta ogé bandara pangpopat anu pangpayunna di alam dunya mikiran kagiatan kendaraan.

Ukuran ukuranana, DFW gaduh terminal penerbangan kadua anu kadua di Amérika Serikat (katuhueun Denver International).

FAQ
  • Q

    Kumaha kuring milarian tarif impor kanggo produk kuring?

    A

    Situs web CBP https://www.cbp.gov/ ngagaduhan seueur inpormasi ngeunaan adat Amérika sareng kawajiban.

    Pikeun milarian barang tarif impor produk anjeun, anjeun kedah milarian heula kode HS na.

    Broker adat anjeun tiasa ngabantosan anjeun ku ieu.

    Anjeun teras bakal nganggo kode ieu dina pangkalan data tariff anu disayogikeun pikeun ngaidentipikasi naon jumlah anu parantos dilarapkeun kana produk anjeun.

  • Q

    Naha kuring kedah mayar asuransi kanggo barang kuring ti China?

    A

    Upami anjeun ngirimkeun istilah-istilah CIF, anjeun moal kedah mayar asuransi.

    Ieu sabab CIF nyertakeun asuransi pengiriman barang.

    Éta sababna disebut 'ongkos asuransi ongkos.'

    Punten Catet:

    Sapertos CIF kalebet asuransi barang, istilah asuransi ieu béda-béda sareng perusahaan pengiriman anu béda.

    Janten, upami contona, anjeun ngantepkeun pembekal anjeun pikeun nanganan pengiriman, anjeun leungit kadali naon metode pengiriman anu aranjeunna pilih.

    Éta panginten tiasa mutuskeun milih metodeu anu paling murah, anu mana deui, anjeun teu gaduh kendali.

    Pikeun dina sisi anu aman, langkung saé upami anjeun ngahubungi pengiriman barang anjeun di China pikeun terang naon anu nyertakeun asuransi.

  • Q

    Naha kuring kedah mayar tugas sareng pajeg di Cina?

    A

    Jujur NO.

    Anjeun teu kedah mayar pajeg naon waé di Cina.

    Biaya anu bakal ditanggung ku anjeun nyaéta biaya transportasi ka port port di China.

    Ogé, anjeun kedah ngirangan biaya dokuméntasi di Cina.

    Catet yén sadaya tuduhan ieu kalebet dina unggal insoterm anu dikaluarkeun di Tiongkok.

    Tina FOB ka sadayana anu sanés. Janten anjeun moal meryogikeun aranjeunna.

    Kacuali tangtosna, anjeun nyayogikeun barang anjeun dina istilah EXW.