sadaya Kategori
EN

Railway Express Cina

Imah>Services urang>Railway Express Cina>Railway Express Cina

Railway Express Cina

ENTÉ SUKTÉS

gambaran

SohoLogistics, nyandak metode manajemén ngeunaan "Inovasi sareng Reforming, Diversity and Refinement, adhering service service" Mind As Need, Reach The Mission ", aktip ngabales kana inisiatif hébat" Salah Sabuk, Hiji Jalan "sareng terus-terusan ngajalajah masa depan. pamekaran Cina-Eropa. Nyayogikeun operasi dina sektor luar negeri Neptune, ngaoptimalkeun organisasi transportasi, sareng nyayogikeun jasa pangiriman luar negeri antara Cina sareng kabupaten Eropa dugi ka mil terakhir. Aktifna dilegakeun ka logistik sareng rute transportasi ti Outer Mongolia, Rusia,, bawana Eropa sareng Asia Tengah.


Perkenalan ka rute Angkutan Railway China

Kauntungan tina Railway Express China

1. ramah-friendly; siklus angkutan pondok;

Pangimeutan 2.On-situs sareng palayanan pelacak visual anu lengkep

3. Studi kamampuan ngeunaan rencana angkutan sareng rencana transportasi anu dilakukeun.

4.Door-to-door service; Faktor kaamanan tinggi pikeun operasi karéta.

Jasa jasa Railway Express

Pengangkutan kargo beurat sareng ageung
Cina Railway Express FCL
China Railway Express LCL
Wadah Kontén
Gudang, Larangan Adat sareng Leres
Palayanan panto-ka-panto
Intermodal
Taros Kami