sadaya Kategori
EN

Cina ka India

Imah>Jasa jasa>Garis India Pakistan>Cina ka India

Jasa jasa

Cina ka India


Pengiriman ti Cina ka India

Seueur konsumén urang dumasar di India, janten éta janten pasar anu penting pisan pikeun urang. Kami parantos nandatangani kontraksi kontrak sareng operator sapertos COSCO, OOCL, APL, EMC, MSK, sareng HMM. Hubungan ieu hayu urang masihan anjeun ongkos pengiriman barang anu saé pisan nalika ngirimkeun ti China ka palabuhan mana waé di India.

Kalayan SHL salaku mitra, pengiriman barang ti China ka India bakal langkung gampang, anjeun ngan ukur kedah ngantunkeun barang anjeun sareng kami, sareng urang sésana. SHL tujuanna pikeun janten pengiriman barang pangsaéna anjeun ti China ka India. Ménta cutatan anu langkung saé ayeuna.

Forwarder Pangiriman Pangsaéna anjeun ti Cina ka India

Nyayakeun ongkos angkutan laut sareng angkutan udara ti China ka India.
Ngecas shippers biaya lokal anu kompetitif dina istilah FOB pikeun ngindarkeun keluhan ti aranjeunna.
AMS sareng ISF dikirimkeun dina waktosna.
Ladenan gudang gratis di kota naon waé di Cina.
Pangalaman sesah dina pengiriman barang berbahaya sareng ageung.
Tulisan profésional dilakukeun pikeun anjeun.

24/7 jasa online pikeun ngadukung bisnis anjeun.


Pelabuhan Laut di Cina
Zhuhai Zhanjiang Lianyungang Tianjin
Shanghai Guangzhou Qingdao Shenzhen
Ningbo Dalian Xiamen Yingkou
Sihung Chenggang Weihai Qingdao Rizhao
Zhoushan Nantong Nanjing Shanghai
Taizhou (Kalér Wenzhou) Wenzhou Paragihan Quanzhou
Shantou Jieyang Beihai Sanya
Yingkou Jinzhou Taizhou (Kidul ti Wenzhou) Qinhuangdao
Tianjin Yantai Haikou Basuo Zhenjiang
Jiangyin


Catetan: Anjeun kedah ngintunkeun barang anjeun ka palabuhan laut anu gampang pikeun ngamungkinkeun anjeun gampang ngintunkeun ti China ka Inggris

Bandara utama di Cina
Bandara Internasional Hangzhou Xiaoshan Bandara Internasional Taiyuan Wusu
Bandara Internasional Kunming Changshui Bandara Internasional Beijing
Bandara Internasional Shanghai Pudong Bandara Internasional Chengdu Shuangliu
Bandara Internasional Hong Kong Bandara Internasional Xian Xianyang
Bandara Internasional Shenzhen Bao'an Bandara Internasional Xiamen Gaoqi
Bandara Internasional Guangzhou Baiyun Bandara Internasional Changsha Huanghua
Bandara Internasional Qingdao Liuting Bandara Internasional Wuhan Tianhe
Bandara Internasional Haikou Meilan Bandara Internasional ÜrümqiDiwopu
Bandara Internasional Shijiazhuang Zhengding Bandara Internasional Tianjin Binhai
Bandara Internasional Phoenix Bandara Internasional Harbin Taiping
Bandara Internasional Guiyang Longdongbao Bandara Internasional Lanzhou Zhongchuan
Bandara Internasional Dalian Zhoushuizi Bandara XishuangbannaGasa
Bandara utama di India
Bandara Mangalore Bandara Internasional Hyderabad
Bandara Internasional Trivandrum Bandara Internasional Goa
Bandara Internasional Jaipur Bandara Internasional Visakhapatnam
Bandara Internasional Calicut Bandara Internasional Cochin
Bandara Internasional Tiruchirappalli Bandara Internasional Biju Patnaik
Bandara Lal Bahadur Shastri Bandara Internasional Bengaluru Kempegowda
Bandara Internasional Chennai Bandara Internasional Coimbatore
Bandara Devi Ahilyabai Holkar Babasaheb Bandara Internasional Ambedkar
Bandara Internasional Srinagar
Bandara Internasional Sri Guru Ram Das Jee
Bandara Internasional Chhatrapati Shivaji Bandara Internasional Chaudhary Charan Singh
Bandara Internasional Indira Gandhi Bandara Internasional Lokpriya Gopinath Bordoloi
Bandara Sardar Vallabhbhai Patel International
Bandara Internasional Netaji Subhash Chandra Bose


Modeu Pengiriman ti Cina ka India

Iraha anjeun ngimpor ti Cina ka India, anjeun tiasa milih seueur modeu pangiriman.

Modeu pengiriman bakal gumantung kana:

1. Biaya pengiriman

2. Jenis sareng hakekat barang

3. Ruang sayogi, nyaéta bentuk volumétric mangrupikeun konci dina pengiriman barang laut

4. Naha anjeun badé angkutan laut atanapi angkutan udara

Janten, pilihan naon anu anjeun kedahkeun?

Kami gaduh:

Pengangkutan Jalan Éropa
Railway Express Cina
Pengiriman Roll-on / Roll-off
BULAK BULK Pengiriman
Beban Wadahna Anu Kalayan (FCL) Pengiriman
Kirang tibatan Wadahna wadah (LCL) Pengiriman
Kaluar tina Gauge (OOG) Pengiriman.
FAQ
  • Q

    Palabuhan mana anu abdi kedah dianggo pikeun kapal ti China ka India?

    A

    Aya seueur palabuhan di Cina sareng kuring parantos nyorot kalolobaanana dina panduan ieu.

    Nanging, sakumaha aturan jempol, pakéna anu langkung caket kana panyadia anjeun.

    Anjeun kedah ngabahas ieu sareng pengiriman barang anjeun.

    Kusabab anjeun butuh palabuhan anu tiasa numbu langsung ka India

    Ku cara ieu, anjeun bakal ngahemat waktos sareng artos.

  • Q

    Tabuh sabaraha waktosna angkat ka China ti India?

    A

    Biasana, waktos transit bakal rupa-rupa seueur hutang kusabab sajumlah faktor.

    Anjeun tiasa nangtukeun waktosna gumantung kana waktos transit sareng prosedur logistik sanés.

    Contona:

    Kertas sareng penanganan konsignment tiasa dua minggu.

    Pangiriman tiasa bénten antara sababaraha jam ka sababaraha dinten gumantung kana modeu pangiriman.

    Produk sourcing tina supplier panginten peryogi sababaraha dinten atanapi bulan.

    Pondokna, anjeun tiasa faktor dina sadaya ieu kanggo nampi sadayana waktos perkawis waktos badé ngintunkeun ti China ka India

  • Q

    Naon anu kita hartosna ku "Darso Duka Kargo Urang" nalika ngimpor?

    A

    Darso Ku Meunang Karpét nyaéta nalika anjeun ngurus langsung sareng pengiriman barang profésional kalayan pengetahuan anu hadé di daérah anjeun.

    Sagala patarosan bakal diurus ku agén lokal anu bakal milarian hasil tawaran pangsaéna pikeun anjeun.

    Janten, sadaya tawaran bakal aya diantara agén sareng diri anjeun.

    Dina Darso Dunya Kargo Kuring, euweuh komisi anu dicandak pikeun transaksi anu dilakukeun sareng anjeun tiasa nyimpen pisan.

    Supados janten lisénsi Beat My Freight Quote Freight, kargo pengangkut kedah janten anggota organisasi pengiriman kargo nasional.

    Ogé, pengiriman barang kedah nunjukkeun tingkat profesionalisme anu luhur.

    Dina kalolobaan kasus, aranjeunna disatujuan ku anggota agén kargo FIATA atanapi IATA.

  • Q

    Kumaha carana abdi mayar pamayaran kanggo perusahaan pengiriman barang dumasar di China?

    A

    Hiji tiasa nganggo sistem transfer artos kanggo mayar kana rekening bank perusahaan di China.

    Kaseueuran perusahaan pengiriman barang ieu bakal gaduh rekening sareng bank-bank utama sapertos HSBC (Hong Kong sareng Shanghai Banking Corporation).

    Kargo pengiriman tiasa merenah sareng gancang mayar.

  • Q

    Kuring henteu gaduh RUU Lading (B / L), naon anu kedah kuring laksanakeun?

    A

    Anjeun tiasa ngumumkeun nomer rujukan kargo di tempat tina nomer “RUU Lading (B / L)” dina aplikasi idin anjeun.

    Hartina, upami anjeun henteu acan dipasihkeun RUU Lading.

    Anjeun tiasa ngamutahirkeun inpormasi saatos nampi Bill of Lading ku saukur ngalebetkeun aplikasi anu dipinda.

  • Q

    Kumaha kuring ngajamin kasalametan impor ti China?

    A

    Nyayuhan pengiriman barang anu profésional sareng ngalaman nyaéta hiji-hijina solusi di dieu.

    Aranjeunna bakal nanganan sadayana prosedur, janten loading, labél, transportasi atanapi clearance.

    Pangiriman pengiriman sapertos sapertos terang aturan sareng peraturan anu ngatur import ti China ka India

    Nyatana, ngiringan pengiriman barang profésional bakal ngahémat anjeun waktos sareng waktos.