sadaya Kategori
EN

Cina ka Mexico

Imah>Jasa jasa>Iine Amérika Kalér>Cina ka Mexico

Jasa jasa

Cina ka Mexico


Pengiriman ti Cina ka Mexico

Seueur konsumén urang didasarkeun di Méksiko, janten éta janten pasar anu penting pikeun urang. Kami parantos nandatangani kontraksi kontrak sareng operator sapertos COSCO, OOCL, APL, EMC, MSK, sareng HMM. Hubungan ieu hayu urang masihan anjeun ongkos pengiriman barang anu saé pisan nalika ngirimkeun ti China ka port mana waé di Mexico.

Kalayan SHL salaku mitra, pengiriman barang ti China ka Méksiko bakal langkung gampang, anjeun ngan ukur kedah ngantunkeun barang anjeun sareng kami, sareng urang sésana. SHL tujuanna pikeun janten pengiriman barang pangsaéna anjeun ti China ka Méksiko. Ménta cutatan anu langkung saé ayeuna.

Forwarder Pangiriman Pangsaéna anjeun ti Cina ka Mexico

Nyayakeun ongkos angkutan laut sareng angkutan udara ti China ka Mexico.
Ngecas shippers biaya lokal anu kompetitif dina istilah FOB pikeun ngindarkeun keluhan ti aranjeunna.
AMS sareng ISF dikirimkeun dina waktosna.
Ladenan gudang gratis di kota naon waé di Cina.
Pangalaman sesah dina pengiriman barang berbahaya sareng ageung.
Tulisan profésional dilakukeun pikeun anjeun.
24/7 jasa online pikeun ngadukung bisnis anjeun.
Pelabuhan Laut di Cina
Zhuhai Zhanjiang Lianyungang Tianjin
Shanghai Guangzhou Qingdao Shenzhen
Ningbo Dalian Xiamen Yingkou
Sihung Chenggang Weihai Qingdao Rizhao
Zhoushan Nantong Nanjing Shanghai
Taizhou (Kalér Wenzhou) Wenzhou Paragihan Quanzhou
Shantou Jieyang Beihai Sanya
Yingkou Jinzhou Taizhou (Kidul ti Wenzhou) Qinhuangdao
Tianjin Yantai Haikou Basuo Zhenjiang
Jiangyin


Catetan: Anjeun kedah ngintunkeun barang anjeun ka palabuhan laut anu gampang pikeun ngamungkinkeun anjeun gampang ngintunkeun ti China ka Inggris

Bandara utama di Cina
Bandara Internasional Hangzhou Xiaoshan Bandara Internasional Taiyuan Wusu
Bandara Internasional Kunming Changshui Bandara Internasional Beijing
Bandara Internasional Shanghai Pudong Bandara Internasional Chengdu Shuangliu
Bandara Internasional Hong Kong Bandara Internasional Xian Xianyang
Bandara Internasional Shenzhen Bao'an Bandara Internasional Xiamen Gaoqi
Bandara Internasional Guangzhou Baiyun Bandara Internasional Changsha Huanghua
Bandara Internasional Qingdao Liuting Bandara Internasional Wuhan Tianhe
Bandara Internasional Haikou Meilan Bandara Internasional ÜrümqiDiwopu
Bandara Internasional Shijiazhuang Zhengding Bandara Internasional Tianjin Binhai
Bandara Internasional Phoenix Bandara Internasional Harbin Taiping
Bandara Internasional Guiyang Longdongbao Bandara Internasional Lanzhou Zhongchuan
Bandara Internasional Dalian Zhoushuizi Bandara XishuangbannaGasa

Ti Seaport di Cina

Pikeun Seaport di Mexico

Waktos pengiriman (dinten)

Jarak (nm)

Shanghai

Veracruz

57.8

13861

Shenzhen

Lazaro-Cardenas

54.3

13020

Shanghai

Manzanillo

75.1

18018

Shanghai

Guaymas

80.3

19270

Shenzhen

Tampico

75.1

18018

Hong Kong

Bucht

76.7

18407

Hong Kong

Toluca

76.7

18407

Qingdao

Santa Rosalia

67.7

16257

Qingdao

Leon

59.2

14210

Qingdao

Apizaco

81.8

19621

Ningbo

Xalapa

80.0

19512

Bandara utama di Mexico
Bandara Internasional Licenciado Benito Juarez Bandara Internasional Mariano Escobedo 
Bandara Internasional Don Miguel Hidalgo Y Costilla
  Bandara Internasional Bahías de Huatulco
Lisenciado Manuel Crescencio Rejon Int Bandara Bandara Internasional Leobardo C. Ruiz
Bandara Internasional Abelardo L. Rodríguez Bandara Internasional Cancún
Bandara Internasional Roberto Fierro Villalobos Bandara Internasional Cabo San Lucas
Bandara Intercontinental Querétaro Bandara Internasional Yesus Teran
Bandara Internasional Quetzalcóatl
Bandara Internasional Licenciado Adolfo Lopez Mateos
Bandara Internasional Francisco J. Mujica Bandara Internasional Los Cabos
Bandara Internasional Licenciado Gustavo Díaz Ordaz Bandara Ciudad Constitución
Bandara Playa del Carmen Bandara Internasional Del Bajío
FAQ
  • Q

    Kumaha kuring milarian tarif impor kanggo produk kuring?

    A

    Situs wéb CBP https://www.cbp.gov/ ngagaduhan seueur inpormasi ngeunaan adat kabiasaan sareng tugas Mexico.

    Pikeun milarian barang tarif impor produk anjeun, anjeun kedah milarian heula kode HS na.

    Broker adat anjeun tiasa ngabantosan anjeun ku ieu.

    Anjeun teras bakal nganggo kode ieu dina pangkalan data tariff anu disayogikeun pikeun ngaidentipikasi naon jumlah anu parantos dilarapkeun kana produk anjeun.

  • Q

    Naha kuring kedah mayar asuransi kanggo barang kuring ti China?

    A

    Upami anjeun ngirimkeun istilah-istilah CIF, anjeun moal kedah mayar asuransi.

    Ieu sabab CIF nyertakeun asuransi pengiriman barang.

    Éta sababna disebut 'ongkos asuransi ongkos.'

    Punten Catet:

    Sapertos CIF kalebet asuransi barang, istilah asuransi ieu béda-béda sareng perusahaan pengiriman anu béda.

    Janten, upami contona, anjeun ngantepkeun pembekal anjeun pikeun nanganan pengiriman, anjeun leungit kadali naon metode pengiriman anu aranjeunna pilih.

    Éta panginten tiasa mutuskeun milih metodeu anu paling murah, anu mana deui, anjeun teu gaduh kendali.

    Pikeun dina sisi anu aman, langkung saé upami anjeun ngahubungi pengiriman barang anjeun di China pikeun terang naon anu nyertakeun asuransi.

  • Q

    Naha kuring kedah mayar tugas sareng pajeg di Cina?

    A

    Jujur NO.

    Anjeun teu kedah mayar pajeg naon waé di Cina.

    Biaya anu bakal ditanggung ku anjeun nyaéta biaya transportasi ka port port di China.

    Ogé, anjeun kedah ngirangan biaya dokuméntasi di Cina.

    Catet yén sadaya tuduhan ieu kalebet dina unggal insoterm anu dikaluarkeun di Tiongkok.

    Tina FOB ka sadayana anu sanés. Janten anjeun moal meryogikeun aranjeunna.

    Kacuali tangtosna, anjeun nyayogikeun barang anjeun dina istilah EXW.