sadaya Kategori
EN

hawa angkutan barang

Imah>Services urang>hawa angkutan barang

hawa angkutan barang

ENTÉ SUKTÉS

gambaran

Sohologistik ngagaduhan pangalaman anu saé pikeun dioperasikeun ku angkutan udara nganggo garis domestik sareng global kalayan jasa angkutan pangangkut logistik ngaropéa anu pangsaéna sareng harga anu saé.
(kalebet panto-ka-lawang, bandara-ka-bandara, bandara-ka-bandara, bandara-ka-lawang)

● Pangiriman béwara kiriman dina situs.

● Laporan nyukcruk lengkep.

● Pengawasan jasa transhipment.

● bungkusan kargo khusus, asihan sareng jasa tongkang sasuai pikeun sarat palanggan.

● Syarat bungkus ngaropéa pikeun palet, papan sela, pilem bungkusan.

● Nyayogikeun pamisah kargo atanapi jasa konsolidasi pribadi

Sohologistics internasional jasa jasa angkutan udara sareng bandara

◆ Beijing ◆ Tianjin ◆ Shijiazhuang ◆ Qingdao ◆ Yantai ◆ Shanghai ◆ Wuxi

◆ Nanjing ◆ Wuhan ◆ Zhengzhou ◆ Hefei ◆ Changsha ◆ Guangzhou ◆ Shenzhen

◆ Hong Kong ◆ Chongqing ◆ Kunming ◆ Chengdu ◆ Xi 'an

Jalur kaunggulan hawa internasional:

Garis Tenggara, Garis Australia, Wétan Tengah, Kidul Aisa, Afrika, Eropa, Amérika baris

Bandara anu dikontrak nganggo maskapai unggal rute pikeun papan bungkusan sareng gudang bungkusan anu nawiskeun harga khusus dina sataun ieu mangrupikeun:


HKG TPE KHH ICN BKK TYO OSA NYK LAX FRA AMS

● Perusahaan penerbangan garam Asia Tenggara / Australia:

BR 、 CA 、 CZ 、 FM 、 GA 、 KE 、 MH 、 SQ 、 MU 、 BI 、 NX 、 NZ 、 PR 、 QF 、 TG 、 UO 、 5X 、 ZH 、 AI 、 VN 、 9W

● Masarakat maskapai Tengah Wétan, Kidul Aisa, Afrika baris:

EK 、 EY 、 ZP 、 MU 、 SU 、 PR 、 CA 、 UW 、 CX 、 QR 、 MH 、 CZ 、 SV 、 TG 、 TK 、 BI 、 SQ 、 AI 、 GA 、 BA 、 HU 、 9W 、 W5 、 ZH 、 AND

● Perusahaan penerbangan garisan Éropa:

CZ 、 MU 、 CA 、 BA 、 KL (原 MP) 、 UPS 、 RU 、 Y8 、 GD 、 EK 、 SV 、 CX 、 EY 、 KE 、 OZ 、 JL 、 TK 、 AY 、 SU 、 LX 、 TG 、 ZP 、 QR 、 BI 、 HU 、 MH 、 ZH 、 6U

● Perusahaan maskapai garis Amérika:

MU 、 F4 、 BR 、 QF 、 Y8 、 UPS 、 PO 、 SQ 、 CX 、 KE 、 OZ 、 JL 、 UA 、 AA 、 CO 、 AC 、 AM 、 HU 、 BA 、 LX 、 EK 、 PR 、 CZ

Taros Kami