sadaya Kategori
EN

Cina ka Rusia

Imah>Jasa jasa>Éropa urang Laut Tengah jeung Laut Hideung>Cina ka Rusia

Jasa jasa

Cina ka Rusia


Pengiriman ti China ka Rusia

If you’re looking for a reliable freight forwarder to help your shipping from China to Russia,  you are in the right place.

Bahkan jasa pengiriman ti China ka Rusia parantos dewasa ayeuna, SHL tiasa teras-terasan ngalaksanakeun logistik damel langkung saé, di sagigireun solusi pangsaéna sareng jasa anu saé, urang ogé tiasa nyayogikeun ongkos saingan ti China ka Rusia.

SHL bakal ngabantosan anjeun milih rute pengiriman pangsaéna, biaya pengiriman kompetitif sareng perusahaan pangiriman anu saé pikeun ngabantosan impor anjeun ti China ka Rusia.

  • China European Road Transport  from China to Russia

    Fourth logistics channel between China and Europe after air, sea and railway transportation. It is across the Eurasian continent through China's horgos port, Passing By kazakhstan, Russia, Belarus and Poland to Russia, the heartland of Europe.

    Meunang Sebutkeun
  • China Railway Express ti Cina ka Rusia

    SHL provides stable railway service between China and Russia for FCL and LCL shipment goods, One Belt and One Road project logistics for the import and export  tailored solutions and we can solve problems for customs clearance in China.

    Meunang Sebutkeun
  • Pengiriman Pengiriman Udara ti China ka Rusia

    Aya seueur bandara internasional dasar di Rusia sareng aya ogé seueur kiriman barang ti China ka Rusia ku hawa, SHL tiasa nyayogikeun angkutan udara anu kompetitif anu langkung handap tina pasar ka konsumén urang dumasar kana jadwal paménta anjeun.

    Meunang Sebutkeun
  • Ro-Ro / Break Bulk Pengiriman barang ti Cina ka Rusia

    SHL tiasa nyayogikeun RORO ROROMAFI BREAKBULK pikeun alat-alat katepatan, kandaraan sareng alat beurat ti China ka Rusia Urang tiasa nawiskeun hiji solusi anu eureun sareng disaluyukeun.

    Meunang Sebutkeun
  • Pengiriman Kargo Laut ti China ka Rusia

    SHL ngagaduhan kuantitas pengiriman barang ti China ka Felixstowe, Southampton, sareng sajabana. Ku kituna urang tiasa ngaraosan pengiriman barang laut anu hadé ka port Rusia ti seueur operator , sareng urang tiasa mastikeun rohangan wadahna sanajan dina usum puncak.

    Meunang Sebutkeun
  • Pintu ka Palayanan Pintu Cina ka Rusia

    Pikeun jasa panto panto, SHL tiasa ngalakukeun clearance adat gancang di Rusia sareng kirimkeun barang pengiriman ka gudang pelanggan urang saé, Salian ti éta, upami anjeun pribadi, SHL gaduh perusahaan perdagangan anu tiasa janten consignee on BL sareng ngabantosan anjeun ngimpor kiriman barang suksés.

    Meunang Sebutkeun

Pengiriman Kargo Laut ti China ka Rusia

Cina kirang langkung 7,775 km jauh ti Rusia tapi ngalacak jarak ieu tiasa langkung ageung nyababkeun rute laut anu ditetepkeun ku awak cai.

Pengiriman laut ditetepkeun ku lokasi palabuhan anu bakal dianggo sareng hakekat consignment pikeun diangkut.

Konsépmen anu pohara ageung biasana dikirimkeun via laut.

Sanaos butuh waktos dugi ka tujuan akhir, éta parantos kabuktian pangbasajanna anu kantos.

Sateuacan milih cara pengiriman ieu, anjeunna kedah terang sareng palabuhan anu béda-béda di Cina sareng Rusia.

Pelabuhan Laut di Cina
Zhuhai Zhanjiang Lianyungang Tianjin
Shanghai Guangzhou Qingdao Shenzhen
Ningbo Dalian Xiamen Yingkou
Sihung Chenggang Weihai Qingdao Rizhao
Zhoushan Nantong Nanjing Shanghai
Taizhou (Kalér Wenzhou) Wenzhou Paragihan Quanzhou
Shantou Jieyang Beihai Sanya
Yingkou Jinzhou Taizhou (Kidul ti Wenzhou) Qinhuangdao
Tianjin Yantai Haikou Basuo Zhenjiang
Jiangyin


Catetan: Anjeun kedah ngintunkeun barang anjeun ka palabuhan laut anu gampang pikeun ngamungkinkeun anjeun gampang ngintunkeun ti China ka Inggris

Bandara utama di Cina
Bandara Internasional Hangzhou Xiaoshan Bandara Internasional Taiyuan Wusu
Bandara Internasional Kunming Changshui Bandara Internasional Beijing
Bandara Internasional Shanghai Pudong Bandara Internasional Chengdu Shuangliu
Bandara Internasional Hong Kong Bandara Internasional Xian Xianyang
Bandara Internasional Shenzhen Bao'an Bandara Internasional Xiamen Gaoqi
Bandara Internasional Guangzhou Baiyun Bandara Internasional Changsha Huanghua
Bandara Internasional Qingdao Liuting Bandara Internasional Wuhan Tianhe
Bandara Internasional Haikou Meilan Bandara Internasional ÜrümqiDiwopu
Bandara Internasional Shijiazhuang Zhengding Bandara Internasional Tianjin Binhai
Bandara Internasional Phoenix Bandara Internasional Harbin Taiping
Bandara Internasional Guiyang Longdongbao Bandara Internasional Lanzhou Zhongchuan
Bandara Internasional Dalian Zhoushuizi Bandara XishuangbannaGasa


Bandara utama di Rusia
Bandara Anapa Bandara Internasional Abakan
Bandara Achinsk Bandara Aldan
Bandara Internasional Sochi Bandara Amderma
Bandara Narimanovo Bandara Barnaul
Bandara Beloretsk Bandara Bykovo
Bandara Bogorodskoye Bandara Batagay
Bandara Bratsk Bandara Balakovo
Bandara Internasional Bryansk Bandara Cherepovets
Bandara Chelyabinsk Bandara Chokurdakh
Bandara Chkalovsky Bandara Solovki
Bandara Cheboksary Bandara Dikson
Bandara Internasional Domodedovo Bandara Ugolny
Bandara Internasional Belgorod Bandara Yeniseysk
Bandara Magdagachi Bandara Sokol
Bandara Magan Bandara Khanty-Mansiysk
Bandara Khatanga Bandara Igarka
Bandara Tunoshna Bandara Izhevsk


Modeu Pengiriman ti Cina ka Rusia

Whenever you’re importing from China to the Russia, you can choose many modes of shipping.

Modeu pengiriman bakal gumantung kana:

1. Biaya pengiriman

2. Jenis sareng hakekat barang

3. Ruang sayogi, nyaéta bentuk volumétric mangrupikeun konci dina pengiriman barang laut

4. Naha anjeun badé angkutan laut atanapi angkutan udara

Janten, pilihan naon anu anjeun kedahkeun?

Kami gaduh:

Pengangkutan Jalan Éropa
Railway Express Cina
Pengiriman Roll-on / Roll-off
BULAK BULK Pengiriman
Beban Wadahna Anu Kalayan (FCL) Pengiriman
Kirang tibatan Wadahna wadah (LCL) Pengiriman
Kaluar tina Gauge (OOG) Pengiriman.
Beban Treuk pinuh (FTL) jasa Kargo
Kirang Beban Treuk (LTL) jasa Kargo
FAQ
  • Q

    Palabuhan mana anu abdi kedah dianggo pikeun kapal ti China ka Rusia?

    A

    Aya seueur palabuhan di Cina sareng kuring parantos nyorot kalolobaanana dina panduan ieu.

    Nanging, sakumaha aturan jempol, pakéna anu langkung caket kana panyadia anjeun.

    Anjeun kedah ngabahas ieu sareng pengiriman barang anjeun.

    Kusabab anjeun peryogi palabuhan anu tiasa ngaitkeun anjeun langsung ka Rusia

    Ku cara ieu, anjeun bakal ngahemat waktos sareng artos.

  • Q

    Sabaraha waktos dilaksanakeun pikeun kapal ti China ka Rusia?

    A

    Biasana, waktos transit bakal rupa-rupa seueur hutang kusabab sajumlah faktor.

    Anjeun tiasa nangtukeun waktosna gumantung kana waktos transit sareng prosedur logistik sanés.

    Contona:

    Kertas sareng penanganan konsignment tiasa dua minggu.

    Pangiriman tiasa bénten antara sababaraha jam ka sababaraha dinten gumantung kana modeu pangiriman.

    Produk sourcing tina supplier panginten peryogi sababaraha dinten atanapi bulan.

    Pondokna, anjeun tiasa faktor dina sadaya ieu kanggo nampi sadayana waktos perkawis waktos badé ngintunkeun ti China ka Rusia

  • Q

    Naon anu kita hartosna ku "Darso Duka Kargo Urang" nalika ngimpor?

    A

    Darso Ku Meunang Karpét nyaéta nalika anjeun ngurus langsung sareng pengiriman barang profésional kalayan pengetahuan anu hadé di daérah anjeun.

    Sagala patarosan bakal diurus ku agén lokal anu bakal milarian hasil tawaran pangsaéna pikeun anjeun.

    Janten, sadaya tawaran bakal aya diantara agén sareng diri anjeun.

    Dina Darso Dunya Kargo Kuring, euweuh komisi anu dicandak pikeun transaksi anu dilakukeun sareng anjeun tiasa nyimpen pisan.

    Supados janten lisénsi Beat My Freight Quote Freight, kargo pengangkut kedah janten anggota organisasi pengiriman kargo nasional.

    Ogé, pengiriman barang kedah nunjukkeun tingkat profesionalisme anu luhur.

    Dina kalolobaan kasus, aranjeunna disatujuan ku anggota agén kargo FIATA atanapi IATA.

  • Q

    Kumaha carana abdi mayar pamayaran kanggo perusahaan pengiriman barang dumasar di China?

    A

    Hiji tiasa nganggo sistem transfer artos kanggo mayar kana rekening bank perusahaan di China.

    Kaseueuran perusahaan pengiriman barang ieu bakal gaduh rekening sareng bank-bank utama sapertos HSBC (Hong Kong sareng Shanghai Banking Corporation).

    Kargo pengiriman tiasa merenah sareng gancang mayar.

  • Q

    Kuring henteu gaduh RUU Lading (B / L), naon anu kedah kuring laksanakeun?

    A

    Anjeun tiasa ngumumkeun nomer rujukan kargo di tempat tina nomer “RUU Lading (B / L)” dina aplikasi idin anjeun.

    Hartina, upami anjeun henteu acan dipasihkeun RUU Lading.

    Anjeun tiasa ngamutahirkeun inpormasi saatos nampi Bill of Lading ku saukur ngalebetkeun aplikasi anu dipinda.

  • Q

    Kumaha kuring ngajamin kasalametan impor ti China?

    A

    Nyayuhan pengiriman barang anu profésional sareng ngalaman nyaéta hiji-hijina solusi di dieu.

    Aranjeunna bakal nanganan sadayana prosedur, janten loading, labél, transportasi atanapi clearance.

    Pengiriman barang sapertos kitu terang aturan sareng peraturan anu ngatur import ti China ka Rusia

    Nyatana, ngiringan pengiriman barang profésional bakal ngahémat anjeun waktos sareng waktos.