sadaya Kategori
EN

Jalan Angkutan Asean

Imah>Services urang>Angkutan Internasional>Jalan Angkutan Asean

Jalan Angkutan Asean

ENTÉ SUKTÉS

gambaran

Actively responding to "Western development" of CPC central committee, "One Belt And One Road" initiative, SHL actively adjust corporate strategy planning layout and begin to provide new service of international road transportation to ASEAN(Association of Southeast Asian Nations).

The main road transport routes are as following:

1. Pingxiang in Guangxi--Vietnam

2. Pingxiang in Guangxi--Vietnam--Cambodia/ Thailand /Laos

3. Hekou in Yunnan- - lao Cai(Vietnam)--Vietnam

4. Ruili in Yunnan--Myanmar

5. Boten in Yunan-Laos

Kaunggulan Sohologistik

1. Pengangkutan jalan anu diidinan ku Menteri Pengangkutan sareng kualifikasi kanggo angkutan kargo beurat sareng ukuran leuwih

2. Pangalaman operasi proyék euyeub sareng jasa nasabah angkutan jalan internasional profésional

3. ongkos angkutan kalapa kusabab logistik transportasi optimal

4. Sistem pangawas angkot GPS pikeun kargo anjeun

5. Ngiringan cargos proyek anjeun dina angkutan jalan internasional ti China ka Eropa

6. Perintis pikeun Cina - angkutan jalan internasional Éropa

7. Beban Truck Bebas (FTL) jasa pengiriman barang

8. Kurang Beban Treuk (LTL) jasa pengiriman


FAQ
  • Q

    Barang naon anu cocog pikeun transportasi jalan internasional ka ASEAN?

    A

    Hydropower station equipments, engineering machinery, car crane, forklift, construction materials, food, arts and crafts, daily provisions are suitable for international road transport to ASEAN.

  • Q

    How to conduct customs declaration, customs transfer and customs clearance for international road transport to ASEAN?

    A

    Léngkah-léngkah umumna saperti kieu:
    A. Road transport to ASEAN is to carry out the export declaration according to the relevant information of foreign transport vehicles and local customs after loading on foreign vehicles in the Supervised Warehouse.
    B.The transit of road transport  to ASEAN is declared in the countries along the way.
    C.International road transport to ASEAN can be declared at the border port for customs clearance or at the project site.

  • Q

    Insoterm anu mana anu dianggo pikeun transportasi jalan raya internasional ka ASEAN?

    A

    Aya dua insinyur DDU (Disadarkeun Tugas Unpaid anu dingaranan tempat tujuanana), nyaéta, kiriman Kawajiban Henteu dibayar ka tujuan anu ditangtukeun sareng DAP - Diserahkeun di tempat tujuan pangiriman.

  • Q

    Kumaha upami tagihan muatan pikeun transportasi jalan internasional ka ASEAN?

    A

    Éta angkatan CMR anu dikaluarkeun ku union transportasi jalan internasional, anu diakui ku nagara-nagara ASEAN di Asia tengah sareng nagara CIS sanés. Éta kalebet inpormasi cargos, shipper, consignee, pamawa anu sami sareng tagihan loading.

Taros Kami