sadaya Kategori
EN

Cina ka Jerman

Imah>Jasa jasa>Laut Tengah sareng Éropah Éropa>Cina ka Jerman

Jasa jasa

Cina ka Jerman


Pangiriman ti Cina ka Jérman

Upami anjeun milari angkutan barang anu tiasa diandelkeun pikeun ngabantosan kiriman anjeun ti Cina ka Jérman, anjeun dina tempat anu pas.

Malah jasa pangiriman ti Cina ka Jérman parantos asak pisan ayeuna, SHL tiasa teras-terasan usaha logistik damel langkung saé, di sagigireun solusi anu pangsaéna sareng jasa anu saé, urang ogé tiasa nyayogikeun harga anu kompetitif ti Cina ka Jérman.

SHL bakal ngabantosan anjeun milih rute pangiriman anu pangsaéna, biaya pengiriman kalapa sareng perusahaan pangiriman pangsaéna pikeun ngabantosan ngimpor anjeun ti Cina ka Jérman.

  • Cina Éropa Jalan Angkutan ti Cina ka Jérman

    Saluran logistik kaopat antara Cina sareng Éropa saatos transportasi udara, laut sareng karéta. Éta ngalangkungan buana Eurasia ngalangkungan palabuhan horgos Cina, Ngalangkungan kazakhstan, Rusia, Bélarus sareng Polandia ka Jérman, daratan Éropa.

    Meunang Sebutkeun
  • Railway Express Cina ti Cina ka Jérman

    SHL nyayogikeun jasa karéta stabil antara Cina sareng Jérman pikeun barang kiriman FCL sareng LCL, logistik proyék Hiji Sabuk sareng Hiji Jalan pikeun impor sareng ékspor larutan khusus sareng urang tiasa méréskeun masalah pikeun bea bea cukai di Cina.

    Meunang Sebutkeun
  • Pangiriman Kargo Udara ti Cina ka Jérman

    Aya seueur bandara internasional dasar di Jérman sareng aya ogé seueur kiriman barang ti Cina ka Jérman ku hawa, SHL tiasa nyayogikeun angkutan udara anu kalapa kompetitif anu langkung handap dibanding pasar pikeun palanggan kami dumasar kana jadwal paménta anjeun.

    Meunang Sebutkeun
  • Ro-Ro / Putus Pangiriman Massa ti Cina ka Jérman

    SHL tiasa nyayogikeun RORO ROROMAFI BREAKBULK pikeun alat-alat presisi, kendaraan sareng alat-alat beurat ti Cina dugi ka Jérman Kami tiasa nawiskeun hiji jalan sareng larutan khusus.

    Meunang Sebutkeun
  • Pengiriman barang angkutan laut ti Cina ka Jérman

    SHL ngagaduhan jumlah pengiriman barang anu stabil ti Cina ka Felixstowe, Southampton, sareng sajabana Supados urang tiasa nampi angkutan laut anu saé ka palabuhan Jérman tina seueur operator, sareng urang tiasa mastikeun ruang kontainer bahkan dina usum puncak.

    Meunang Sebutkeun
  • Jasa panto ka panto Cina ka Jérman

    Pikeun jasa panto ka panto, SHL tiasa ngalakukeun clearance bea cukai gancang di Jérman sareng ngintunkeun barang pangiriman ka gudang pelanggan kami ogé, Disagigireun ieu, upami anjeun pribadi, SHL gaduh perusahaan perdagangan anu tiasa janten kiriman dina BL sareng ngabantosan anjeun ngimpor kiriman barang hasil.

    Meunang Sebutkeun

Pengiriman barang angkutan laut ti Cina ka Jérman

Cina sakitar 7,775 km ti Jérman tapi ngalangkungan jarak ieu tiasa langkung lami kusabab jalur laut anu ditetepkeun ku awak cai.

Pengiriman laut ditetepkeun ku lokasi palabuhan anu bakal dianggo sareng hakekat consignment pikeun diangkut.

Konsépmen anu pohara ageung biasana dikirimkeun via laut.

Sanaos butuh waktos dugi ka tujuan akhir, éta parantos kabuktian pangbasajanna anu kantos.

Sateuacan milih metode pangiriman ieu, anjeunna kedah terang pisan sareng palabuhan anu béda boh di Cina sareng Jérman.

Pelabuhan Laut di Cina
Zhuhai Zhanjiang Lianyungang Tianjin
Shanghai Guangzhou Qingdao Shenzhen
Ningbo Dalian Xiamen Yingkou
Sihung Chenggang Weihai Qingdao Rizhao
Zhoushan Nantong Nanjing Shanghai
Taizhou (Kalér Wenzhou) Wenzhou Paragihan Quanzhou
Shantou Jieyang Beihai Sanya
Yingkou Jinzhou Taizhou (Kidul ti Wenzhou) Qinhuangdao
Tianjin Yantai Haikou Basuo Zhenjiang
Jiangyin


Catetan: Anjeun kedah ngintunkeun barang anjeun ka palabuhan laut anu gampang pikeun ngamungkinkeun anjeun gampang ngintunkeun ti China ka Inggris

Bandara utama di Cina
Bandara Internasional Hangzhou Xiaoshan Bandara Internasional Taiyuan Wusu
Bandara Internasional Kunming Changshui Bandara Internasional Beijing
Bandara Internasional Shanghai Pudong Bandara Internasional Chengdu Shuangliu
Bandara Internasional Hong Kong Bandara Internasional Xian Xianyang
Bandara Internasional Shenzhen Bao'an Bandara Internasional Xiamen Gaoqi
Bandara Internasional Guangzhou Baiyun Bandara Internasional Changsha Huanghua
Bandara Internasional Qingdao Liuting Bandara Internasional Wuhan Tianhe
Bandara Internasional Haikou Meilan Bandara Internasional ÜrümqiDiwopu
Bandara Internasional Shijiazhuang Zhengding Bandara Internasional Tianjin Binhai
Bandara Internasional Phoenix Bandara Internasional Harbin Taiping
Bandara Internasional Guiyang Longdongbao Bandara Internasional Lanzhou Zhongchuan
Bandara Internasional Dalian Zhoushuizi Bandara XishuangbannaGasa


Bandara Utama di Jérman
Bandara Leipzig Halle Bandara Internasional Nuremberg
Bandara Flughafen Saarbrucken Bandara Berlin Schonefeld
Bandara Internasional Munich Bandara Frankfurt – Hahn
Bandara Erfurt – Weimar Bandara Internasional Berlin Brandenburg
Bandara Flughafen Berlin-Tegel Bandara Stuttgart
Bandara Friedrichshafen Bandara Dortmund
Bandara Cologne Bonn Bandara Rostock
Bandara Internasional Dusseldorf Bandara Flughafen Hannover-Langenhagen
Bandara Internasional Munster Osnabruck Bandara Paderborn Lippstadt


Modeu Pengiriman barang ti Cina ka Jérman

Iraha waé anjeun ngimpor ti Cina ka Jerman, anjeun tiasa milih seueur modeu kiriman.

Modeu pengiriman bakal gumantung kana:

1. Biaya pengiriman

2. Jenis sareng hakekat barang

3. Ruang sayogi, nyaéta bentuk volumétric mangrupikeun konci dina pengiriman barang laut

4. Naha anjeun badé angkutan laut atanapi angkutan udara

Janten, pilihan naon anu anjeun kedahkeun?

Kami gaduh:

Pengangkutan Jalan Éropa
Railway Express Cina
Pengiriman Roll-on / Roll-off
BULAK BULK Pengiriman
Beban Wadahna Anu Kalayan (FCL) Pengiriman
Kirang tibatan Wadahna wadah (LCL) Pengiriman
Kaluar tina Gauge (OOG) Pengiriman.
Beban Treuk pinuh (FTL) jasa Kargo
Kirang Beban Treuk (LTL) jasa Kargo
FAQ
  • Q

    Palabuhan mana anu kedah kuring anggo kanggo ngirim ti Cina ka Jérman?

    A

    Aya seueur palabuhan di Cina sareng kuring parantos nyorot kalolobaanana dina panduan ieu.

    Nanging, sakumaha aturan jempol, pakéna anu langkung caket kana panyadia anjeun.

    Anjeun kedah ngabahas ieu sareng pengiriman barang anjeun.

    Kusabab anjeun peryogi palabuhan anu tiasa ngaitkeun anjeun langsung ka Jerman

    Ku cara ieu, anjeun bakal ngahemat waktos sareng artos.

  • Q

    Naon waktos total anu dikintunkeun pikeun dikirimkeun ti Cina ka Jérman?

    A

    Biasana, waktos transit bakal rupa-rupa seueur hutang kusabab sajumlah faktor.

    Anjeun tiasa nangtukeun waktosna gumantung kana waktos transit sareng prosedur logistik sanés.

    Contona:

    Kertas sareng penanganan konsignment tiasa dua minggu.

    Pangiriman tiasa bénten antara sababaraha jam ka sababaraha dinten gumantung kana modeu pangiriman.

    Produk sourcing tina supplier panginten peryogi sababaraha dinten atanapi bulan.

    Pondokna, anjeun tiasa faktor sadayana ieu pikeun kéngingkeun sadaya perkawis waktos perkawis kapal ti Cina ka Jerman

  • Q

    Naon anu kita hartosna ku "Darso Duka Kargo Urang" nalika ngimpor?

    A

    Darso Ku Meunang Karpét nyaéta nalika anjeun ngurus langsung sareng pengiriman barang profésional kalayan pengetahuan anu hadé di daérah anjeun.

    Sagala patarosan bakal diurus ku agén lokal anu bakal milarian hasil tawaran pangsaéna pikeun anjeun.

    Janten, sadaya tawaran bakal aya diantara agén sareng diri anjeun.

    Dina Darso Dunya Kargo Kuring, euweuh komisi anu dicandak pikeun transaksi anu dilakukeun sareng anjeun tiasa nyimpen pisan.

    Supados janten lisénsi Beat My Freight Quote Freight, kargo pengangkut kedah janten anggota organisasi pengiriman kargo nasional.

    Ogé, pengiriman barang kedah nunjukkeun tingkat profesionalisme anu luhur.

    Dina kalolobaan kasus, aranjeunna disatujuan ku anggota agén kargo FIATA atanapi IATA.

  • Q

    Kumaha carana abdi mayar pamayaran kanggo perusahaan pengiriman barang dumasar di China?

    A

    Hiji tiasa nganggo sistem transfer artos kanggo mayar kana rekening bank perusahaan di China.

    Kaseueuran perusahaan pengiriman barang ieu bakal gaduh rekening sareng bank-bank utama sapertos HSBC (Hong Kong sareng Shanghai Banking Corporation).

    Kargo pengiriman tiasa merenah sareng gancang mayar.

  • Q

    Kuring henteu gaduh RUU Lading (B / L), naon anu kedah kuring laksanakeun?

    A

    Anjeun tiasa ngumumkeun nomer rujukan kargo di tempat tina nomer “RUU Lading (B / L)” dina aplikasi idin anjeun.

    Hartina, upami anjeun henteu acan dipasihkeun RUU Lading.

    Anjeun tiasa ngamutahirkeun inpormasi saatos nampi Bill of Lading ku saukur ngalebetkeun aplikasi anu dipinda.

  • Q

    Kumaha kuring ngajamin kasalametan impor ti China?

    A

    Nyayuhan pengiriman barang anu profésional sareng ngalaman nyaéta hiji-hijina solusi di dieu.

    Aranjeunna bakal nanganan sadayana prosedur, janten loading, labél, transportasi atanapi clearance.

    Penerima angkutan barang sapertos kitu terang aturan sareng peraturan anu ngatur impor ti Cina ka Jerman

    Nyatana, ngiringan pengiriman barang profésional bakal ngahémat anjeun waktos sareng waktos.