sadaya Kategori
EN

Cina ka Chili

Imah>Jasa jasa>Garis Amérika Kidul>Cina ka Chili

Jasa jasa

Cina ka Chili


Pengiriman ti Cina ka Chili

Seueur konsumén urang dumasar kana Chili, janten janten pasar anu penting pisan pikeun urang. Kami parantos nandatangani kontraksi kontrak sareng operator sapertos COSCO, OOCL, APL, EMC, MSK, sareng HMM. Hubungan ieu hayu urang nyayogikeun anjeun ongkos pengiriman barang anu saé pisan nalika ngirimkeun ti China ka palabuhan di Chili.

Kalayan SHL salaku mitra, pengiriman barang ti China kaChile bakal langkung gampil, anjeun ngan ukur kedah ngantunkeun barang anjeun sareng kami, sareng kami bakal sésana. SHL tujuan janten pengiriman barang pangsaéna anjeun ti China ka Chili. Ménta cutatan anu langkung saé ayeuna.

Forighter Pangiriman Pangsaéna anjeun ti Cina ka Chili

Nyayakeun ongkos angkutan laut sareng angkutan udara ti China ka Chili.
Ngecas shippers biaya lokal anu kompetitif dina istilah FOB pikeun ngindarkeun keluhan ti aranjeunna.
AMS sareng ISF dikirimkeun dina waktosna.
Ladenan gudang gratis di kota naon waé di Cina.
Pangalaman sesah dina pengiriman barang berbahaya sareng ageung.
Tulisan profésional dilakukeun pikeun anjeun.
24/7 jasa online pikeun ngadukung bisnis anjeun.
Pelabuhan Laut di Cina
Zhuhai Zhanjiang Lianyungang Tianjin
Shanghai Guangzhou Qingdao Shenzhen
Ningbo Dalian Xiamen Yingkou
Sihung Chenggang Weihai Qingdao Rizhao
Zhoushan Nantong Nanjing Shanghai
Taizhou (Kalér Wenzhou) Wenzhou Paragihan Quanzhou
Shantou Jieyang Beihai Sanya
Yingkou Jinzhou Taizhou (Kidul ti Wenzhou) Qinhuangdao
Tianjin Yantai Haikou Basuo Zhenjiang
Jiangyin


Catetan: Anjeun kedah ngintunkeun barang anjeun ka palabuhan laut anu gampang pikeun ngamungkinkeun anjeun gampang ngintunkeun ti China ka Inggris

Bandara utama di Cina
Bandara Internasional Hangzhou Xiaoshan Bandara Internasional Taiyuan Wusu
Bandara Internasional Kunming Changshui Bandara Internasional Beijing
Bandara Internasional Shanghai Pudong Bandara Internasional Chengdu Shuangliu
Bandara Internasional Hong Kong Bandara Internasional Xian Xianyang
Bandara Internasional Shenzhen Bao'an Bandara Internasional Xiamen Gaoqi
Bandara Internasional Guangzhou Baiyun Bandara Internasional Changsha Huanghua
Bandara Internasional Qingdao Liuting Bandara Internasional Wuhan Tianhe
Bandara Internasional Haikou Meilan Bandara Internasional ÜrümqiDiwopu
Bandara Internasional Shijiazhuang Zhengding Bandara Internasional Tianjin Binhai
Bandara Internasional Phoenix Bandara Internasional Harbin Taiping
Bandara Internasional Guiyang Longdongbao Bandara Internasional Lanzhou Zhongchuan
Bandara Internasional Dalian Zhoushuizi Bandara XishuangbannaGasa

Ti Seaport di Cina

Ka Seaport di Chili

Waktos pengiriman (dinten)

Jarak (nm)

Shanghai

CRUZ GRANDE

57.8

13861

Shenzhen

BORIES PUERTO

54.3

13020

Shanghai

TOME

75.1

18018

Shanghai

TALCAHUANO

80.3

19270

Shenzhen

LA SERENA

75.1

18018

Hong Kong

CALETA CLARENCIA

76.7

18407

Hong Kong

GUAYACAN

76.7

18407

Qingdao

KORONEL

67.7

16257

Qingdao

PUERTO MONTT

59.2

14210

Qingdao

PUERTO ANGAMOS

81.8

19621

Ningbo

CABO NEGRO

80.0

19512

Bandara utama di Chili
Bandara Chamonate Bandara Maquehue
Bandara Vidal Teniente Bandara Aerodromo Rodelillo
Bandara Balmaceda- Bandara Aerodromo Rodelillo
Bandara Internasional Cerro Moreno Bandara Internasional Diego Aracena
Bandara La Florida Bandara Internasional Carriel Sur
Bandara Internasional Chacalluta Chacalluta Bandara Laser Laser Aerldromo
Bandara Internasional El Tepual Bandara Terusan Bajo Carlos Hott Siebert
Pdte. Bandara Ibanez del Campo Bandara Bandara Internasional Comodoro Arturo Merino Benitez
FAQ
  • Q

    Kumaha kuring milarian tarif impor kanggo produk kuring?

    A

    Situs wéb CBP https://www.cbp.gov/ ngagaduhan seueur inpormasi ngeunaan adat istiadat sareng kawajiban Chile.

    Pikeun milarian barang tarif impor produk anjeun, anjeun kedah milarian heula kode HS na.

    Broker adat anjeun tiasa ngabantosan anjeun ku ieu.

    Anjeun teras bakal nganggo kode ieu dina pangkalan data tariff anu disayogikeun pikeun ngaidentipikasi naon jumlah anu parantos dilarapkeun kana produk anjeun.

  • Q

    Naha kuring kedah mayar asuransi kanggo barang kuring ti China?

    A

    Upami anjeun ngirimkeun istilah-istilah CIF, anjeun moal kedah mayar asuransi.

    Ieu sabab CIF nyertakeun asuransi pengiriman barang.

    Éta sababna disebut 'ongkos asuransi ongkos.'

    Punten Catet:

    Sapertos CIF kalebet asuransi barang, istilah asuransi ieu béda-béda sareng perusahaan pengiriman anu béda.

    Janten, upami contona, anjeun ngantepkeun pembekal anjeun pikeun nanganan pengiriman, anjeun leungit kadali naon metode pengiriman anu aranjeunna pilih.

    Éta panginten tiasa mutuskeun milih metodeu anu paling murah, anu mana deui, anjeun teu gaduh kendali.

    Pikeun dina sisi anu aman, langkung saé upami anjeun ngahubungi pengiriman barang anjeun di China pikeun terang naon anu nyertakeun asuransi.

  • Q

    Naha kuring kedah mayar tugas sareng pajeg di Cina?

    A

    Jujur NO.

    Anjeun teu kedah mayar pajeg naon waé di Cina.

    Biaya anu bakal ditanggung ku anjeun nyaéta biaya transportasi ka port port di China.

    Ogé, anjeun kedah ngirangan biaya dokuméntasi di Cina.

    Catet yén sadaya tuduhan ieu kalebet dina unggal insoterm anu dikaluarkeun di Tiongkok.

    Tina FOB ka sadayana anu sanés. Janten anjeun moal meryogikeun aranjeunna.

    Kacuali tangtosna, anjeun nyayogikeun barang anjeun dina istilah EXW.