sadaya Kategori
EN

Cina Ka Angkutan Internasional AsiaI Tengah

Imah>Services urang>Angkutan Internasional>Cina Ka Angkutan Internasional AsiaI Tengah

Cina Ka Angkutan Internasional AsiaI Tengah

ENTÉ SUKTÉS

gambaran

Asia Tengah mangrupikeun daérah anu lega ti Laut Caspian di kulon ka Cina di wétan, sareng ti Afghanistan sareng Iran di kidul ka Rusia di beulah kalér. Wewengkon diwangun ku urut republik Soviét ngeunaan Kazakhstan, Kyrgyzstan, Tajikistan, Turkmenistan, sareng Uzbekistan. Aranjeunna ngawangun kabentuk pulitik sareng budaya umum, sareng ngagaduhan tingkat umum anu umum.

Sohologitics ku treuk biasa, treuk berat, transportasi ka xingjiang Horgos, Alashankou laoyemiao, hongshanzui, Dulata, Baktu, Jeminay, torugart, kashgar, Irkeshtam, Karasu, Khunjerab dugi ka kazakhstan, kyrgyzstan, uzbekistan, tajikistan, .

Jalur jasa kargo Sohologistik nyaéta
Pas utama di Cina Nagara Tujuan
Propinsi Kota / County nagara
Xinjiang Horgos Kazakhstan
Pas Alataw Kazakhstan
Laoyemiao Mongolia
Hongshanzui Mongolia
Dulata Kazakhstan
Bakhty Kazakhstan
Jeminay Kazakhstan
Turugart Kyrgyzstan
Erkeshtam Kyrgyzstan
Karasu Tajikistan
Khunjerab Pakistan

Kenal bubuka pikeun XUAR sareng pas utama di XUAR

Xinjiang, sacara resmi Xinjiang Uygur Otonomi Wilayah (XUAR), mangrupikeun daérah otonom ti Républik Rahayat Tiongkok, ayana di jauh beulah kalér-kulon nagara.

Janten wilayah anu paling gedé tingkat propinsi Cina sareng subdivision ka-8 nagara panglegana, Xinjiang ngalangkungan langkung ti 1.6 juta km2 (640,000 mil pasagi)

Xinjiang ngiringan nagara-nagara Mongolia Rusia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Tajikistan Afghanistan, Pakistan sareng India. Rute anu paling kawéntar ti Jalan Sutra bersejarah lumpatna téritori ti wétan nepi ka wates beulah kalér.

Éta parantos bursa caket ékonomi sareng budaya kalayan Asia Tengah, Asia kulon, Asia Kidul sareng Eropa, sareng seueur rute perdagangan tradisional sareng palabuhan.

Kalayan pelaksanaan strategi pambuka sapanjang wates, ka-21 jalan sutra maritim sareng "One Belt And One Road" sabuk ékonomi sutra parantos maju dina kecepatan anu luhur. Taun 2019, sababaraha palabuhan perdagangan sareng nagara tatangga anu dibuka.

Jalan utama di Xinjiang
Pas utama Nagara Tujuan
wewengkon Kota / County Nagara Ngubur
Kumul Laoyemiao Mongolia
Changji Ulastoi
Altay Yarant
Altay Hongshanzui
Altay Aheitubik Kazakhstan
Altay Jeminay
Tacheng Bakhty
Prefektur Otonomi Bortala Mongol Pas Alataw
Prefektur Ili KazakAutonom Horgos
Prefektur Ili KazakAutonom Dulata
Prefektur Ili KazakAutonom Muzart
Perfektur Otonomi Kizilsu Kirghiz Turugart Kyrgyzstan
Perfektur Otonomi Kizilsu Kirghiz Erkeshtam
Kashgar Khunjerab Pakistan
Kashgar Karasu

Tajikistan


Kaunggulan Sohologistik

1. Pengangkutan jalan anu diidinan ku Menteri Pengangkutan sareng kualifikasi kanggo angkutan kargo beurat sareng ukuran leuwih

2. Pangalaman operasi proyék euyeub sareng jasa nasabah angkutan jalan internasional profésional

3. ongkos angkutan kalapa kusabab logistik transportasi optimal

4. Sistem monitoring GPS

5. Ngiringan cargos proyek anjeun ka nagara-nagara Asia Tengah

6. Langkung ti 10 pangalaman yeas dina angkutan jalan raya nagara-nagara Asia Tengah

7. Beban Truck Bebas (FTL) jasa pengiriman barang

8. Kurang Beban Treuk (LTL) jasa pengiriman


Kilométer Tina Khorgos Ka Kota Mayor di Kazakhstan
KOTA / STAS KOTA / STAS CODE STATION Ti Khorgos(KM)
Aktau Aktau 663503 4450
Aktobe Aktube 689607 2600
Almaty Alma-Ata 700007 360
Astana Adul 690002 1550
Atyrau Atyrau 661705 3600
Karaganda Karaganda 673905 1300
Кокшетау Kokshetau 687008 1850
Костанай Kustanay 684001 2250
Кызлорда Kizileorda 676700 1550
Паволодар Pavlodar 696303 1550
Петропавловск Petropavlovsk 820001 2050
Семей Semey 709508 1200
Талдыкорган Taldykorgan 701809 350
Емиртау Temirtau 674300 1350
Turkestan Turkestan 697800 1250
Ральск Uralsk 665602 3050
Ымкент Shymken 698606 1100


Kilométer Tina Khorgos Ka Kota Mayor di Uzbekistan
KOTA / STAS KOTA / STAS CODE STATION Ti Khorgos(KM)
Ангрен Angren 722608 1300
Андижан Andizan 742003 1550
Bukharian Bukhara 730106 1870
Жизак Djizzak 726903 1400
Kokand kokand 740004 1450
Кунград Kungrad 737209 2400
Наманган Namangan 741007 1500
Нукус Nukus 739007 2300
Tashkent Tashkent 697800 1250
Termez Termez 735203 1850
Ургенч Urumchi 738305 2150
Ferghana Fergana 742601 1500


Kilométer Tina Khorgos Ka Kota Mayor di Turkmenistan
KOTA / STAS KOTA / STAS CODE STATION Ti Khorgos(KM)
Ашхабб Ashgabat 752800 2500
Балканабад Balkanabad 754007 5150
Ашогуз Dashoguz 758101 2250
Уркменабад Turcomanabad 757109 1900
Turkmenbashi Turkmenbashi 754505 5000
Mужчина Mary 751309 4500


Kilométer Tina Khorgos Ka Kota Mayor di Tajikistan
KOTA / STAS KOTA / STAS CODE STATION Ti Khorgos(KM)
Dushanbe Dushanbe 745205 1600
лениннабад Leninabad 747802 1400


Kilométer Tina Pelabuhan Khorgos Pikeun Kota Utama Kyrgyzstan
KOTA / STAS KOTA / STAS CODE STATION Ti Khorgos(KM)
Bishkek Bishkek 716700 600
Аламедин Alamedin 716908 600
ОШ Osh 719605 1100
FAQ
  • Q

    Jenis barang naon anu cocog pikeun transportasi jalan internasional ka Asia Tengah?

    A

    Pikeun kargo kalayan kaayaan di handap ieu:
    Panjang panjang atanapi lebar kargo ngalegaan ukuran wadahna sareng ngaleuwihan kapasitas karéta per méter pasagi kargo beurat
    Stasiun B.Railway tempat jasa sewa konténer henteu sayogi
    C.Cargos butuh ketepakan anu luhur nalika transportasi karéta henteu tiasa ngajamin siklus angkot kusabab pangaruh karéta liner sareng waktos transit

  • Q

    Kumaha cara ngalaksanakeun deklarasi adat, transfer adat sareng clearance adat pikeun transportasi jalan internasional ka Asia Tengah?

    A

    Léngkah-léngkah umumna saperti kieu:
    A. Pengangkutan jalan di Asia tengah nyaéta ngalaksanakeun pernyataan ékspor numutkeun inpormasi relevan ngeunaan kendaraan angkutan asing sareng adat lokal saatos ngagem kendaraan asing di Gudang Supervised.
    B. Transit angkutan jalan di Asia tengah dinyatakeun di nagara-nagara sapanjang jalan.
    Pengangkutan jalan C.Internasional di Asia tengah tiasa dinyatakeun dina palabuhan wates pikeun ngaberesihan adat atanapi di situs proyék.

  • Q

    Mana incoterm anu dianggo pikeun transportasi jalan raya internasional di Asia tengah?

    A

    Aya dua insinyur DDU (Disadarkeun Tugas Unpaid anu dingaranan tempat tujuanana), nyaéta, kiriman Kawajiban Henteu dibayar ka tujuan anu ditangtukeun sareng DAP - Diserahkeun di tempat tujuan pangiriman.

  • Q

    Kumaha ngeunaan tagihan loading kanggo angkutan jalan internasional ka Asia Tengah?

    A

    Éta angkatan CMR anu dikaluarkeun ku union transportasi jalan internasional, anu diakui ku nagara-nagara ASEAN di Asia tengah sareng nagara CIS sanés. Éta kalebet inpormasi cargos, shipper, consignee, pamawa anu sami sareng tagihan loading

Taros Kami