sadaya Kategori
EN

Cina ka Indonesia

Imah>Jasa jasa>Garis Asia Tenggara>Cina ka Indonesia

Jasa jasa

Cina ka Indonesia


Pengiriman ti Cina ka Indonesia

If you’re looking for a reliable freight forwarder to help your shipping from China to Indonesia,  you are in the right place.

Malahan jasa pengiriman ti China ka Indonesia parantos dewasa ayeuna, SHL tiasa teras-terasan ngalaksanakeun logistik damel langkung saé, di sagigireun solusi pangsaéna sareng jasa anu saé, urang ogé tiasa nyayogikeun ongkos saingan ti China ka Indonesia.

SHL bakal ngabantosan anjeun milih rute pengiriman pangsaéna, biaya pengiriman kalapa sareng perusahaan pengiriman pangsaéna pikeun ngabantosan impor anjeun ti China ka Indonesia.

Pengiriman Kargo Laut ti China ka Indonesia

Cina jarakna 7,775 km jauh ti Indonésia tapi ngalangkungan jarak ieu tiasa langkung ageung nyababkeun rute laut anu ditetepkeun ku awak cai.

Pengiriman laut ditetepkeun ku lokasi palabuhan anu bakal dianggo sareng hakekat consignment pikeun diangkut.

Konsépmen anu pohara ageung biasana dikirimkeun via laut.

Sanaos butuh waktos dugi ka tujuan akhir, éta parantos kabuktian pangbasajanna anu kantos.

Sateuacan milih cara pengiriman ieu, anjeunna kedah terang sareng palabuhan anu béda-béda di Cina sareng Indonésia.

Pelabuhan Laut di Cina
ZhuhaiZhanjiangLianyungangTianjin
ShanghaiGuangzhouQingdaoShenzhen
NingboDalianXiamenYingkou
Sihung ChenggangWeihaiQingdaoRizhao
ZhoushanNantongNanjingShanghai
Taizhou (Kalér Wenzhou)WenzhouParagihanQuanzhou
ShantouJieyangBeihaiSanya
YingkouJinzhouTaizhou (Kidul ti Wenzhou)Qinhuangdao
TianjinYantai HaikouBasuoZhenjiang
Jiangyin


Catetan: Anjeun kedah ngintunkeun barang anjeun ka palabuhan laut anu gampang pikeun ngamungkinkeun anjeun gampang ngintunkeun ti China ka Inggris

Bandara utama di Cina
Bandara Internasional Hangzhou XiaoshanBandara Internasional Taiyuan Wusu
Bandara Internasional Kunming ChangshuiBandara Internasional Beijing
Bandara Internasional Shanghai PudongBandara Internasional Chengdu Shuangliu
Bandara Internasional Hong KongBandara Internasional Xian Xianyang
Bandara Internasional Shenzhen Bao'anBandara Internasional Xiamen Gaoqi
Bandara Internasional Guangzhou BaiyunBandara Internasional Changsha Huanghua
Bandara Internasional Qingdao LiutingBandara Internasional Wuhan Tianhe
Bandara Internasional Haikou MeilanBandara Internasional ÜrümqiDiwopu
Bandara Internasional Shijiazhuang ZhengdingBandara Internasional Tianjin Binhai
Bandara Internasional PhoenixBandara Internasional Harbin Taiping
Bandara Internasional Guiyang LongdongbaoBandara Internasional Lanzhou Zhongchuan
Bandara Internasional Dalian ZhoushuiziBandara XishuangbannaGasa


Bandara utama di Indonesia
Bandara SentaniBandara Minangkabau
Bandara PoloniaBandara Internasional Adisucipto
Bandara BlimbingsariBandara Sultan Thaha
Bandara Internasional JuandaBandara Internasional Kualanamu
Bandara Internasional Frans KaisiepoBandara Selaparang
Bandara Internasional LombokBandara Radin Inten II
Bandara Internasional Husein SastranegaraBandara Internasional Sam Ratulangi
Bandara Internasional Hang NadimBandara Internasional Sultan Syarif Kasim II
Bandara SupadioBandara Jalan Puad Ahmad Yani
Ngurah Rai - Bandara Internasional BaliJakarta
Bandara Sultan Iskandarmuda MudaBandara Sultan Hasanuddin
Bandara Internasional Sultan Mahmud Badaruddin IIJl. Bandara Adara Sumarmo Sindon
Bandara Internasional Syamsudin NoorBandara Internasional Soekarno-Hatta
Bandara Internasional Sultan Aji Muhammad Sulaiman


Modeu Pengiriman ti Cina ka Indonesia

Whenever you’re importing from China to the Indonesia, you can choose many modes of shipping.

Modeu pengiriman bakal gumantung kana:

1. Biaya pengiriman

2. Jenis sareng hakekat barang

3. Ruang sayogi, nyaéta bentuk volumétric mangrupikeun konci dina pengiriman barang laut

4. Naha anjeun badé angkutan laut atanapi angkutan udara

Janten, pilihan naon anu anjeun kedahkeun?

Kami gaduh:

Angkutan Jalan Raya Cina Asia
Railway Express Cina
Pengiriman Roll-on / Roll-off
BULAK BULK Pengiriman
Beban Wadahna Anu Kalayan (FCL) Pengiriman
Kirang tibatan Wadahna wadah (LCL) Pengiriman
Kaluar tina Gauge (OOG) Pengiriman.
Beban Treuk pinuh (FTL) jasa Kargo
Kirang Beban Treuk (LTL) jasa Kargo
FAQ
  • Q

    Palabuhan mana anu abdi kedah dianggo pikeun kapal ti China ka Indonesia?

    A

    Aya seueur palabuhan di Cina sareng kuring parantos nyorot kalolobaanana dina panduan ieu.

    Nanging, sakumaha aturan jempol, pakéna anu langkung caket kana panyadia anjeun.

    Anjeun kedah ngabahas ieu sareng pengiriman barang anjeun.

    Kusabab anjeun peryogi palabuhan anu tiasa ngaitkeun anjeun langsung ka Indonésia

    Ku cara ieu, anjeun bakal ngahemat waktos sareng artos.

  • Q

    Naon waktos na waktos angkat ka kapal ti China ka Indonesia?

    A

    Biasana, waktos transit bakal rupa-rupa seueur hutang kusabab sajumlah faktor.

    Anjeun tiasa nangtukeun waktosna gumantung kana waktos transit sareng prosedur logistik sanés.

    Contona:

    Kertas sareng penanganan konsignment tiasa dua minggu.

    Pangiriman tiasa bénten antara sababaraha jam ka sababaraha dinten gumantung kana modeu pangiriman.

    Produk sourcing tina supplier panginten peryogi sababaraha dinten atanapi bulan.

    Pondokna, anjeun tiasa faktor dina sadaya ieu kanggo nampi sadayana waktos perkawis waktos badé dikirim ti China ka Indonesia

  • Q

    Naon anu kita hartosna ku "Darso Duka Kargo Urang" nalika ngimpor?

    A

    Darso Ku Meunang Karpét nyaéta nalika anjeun ngurus langsung sareng pengiriman barang profésional kalayan pengetahuan anu hadé di daérah anjeun.

    Sagala patarosan bakal diurus ku agén lokal anu bakal milarian hasil tawaran pangsaéna pikeun anjeun.

    Janten, sadaya tawaran bakal aya diantara agén sareng diri anjeun.

    Dina Darso Dunya Kargo Kuring, euweuh komisi anu dicandak pikeun transaksi anu dilakukeun sareng anjeun tiasa nyimpen pisan.

    Supados janten lisénsi Beat My Freight Quote Freight, kargo pengangkut kedah janten anggota organisasi pengiriman kargo nasional.

    Ogé, pengiriman barang kedah nunjukkeun tingkat profesionalisme anu luhur.

    Dina kalolobaan kasus, aranjeunna disatujuan ku anggota agén kargo FIATA atanapi IATA.

  • Q

    Kumaha carana abdi mayar pamayaran kanggo perusahaan pengiriman barang dumasar di China?

    A

    Hiji tiasa nganggo sistem transfer artos kanggo mayar kana rekening bank perusahaan di China.

    Kaseueuran perusahaan pengiriman barang ieu bakal gaduh rekening sareng bank-bank utama sapertos HSBC (Hong Kong sareng Shanghai Banking Corporation).

    Kargo pengiriman tiasa merenah sareng gancang mayar.

  • Q

    Kuring henteu gaduh RUU Lading (B / L), naon anu kedah kuring laksanakeun?

    A

    Anjeun tiasa ngumumkeun nomer rujukan kargo di tempat tina nomer “RUU Lading (B / L)” dina aplikasi idin anjeun.

    Hartina, upami anjeun henteu acan dipasihkeun RUU Lading.

    Anjeun tiasa ngamutahirkeun inpormasi saatos nampi Bill of Lading ku saukur ngalebetkeun aplikasi anu dipinda.

  • Q

    Kumaha kuring ngajamin kasalametan impor ti China?

    A

    Nyayuhan pengiriman barang anu profésional sareng ngalaman nyaéta hiji-hijina solusi di dieu.

    Aranjeunna bakal nanganan sadayana prosedur, janten loading, labél, transportasi atanapi clearance.

    Pangiriman pengiriman sapertos sapertos terang aturan sareng peraturan anu ngatur import ti China ka Indonésia

    Nyatana, ngiringan pengiriman barang profésional bakal ngahémat anjeun waktos sareng waktos.