sadaya Kategori
EN

Cina ka Tunisia

Imah>Jasa jasa>Baris Afrika>Cina ka Tunisia

Jasa jasa

Cina ka Tunisia


Pengiriman ti Cina ka Tunisia

Seueur konsumén urang didasarkeun di Tunisia, janten janten pasar anu penting pisan pikeun urang. Kami parantos nandatangani kontraksi kontrak sareng operator sapertos COSCO, OOCL, APL, EMC, MSK, sareng HMM. Hubungan ieu hayu urang masihan anjeun ongkos pengiriman barang anu saé pisan nalika ngirimkeun ti China ka port mana waé di Tunisia.

Kalayan SHL salaku mitra, pengiriman barang ti China ka Tunisia bakal langkung gampil, anjeun ngan ukur kedah ngantunkeun barang anjeun sareng kami, sareng kami bakal sésana. SHL tujuanna pikeun janten pengiriman barang pangsaéna anjeun ti China ka Tunisia. Ménta cutatan anu langkung saé ayeuna.

Forwarder Pangiriman Pangsaéna anjeun ti Cina ka Tunisia

Nyayakeun ongkos angkutan laut sareng angkutan udara ti China ka Tunisia.
Ngecas shippers biaya lokal anu kompetitif dina istilah FOB pikeun ngindarkeun keluhan ti aranjeunna.
AMS sareng ISF dikirimkeun dina waktosna.
Ladenan gudang gratis di kota naon waé di Cina.
Pangalaman sesah dina pengiriman barang berbahaya sareng ageung.
Tulisan profésional dilakukeun pikeun anjeun.

24/7 jasa online pikeun ngadukung bisnis anjeun.


Pelabuhan Laut di Cina
ZhuhaiZhanjiangLianyungangTianjin
ShanghaiGuangzhouQingdaoShenzhen
NingboDalianXiamenYingkou
Sihung ChenggangWeihaiQingdaoRizhao
ZhoushanNantongNanjingShanghai
Taizhou (Kalér Wenzhou)WenzhouParagihanQuanzhou
ShantouJieyangBeihaiSanya
YingkouJinzhouTaizhou (Kidul ti Wenzhou)Qinhuangdao
TianjinYantai HaikouBasuoZhenjiang
Jiangyin


Catetan: Anjeun kedah ngintunkeun barang anjeun ka palabuhan laut anu gampang pikeun ngamungkinkeun anjeun gampang ngintunkeun ti China ka Inggris

Bandara utama di Cina
Bandara Internasional Hangzhou XiaoshanBandara Internasional Taiyuan Wusu
Bandara Internasional Kunming ChangshuiBandara Internasional Beijing
Bandara Internasional Shanghai PudongBandara Internasional Chengdu Shuangliu
Bandara Internasional Hong KongBandara Internasional Xian Xianyang
Bandara Internasional Shenzhen Bao'anBandara Internasional Xiamen Gaoqi
Bandara Internasional Guangzhou BaiyunBandara Internasional Changsha Huanghua
Bandara Internasional Qingdao LiutingBandara Internasional Wuhan Tianhe
Bandara Internasional Haikou MeilanBandara Internasional ÜrümqiDiwopu
Bandara Internasional Shijiazhuang ZhengdingBandara Internasional Tianjin Binhai
Bandara Internasional PhoenixBandara Internasional Harbin Taiping
Bandara Internasional Guiyang LongdongbaoBandara Internasional Lanzhou Zhongchuan
Bandara Internasional Dalian ZhoushuiziBandara XishuangbannaGasa
Bandara utama di Tunisia
Bandara CarthageBandara Ain Draham
Bandara Internasional Sfax ThynaBandara Internasional Djerba – Zarzis
Bandara Internasional Tozeur NeftaGafsa - KTP Internasional Ksar
Bandara Internasional Monastir Habib Bourguiba


Modeu Pengiriman ti Cina ka Tunisia

Whenever you’re importing from China to the Tunisia, you can choose many modes of shipping.

Modeu pengiriman bakal gumantung kana:

1. Biaya pengiriman

2. Jenis sareng hakekat barang

3. Ruang sayogi, nyaéta bentuk volumétric mangrupikeun konci dina pengiriman barang laut

4. Naha anjeun badé angkutan laut atanapi angkutan udara

Janten, pilihan naon anu anjeun kedahkeun?

Kami gaduh:

Pengangkutan Jalan Éropa
Railway Express Cina
Pengiriman Roll-on / Roll-off
BULAK BULK Pengiriman
Beban Wadahna Anu Kalayan (FCL) Pengiriman
Kirang tibatan Wadahna wadah (LCL) Pengiriman
Kaluar tina Gauge (OOG) Pengiriman.
FAQ
  • Q

    Palabuhan mana anu abdi kedah dianggo pikeun ngintunkeun ti China ka Tunisia?

    A

    Aya seueur palabuhan di Cina sareng kuring parantos nyorot kalolobaanana dina panduan ieu.

    Nanging, sakumaha aturan jempol, pakéna anu langkung caket kana panyadia anjeun.

    Anjeun kedah ngabahas ieu sareng pengiriman barang anjeun.

    Kusabab anjeun peryogi palabuhan anu tiasa ngaitkeun anjeun langsung ka Tunisia

    Ku cara ieu, anjeun bakal ngahemat waktos sareng artos.

  • Q

    Sabaraha tarip waktos anu dibawa ka China ti Tunisia?

    A

    Biasana, waktos transit bakal rupa-rupa seueur hutang kusabab sajumlah faktor.

    Anjeun tiasa nangtukeun waktosna gumantung kana waktos transit sareng prosedur logistik sanés.

    Contona:

    Kertas sareng penanganan konsignment tiasa dua minggu.

    Pangiriman tiasa bénten antara sababaraha jam ka sababaraha dinten gumantung kana modeu pangiriman.

    Produk sourcing tina supplier panginten peryogi sababaraha dinten atanapi bulan.

    Pondokna, anjeun tiasa faktor dina sadaya ieu kanggo nampi sadayana waktos perkawis waktos badé ngintunkeun ti China ka Tunisia

  • Q

    Naon anu kita hartosna ku "Darso Duka Kargo Urang" nalika ngimpor?

    A

    Darso Ku Meunang Karpét nyaéta nalika anjeun ngurus langsung sareng pengiriman barang profésional kalayan pengetahuan anu hadé di daérah anjeun.

    Sagala patarosan bakal diurus ku agén lokal anu bakal milarian hasil tawaran pangsaéna pikeun anjeun.

    Janten, sadaya tawaran bakal aya diantara agén sareng diri anjeun.

    Dina Darso Dunya Kargo Kuring, euweuh komisi anu dicandak pikeun transaksi anu dilakukeun sareng anjeun tiasa nyimpen pisan.

    Supados janten lisénsi Beat My Freight Quote Freight, kargo pengangkut kedah janten anggota organisasi pengiriman kargo nasional.

    Ogé, pengiriman barang kedah nunjukkeun tingkat profesionalisme anu luhur.

    Dina kalolobaan kasus, aranjeunna disatujuan ku anggota agén kargo FIATA atanapi IATA.

  • Q

    Kumaha carana abdi mayar pamayaran kanggo perusahaan pengiriman barang dumasar di China?

    A

    Hiji tiasa nganggo sistem transfer artos kanggo mayar kana rekening bank perusahaan di China.

    Kaseueuran perusahaan pengiriman barang ieu bakal gaduh rekening sareng bank-bank utama sapertos HSBC (Hong Kong sareng Shanghai Banking Corporation).

    Kargo pengiriman tiasa merenah sareng gancang mayar.

  • Q

    Kuring henteu gaduh RUU Lading (B / L), naon anu kedah kuring laksanakeun?

    A

    Anjeun tiasa ngumumkeun nomer rujukan kargo di tempat tina nomer “RUU Lading (B / L)” dina aplikasi idin anjeun.

    Hartina, upami anjeun henteu acan dipasihkeun RUU Lading.

    Anjeun tiasa ngamutahirkeun inpormasi saatos nampi Bill of Lading ku saukur ngalebetkeun aplikasi anu dipinda.

  • Q

    Kumaha kuring ngajamin kasalametan impor ti China?

    A

    Nyayuhan pengiriman barang anu profésional sareng ngalaman nyaéta hiji-hijina solusi di dieu.

    Aranjeunna bakal nanganan sadayana prosedur, janten loading, labél, transportasi atanapi clearance.

    Pangiriman pengiriman sapertos sapertos terang aturan sareng peraturan anu ngatur import ti China ka Tunisia

    Nyatana, ngiringan pengiriman barang profésional bakal ngahémat anjeun waktos sareng waktos.