sadaya Kategori
EN

Pengangkutan Jalan Éropa

Imah>Services urang>Angkutan Internasional>Pengangkutan Jalan Éropa

Pengangkutan Jalan Éropa

ENTÉ SUKTÉS

gambaran

China-Europe international road transportation is the fourth logistics channel between China and Europe after air, sea and railway transportation. It is across the Eurasian continent through China's horgos port, Passing By kazakhstan, Russia, Belarus and Poland to Germany, the heartland of Europe.
Sohologistics load your goods throughout China then transport to all throughout the continent of Europe by China--Europe international highway transportation,which only takes 12 days.

Milestones of China-Europe International Highway Transport

1. 14days Door-to-door transportation from Stuttgart, Germany to Suzhou,China in Aug,2018

2. 13days Door-to-door transportation from Khorgos, China to TIR, Poland in Nov,2018

3.12 days door-to-door transportation from Germany to Khorgos, China in Feb, 2019

Advantages and market demands for China-Europe International Road Transport

1. Reducing 10 days or less transportation time than railway transportation

2. Saving about 50% cost of door-to-door service of air transportation

3. Taking 45ft container for whole process door-to-door transportation without changing containers.By TIR customs clearance system greatly saves the transportation time

Kaunggulan Sohologistik

1. Pengangkutan jalan anu diidinan ku Menteri Pengangkutan sareng kualifikasi kanggo angkutan kargo beurat sareng ukuran leuwih

2. Pangalaman operasi proyék euyeub sareng jasa nasabah angkutan jalan internasional profésional

3. ongkos angkutan kalapa kusabab logistik transportasi optimal

4. Sistem pangawas angkot GPS pikeun kargo anjeun

5. Ngiringan cargos proyek anjeun dina angkutan jalan internasional ti China ka Eropa

6. Perintis pikeun Cina - angkutan jalan internasional Éropa

7. Beban Truck Bebas (FTL) jasa pengiriman barang

8. Kurang Beban Treuk (LTL) jasa pengiriman

FAQ
  • Q

    What kind of goods are suitable for international road transport to Europe?

    A

    Electronic products, Batches of E-commerce goods, products with batteries, Auto spare parts and so on.

  • Q

    How to conduct customs declaration, customs transfer and customs clearance for China-Europe international road transport?

    A

    TIR for transit business, convenient and fast, is widely used for China-- Europe international road transport, which only requires make declaration on POL and do custom clearance on POD.

  • Q

    Which incoterm is used for China-Europe international road transport?

    A

    Aya dua insinyur DDU (Disadarkeun Tugas Unpaid anu dingaranan tempat tujuanana), nyaéta, kiriman Kawajiban Henteu dibayar ka tujuan anu ditangtukeun sareng DAP - Diserahkeun di tempat tujuan pangiriman.

  • Q

    How about the bill of loading for China-Europe international road transport?

    A

    Éta angkatan CMR anu dikaluarkeun ku union transportasi jalan internasional, anu diakui ku nagara-nagara ASEAN di Asia tengah sareng nagara CIS sanés. Éta kalebet inpormasi cargos, shipper, consignee, pamawa anu sami sareng tagihan loading.

Taros Kami