sadaya Kategori
EN

Cina ka Norwégia

Imah>Jasa jasa>Laut Tengah sareng Éropah Éropa>Cina ka Norwégia

Jasa jasa

Cina ka Norwégia


Pengiriman ti Cina ka Norwégia

Upami anjeun milarian pengiriman barang anu tiasa dipercaya pikeun nulungan pengiriman ti China ka Norwégia, anjeun aya dina tempat anu leres.

Malahan jasa pengiriman ti China ka Norwégia langkung dewasa ayeuna, SHL tiasa teras-terasan pikeun ngalakukeun logistik damel langkung saé, di sagigireun solusi pangsaéna sareng jasa anu saé, urang ogé tiasa nyayogikeun ongkos saingan ti China ka Norwégia.

SHL bakal ngabantosan anjeun milih rute pengiriman pangsaéna, biaya pengiriman kompetitif sareng perusahaan pangiriman anu saé pikeun ngabantosan impor anjeun ti China ka Norwégia.

  • Pengangkutan Jalan Éropa ti Cina ka Norwégia

    Saluran logistik kaopat antara Cina sareng Éropa saatos udara, transportasi laut sareng karéta api. Ieu meuntas buana Eurasian ngalangkungan palabuhan horgos Cina, Ngalangkungan Ku kazakhstan, Rusia, Bélarus sareng Polandia ka Norwégia, bagian tengah Éropa.

    Meunang Sebutkeun
  • China Railway Express ti Cina ka Norwégia

    SHL nyayogikeun jasa karéta api anu stabil antara China sareng Norwégia pikeun barang kiriman FCL sareng LCL, logistik proyék hiji Sabuk sareng One Road pikeun jalan impor sareng ékspor sareng urang tiasa ngarobih masalah pikeun clearance adat di China.

    Meunang Sebutkeun
  • Pengiriman Pengiriman Udara tina China ka Norwégia

    Aya seueur bandara internasional dasar di Norwégia sareng ogé seueur kiriman barang ti China ka Norwégia ku hawa, SHL tiasa nyayogikeun angkutan udara anu kompetitif anu langkung handap tina pasar ka konsumén urang dumasar kana jadwal paménta anjeun.

    Meunang Sebutkeun
  • Pengiriman Ro-Ro / Break Bulk ti Cina ka Norwégia

    SHL tiasa nyayogikeun RORO ROROMAFI BREAKBULK pikeun alat-alat katepatan, kandaraan sareng alat beurat ti China ka Norwégia Urang tiasa nawiskeun hiji solusi anu eureun sareng disaluyukeun.

    Meunang Sebutkeun
  • Pengiriman Kargo Laut ti China ka Norwégia

    SHL boga kuantitas pengiriman barang anu stabil ti China ka Felixstowe, Southampton, sareng sajabana. Ku kituna urang tiasa nampi kargo laut anu alus ka palabuhan Norwegia tina seueur operator , sareng urang tiasa mastikeun rohangan wadahna sanajan dina usum puncak.

    Meunang Sebutkeun
  • Door to Door Service Cina ka Norwégia

    Pikeun jasa panto panto, SHL tiasa ngalakukeun clearance adat gancang di Norwégia sareng ngintun barang pengiriman ka gudang pelanggan urang saé, Salian ti éta, upami anjeun pribadi, SHL gaduh perusahaan perdagangan anu tiasa janten consignee on BL sareng ngabantosan anjeun ngimpor kiriman barang suksés.

    Meunang Sebutkeun

Pengiriman Kargo Laut ti China ka Norwégia

Cina kirang langkung 7,775 km jauh ti Norwégia tapi ngalacak jarak ieu tiasa langkung ageung nyababkeun rute laut anu ditetepkeun ku awak cai.

Pengiriman laut ditetepkeun ku lokasi palabuhan anu bakal dianggo sareng hakekat consignment pikeun diangkut.

Konsépmen anu pohara ageung biasana dikirimkeun via laut.

Sanaos butuh waktos dugi ka tujuan akhir, éta parantos kabuktian pangbasajanna anu kantos.

Sateuacan milih cara pengiriman ieu, anjeunna kedah terang sareng palabuhan anu béda-béda di Cina sareng Norwégia.

Pelabuhan Laut di Cina
Zhuhai Zhanjiang Lianyungang Tianjin
Shanghai Guangzhou Qingdao Shenzhen
Ningbo Dalian Xiamen Yingkou
Sihung Chenggang Weihai Qingdao Rizhao
Zhoushan Nantong Nanjing Shanghai
Taizhou (Kalér Wenzhou) Wenzhou Paragihan Quanzhou
Shantou Jieyang Beihai Sanya
Yingkou Jinzhou Taizhou (Kidul ti Wenzhou) Qinhuangdao
Tianjin Yantai Haikou Basuo Zhenjiang
Jiangyin


Catetan: Anjeun kedah ngintunkeun barang anjeun ka palabuhan laut anu gampang pikeun ngamungkinkeun anjeun gampang ngintunkeun ti China ka Inggris

Bandara utama di Cina
Bandara Internasional Hangzhou Xiaoshan Bandara Internasional Taiyuan Wusu
Bandara Internasional Kunming Changshui Bandara Internasional Beijing
Bandara Internasional Shanghai Pudong Bandara Internasional Chengdu Shuangliu
Bandara Internasional Hong Kong Bandara Internasional Xian Xianyang
Bandara Internasional Shenzhen Bao'an Bandara Internasional Xiamen Gaoqi
Bandara Internasional Guangzhou Baiyun Bandara Internasional Changsha Huanghua
Bandara Internasional Qingdao Liuting Bandara Internasional Wuhan Tianhe
Bandara Internasional Haikou Meilan Bandara Internasional ÜrümqiDiwopu
Bandara Internasional Shijiazhuang Zhengding Bandara Internasional Tianjin Binhai
Bandara Internasional Phoenix Bandara Internasional Harbin Taiping
Bandara Internasional Guiyang Longdongbao Bandara Internasional Lanzhou Zhongchuan
Bandara Internasional Dalian Zhoushuizi Bandara XishuangbannaGasa


Bandara utama di Norwégia
Bandara Alta Bandara Bardufoss
Bandara Bergen
Vaernes
Bandara Sandefjord Bandara Harstad / Narvik
Bandara Lista Bandara Hasvik
Bandara Haugesund Bandara Hammerfest
Bandara Kirkenes Bandara Kristiansand
Bandara Kristiansund, Kvernberget Bandara Leknes
Bandara Mehamn Bandara Molde
Bandara Notodden Bandara Narvik
Bandara Kjaerstad Bandara Oslo, Gardermoen
Bandara Namsos Pangkalan Udara Kautokeino
Bandara Sorkjosen Bandara Stokmarknes
Bandara Sandane, Anda


Modeu Pengiriman ti Cina ka Norwégia

Iraha anjeun ngimpor ti China ka Norwégia, anjeun tiasa milih seueur modeu pangiriman.

Modeu pengiriman bakal gumantung kana:

1. Biaya pengiriman

2. Jenis sareng hakekat barang

3. Ruang sayogi, nyaéta bentuk volumétric mangrupikeun konci dina pengiriman barang laut

4. Naha anjeun badé angkutan laut atanapi angkutan udara

Janten, pilihan naon anu anjeun kedahkeun?

Kami gaduh:

Pengangkutan Jalan Éropa
Railway Express Cina
Pengiriman Roll-on / Roll-off
BULAK BULK Pengiriman
Beban Wadahna Anu Kalayan (FCL) Pengiriman
Kirang tibatan Wadahna wadah (LCL) Pengiriman
Kaluar tina Gauge (OOG) Pengiriman.
Beban Treuk pinuh (FTL) jasa Kargo
Kirang Beban Treuk (LTL) jasa Kargo
FAQ
  • Q

    Palabuhan mana anu abdi kedah dianggo pikeun kapal ti China ka Norwégia?

    A

    Aya seueur palabuhan di Cina sareng kuring parantos nyorot kalolobaanana dina panduan ieu.

    Nanging, sakumaha aturan jempol, pakéna anu langkung caket kana panyadia anjeun.

    Anjeun kedah ngabahas ieu sareng pengiriman barang anjeun.

    Kusabab anjeun peryogi palabuhan anu tiasa ngaitkeun anjeun langsung ka Norwégia

    Ku cara ieu, anjeun bakal ngahemat waktos sareng artos.

  • Q

    Tabuh sabaraha waktosna angkat ka China ti Norwégia?

    A

    Biasana, waktos transit bakal rupa-rupa seueur hutang kusabab sajumlah faktor.

    Anjeun tiasa nangtukeun waktosna gumantung kana waktos transit sareng prosedur logistik sanés.

    Contona:

    Kertas sareng penanganan konsignment tiasa dua minggu.

    Pangiriman tiasa bénten antara sababaraha jam ka sababaraha dinten gumantung kana modeu pangiriman.

    Produk sourcing tina supplier panginten peryogi sababaraha dinten atanapi bulan.

    Pondokna, anjeun tiasa faktor dina sadaya ieu kanggo nampi sadayana waktos perkawis waktos badé ngintunkeun ti China ka Norwégia

  • Q

    Naon anu kita hartosna ku "Darso Duka Kargo Urang" nalika ngimpor?

    A

    Darso Ku Meunang Karpét nyaéta nalika anjeun ngurus langsung sareng pengiriman barang profésional kalayan pengetahuan anu hadé di daérah anjeun.

    Sagala patarosan bakal diurus ku agén lokal anu bakal milarian hasil tawaran pangsaéna pikeun anjeun.

    Janten, sadaya tawaran bakal aya diantara agén sareng diri anjeun.

    Dina Darso Dunya Kargo Kuring, euweuh komisi anu dicandak pikeun transaksi anu dilakukeun sareng anjeun tiasa nyimpen pisan.

    Supados janten lisénsi Beat My Freight Quote Freight, kargo pengangkut kedah janten anggota organisasi pengiriman kargo nasional.

    Ogé, pengiriman barang kedah nunjukkeun tingkat profesionalisme anu luhur.

    Dina kalolobaan kasus, aranjeunna disatujuan ku anggota agén kargo FIATA atanapi IATA.

  • Q

    Kumaha carana abdi mayar pamayaran kanggo perusahaan pengiriman barang dumasar di China?

    A

    Hiji tiasa nganggo sistem transfer artos kanggo mayar kana rekening bank perusahaan di China.

    Kaseueuran perusahaan pengiriman barang ieu bakal gaduh rekening sareng bank-bank utama sapertos HSBC (Hong Kong sareng Shanghai Banking Corporation).

    Kargo pengiriman tiasa merenah sareng gancang mayar.

  • Q

    Kuring henteu gaduh RUU Lading (B / L), naon anu kedah kuring laksanakeun?

    A

    Anjeun tiasa ngumumkeun nomer rujukan kargo di tempat tina nomer “RUU Lading (B / L)” dina aplikasi idin anjeun.

    Hartina, upami anjeun henteu acan dipasihkeun RUU Lading.

    Anjeun tiasa ngamutahirkeun inpormasi saatos nampi Bill of Lading ku saukur ngalebetkeun aplikasi anu dipinda.

  • Q

    Kumaha kuring ngajamin kasalametan impor ti China?

    A

    Nyayuhan pengiriman barang anu profésional sareng ngalaman nyaéta hiji-hijina solusi di dieu.

    Aranjeunna bakal nanganan sadayana prosedur, janten loading, labél, transportasi atanapi clearance.

    Pangiriman pengiriman sapertos sapertos terang aturan sareng peraturan anu ngatur import ti China ka Norwégia

    Nyatana, ngiringan pengiriman barang profésional bakal ngahémat anjeun waktos sareng waktos.