sadaya Kategori
EN

Angkutan Barges

Imah>Services urang>Angkat>Angkutan Barges

Angkutan Barges

ENTÉ SUKTÉS

gambaran

Kalayan terus kamekaran ékonomi Cina, produsén produksi beuki seueur pindah ka bagian tengah sareng kulon Cina. Sareng nanggepan inisiatif Salah sahiji sabuk sareng inisiatif One Road, perenah stratégi hébat tina tali pinggang ékonomi Yangtze, khususna pikeun jalan tol éta henteu tiasa ngangkut angkutan kargo anu langkung beurat.

Sohologistik tepat waktu nyaluyukeun strategi perusahaan, aktip ngalaksanakeun pamangku jasa di walungan Yangtze, kota basisir sareng nyayogikeun séri-séri jasa anu berhubungan pikeun klien domestik sareng luar negeri sareng pengiriman barang supados mastikeun yén sadaya palaksanaan logistik rékayasa sareng logistik proyék anu suksés. jeung lancar.

Barge nyaéta kapal témbal datar-dasar, diwangun utamana pikeun walungan sareng kanal angkutan barang bulk. Éta milik garis cabang tina transportasi.Ia tiasa nyandak tumpukan leutik puluhan ton barang ti terminal walungan darat ka laut jero cai sareng kauntungan pikeun nransferkeun cargos bulk ieu kana kapal kalapa, kapal wadahna, pamawa bulk sareng sanésna kapal peuntas laut. Parak ogé dianggo nalika kapal laut henteu dilengkepan ku tugas derrick atanapi nalika situs padamelan sareng henteu tiasa diaksés ku kapal laut atanapi jalan.

Hatur nuhun kana popularitas kontemporer, tongkang nganteurkeun cargos bulk dicampur sareng istirahat cargos, khususna kalebet kapal tongkang sareng dorong témpo.

Pikeun barisan cabang walungan Yangtze ngiringan bisnis, éta nyababkeun kakurangan angkutan jalan pikeun kargo beurat.

Kaahlian SHL ngalingkup milih ukuran tongkang anu leres, kakuatan dek, kakuatan tarik anu cocog sareng tarik ogé inspeksi sateuacan anggo sareng kakuatan kakuatan dek upami diperyogikeun.

Jenis Barge panjang
(M)
Lebar
(M)
Beurat Gross
(MT)
Beurat net
(MT)
jerona
(M)
Rujukan beban beurat
(MT)
Sayogi dek
(M)
Jero draf henteu beban
(M)
Jero draf jero
(M)
Dek tong tong SHL001 116.00 21.60 2976.00 1666.00 6.20 4632.00 102.00 * 21.60 2.97 4.50
Dek tong tong SHL002 82.00 18.00 2008.00 1124.00 4.00 2887.00 63.60 * 18.00 2.45 3.20
Dek tong tong SHL003 80.52 18.00 1930.00 1081.00 5.20 3156.00 66.20 * 18.00 1.34 4.00
Dek tong tong SHL004 88.00 18.00 1924.00 1077.00 4.50 2580.00 78.00 * 18.00 1.22 3.20
Dek tong tong SHL005 79.55 16.80 1722.00 964.00 4.60 1530.00 63.00 * 16.80 1.14 2.60
Dek tong tong SHL006 63.40 12.50 498.00 278.00 3.18 664.00 59.00 * 15.50 2.02 2.20
Dek tong tong SHL007 61.96 12.40 495.00 277.00 3.15 668.00 54.00 * 14.80 1.62 2.15
Dek tong tong SHL008 63.42 11.20 497.00 278.00 2.80 475.00 55.00 * 14.20 1.44 1.80
Dek tong tong SHL009 66.80 12.00 497.00 278.00 2.85 659.00 59.00 * 15.50 1.90 2.00
Dek tong tong SHL010 78.40 15.85 1216.00 680.00 3.60 1700.00 67.80 * 15.80 1.24 2.30


Jenis Barge panjang
(M)
Lebar
(M)
Beurat Gross
(MT)
Beurat net
(MT)
jerona
(M)
Rujukan beban beurat
(MT)
Ukuran lawang kargo
(L * W * D) (M)
Jero draf henteu beban
(M)
Jero draf jero
(M)
Tanda tongkeun tong SHL001 79.96 13.20 2317.00 1297.00 6.60 3828.70 53.00 * 10.20 * 9.10 1.25 4.50
Tanda tongkeun tong SHL002 79.62 13.20 2099.00 1175.00 6.60 2618.00 53.00 * 10.20 * 9.00 2.40 4.50
Tanda tongkeun tong SHL003 83.55 13.40 2379.00 1332.00 5.80 2961.00 56.00 * 10.40 * 8.30 2.78 4.50
Tanda tongkeun tong SHL004 79.80 12.20 1674.00 937.00 6.28 2720.00 43.00 * 7.80 * 7.00 2.94 5.20
Tanda tongkeun tong SHL005 78.50 12.00 1806.00 1011.00 6.50 2650.00 43.00 * 8.50 * 7.30 2.75 5.30
Tanda tongkeun tong SHL006 66.12 11.05 1260.00 705.00 6.50 1700.00 51.00 * 9.25 * 7.00 1.26 3.63
Tanda tongkeun tong SHL007 54.40 10.00 498.00 278.00 6.50 950.00 34.00 * 8.00 * 5.50 0.68 2.78
Tanda tongkeun tong SHL008 53.80 9.00 499.00 279.00 4.15 900.00 31.00 * 6.80 * 5.50 0.99 3.55
Tanda tongkeun tong SHL009 53.15 10.00 499.00 279.00 4.15 900.00 32.00 * 8.20 * 4.90 1.17 3.30


Pelabuhan walungan Yangtze baris dilayanan ku Sohologistics

Jiangsu propinsi : Nanjing, Yangzhou, Zhangjiagang, Nantong Taicang Changzhou, Changshu, Jiangyin Zhenjiang Taizhou

Provinsi Anhui: Tongling, Anqing, Ma 'anshan, Wuhu

Provinsi Jiangxi: Jiujiang, Nanchang

Provinsi Hunan: Yueyang, Changsha

Propinsi Hubei: Wuhan, Huangshi, Jingzhou, Yichang

Kota Chongqing: Chongqing

Propinsi Sichuan: Yibin, Luzhou, Leshan

Propinsi Yunnan: Shuifu

Pelabuhan shuttle tina palabuhan luhur ka palabuhan Shanghai, palabuhan Taicang, Zhangjiagang, port Lianyungang, port Zhoushan, port Tianjin, palabuhan Qingdao, palabuhan Dalian, palabuhan Guangzhou, sareng palabuhan Humen.

FAQ
  • Q

    Jenis kargo naon anu cocog pikeun transportasi?

    A

    Pikeun kargo kalayan langkung ti 5m atanapi boro ngalangkungan sasak. Éta cocog pikeun ngangkut angkot ka cai daratan atanapi nganteurkeun ti cai daratan dugi ka basisir basisir sareng langsung robih nganggo kapal laut.

  • Q

    Naha cocog pikeun transportasi tongkang nalika jumlah kargo kedah di ékspor ka luar negeri · ti daratan ngalangkungan seaport Shanghai?

    A

    Leres, mimiti sadayana , tina sudut pandang pembangunan lingkungan anu ramah, nagara ieu nyorong antar modal sareng multimodal tina truk-to-kareta api, beusi karéta api-to-cai ka cai supaya tiasa nyumbang kana perlindungan lingkungan sadunya. sareng ngiritkeun biaya angkutan barang.

  • Q

    Éta cocog pikeun ngangkut angkot ti Sichuan ka Shanghai?

    A

    Leres pisan, aya kapal kargo porthan Leshan anu kawéntar, palabuhan Yibin, sareng palabuhan Luzhou di propinsi Sichuan. Sohologistik bakal nyayogikeun rencana anu pangsaéna pikeun transportasi kargo beurat kanggo konsumén urang.

  • Q

    Sabaraha lami upami port Leshan, palabuhan Yibin, palabuhan Luzhou ka terminal Luojing Shanghai?

    A

    Éta ususally nyandak 8-10 dinten. Upami dina usum garing tina kali Yangtze, éta bakal nyandak 5-10 dinten tambahan. , garis sabalikna mangrupikeun kaayaan anu sami.

Taros Kami