Kabeh Kategori
EN

Angkat & Instalasi

Omah>Layanan kita>Angkat Heavy>Angkat & Instalasi

Angkat & Instalasi

POMPATOR

Description

Macem-macem mode transportasi kudu ditindakake kanggo transportasi kargo abot ing proyek teknik domestik lan internasional, sing biasane diwatesi kanthi cara transportasi kayata kapasitas hoisting, kahanan jalur, kapasitas karet lan dalan, jembatan trowongan lan dhuwur lan sawetara peraturan lokal, nggawe proses kasebut angel lan rumit.

Cara ngrampungake transportasi kargo abot kanthi aman, ekonomi, efektif lan akal yaiku kunci implementasine proyek sing sukses.

Pengiriman transportasi kargo abot kudu nimbang kahanan nyata, lokasi pabrik, rute transportasi, cara transportasi, muatan lan mbebasake port, peralatan hoisting ing situs lan faktor liyane sing gegandhengan lan perlu kanggo nganakake analisis kemungkinan.

Sukses kerjane saka kargo abot minangka titik penting kanggo implementasi proyek teknik. Langkah-langkah tartamtu kudu ditrapake kanggo njamin sukses lan ngangkat instalasi sukses.

Lifting & Installation operation process

1.Peset ing situs: ngatur peralatan abot kanggo nglayang lan nginstal sawise kabeh persiapan wis rampung.

2.Preparation kerja sadurunge hoisting: inspeksi lan verifikasi sing dibutuhake.
Contone.Priksa apa peralatan duwe tandha instalasi lan tandha-tandha baris baris bener; apa peralatan ngangkat kasebut cocog karo syarat-syarat ngangkat

3.Langkasan ributak hoisting: utamane kalebu gantung pulley, uji tension lan penyesuaian azimuth winch listrik, setelan sistem towing lan towing.

4. Nggawe uji coba: sadurunge tes, priksa lan konfirmasi tindakake:

The hoisting general command carries out the hoisting operation disclosure; arrange the main points and main contents of assigning supervisory posts for supervision;several times trial for the lifting and lowering tests make all parts working safe and  coordinated and review the changes of each parts.

5.Situs ing situs: komandan jenderal resmi kanthi resmi supaya kabeh timbalan komandhan mriksa status siyaga saben postingan lan priksa manawa sistem sinyal komando normal; lan ngandhani staf set komando kanthi sinyal.

Sajrone ngangkat, supaya peralatan mandheg nalika ninggalake dhukungan sementara ing ndhuwur 500-800mm lan priksa pemeriksaan luwih lengkap supaya priksa manawa kabeh bakal mlaku;

Sabanjure kanggo mbusak dhukungan peralatan lan terus angkat.

Cathetan Operasi kanggo ngangkat kren

1. Angkat utawa mudhun

(1) Tork sing kakehan utawa luwih dirasakake dilarang sesuai karo dhaptar beban.
Ngalangi nggawe sambungan karo sistem ACS sajrone proses operasi kren kabeh.
Larang nyeret kargo beban saka sisih ngarep utawa sisih lengen.
Larangan angkat kargo saka ngarep taksi.

(2) Aja nyorong lan tarik tonggone bungah sajrone operasi kasebut.
Sadurunge diangkat, priksa manawa lever klac ing posisi sambungan.

(3) Operasi tiba gratis mung bisa digunakake nalika ngeculake pancing utawa yen beban kurang saka 30% saka beban sing diidini. Braking darurat ing musim gugur gratis dilarang.

(4) Roda drum mabur kudu dikunci nalika ngangkat beban kanggo nginep cukup suwe. Nanging aja ngunci roda drum nalika mudhun kargo.

(5) Pikirake peringatan nalika ngangkat operasi.

(6) Ora ana sing mlebu area operasi kajaba mung sinyal kasebut.

(7) Sajrone ngangkat, njaga jarak safety antarane sisih ndhuwur boom lan pusat garis ing antarane ①6.6kv / 3m ②66k / 5m③275kv / 10m, yen ana kacilakan kejut listrik.

(8) Yen kren loro ngangkat kargo kanthi siji, komandan siji kudu dibutuhake. Kejabi, kinerja lan kacepetan rong kren kasebut kudu tetep padha. Saben nilai beban sing dienggo kurang saka 80% saka total beban siji kren; Bobot beban sing abot ora bakal ngluwihi 75% saka total mesin kasebut.

2.Ragam

(1) Ngindhari rem utawa rot darurat kanggo kasus bebaya ayunan.

(2) Sajrone ngowahi, sopir kudu menehi perhatian apa ana wong sing numpak kapal utawa alangan.

(3) Kunci rem giliran yen rampung.

3. Angkat lever teleskopik

(1) Ora ana beban ekstra kanthi lever lengen.

(2) Yen boom teleskopik digunakake, kudu ana jarak tartamtu ing antarane tungkak lan pancing. Nalika ngangkat lengen njaba, pancing kasebut kudu tetep sithik.

(3) Yen lever lengen utama dilanjutake kanthi dawa, sudut lengen ora kurang saka sudut minimal sing ditemtokake ing manual operasi, yen sakabehing mesin bakal kapilih.

Kren rodha sing nggawa kanthi momotan

Yen kren rodha mawa beban, dalan kasebut kudu lancar lan padhet, lan bobote beban kudu salaras karo peraturan pabrikan. Dhuwur saka kargo abot ora bakal ngluwihi 50cm saka lemah, diikat nganggo tali tarik.

Nyopir jarak dawa kanthi beban dilarang banget

5.Operasi tips sawise Angkat

(1) Narik maneh boom ngangkat lan sijine ing kurungan.

     Ndandani pancing kaya sing dibutuhake lan nyopot meja puter

(2) sikil bisa ditarik maneh ing urutan sing wis ditemtokake lan aman

(3) Pandu maneh ing parkir

Sohologistics bisa nyedhiyakake macem-macem peralatan angkat lan skidding kanggo mesthekake implementasine sukses saben logistik proyek kargos abot.

Perangkat angkat utama kalebu truk forklift, kren truk, krenjang, krenjang modul propotor (truk flatdraulic self-propelled) kren menara, kren ngambang.

SERVISES RENTAL EQUIPMENT IN CHINA
KoleksiKRANES KRITESSELF-PROPELLED   MODULAR TRAILERSKRITIS TARIROUGH TERRAIN   CRANESLAYAN KRAWLERFORKLIFTS
gambar
Range Load Rated
T)
30 ~ ~ 1000100+ ~ ~ 10000 +30 ~ ~ 50030 ~ ~ 500 +30 ~ ~ 7503 ~ ~ 20

Jacking lan skidding digunakake kanggo mindhah struktur gedhe sajrone saben logistik proyek Sohologistik. Operasi iki sukses banget karo tim teknis lan operasi sing trampil.

Kaya biasane, sajrone ngasilake solusi bespoke kanggo para klien, keamanan tetep dadi faktor sing paling penting.

1.Pengenalan jacking lan introduksi ringkes skidding

Teknologi panempalan hidraulik lan teknologi skidding dumadi saka telung bagean: ril, turu lan jacking hidraulik lan sistem piranti skidding. Kunci teknologi konstruksi iki yaiku aplikasi jacking hidraulik lan piranti skidding. Utamane kalebu stasiun pompa minyak tekanan super super, jack hidraulik sing kapisah lan unit obah kargo abot.

By operating the hydraulic jack in high pressure oil pump station, the transformer is simultaneously lifted, so the rail can be laid on the above of the transformer. and in-orbit heavy cargo moving unit is moving  the transformer which is located on the.

2.Sistem jacking lan teknologi teknis lan skidding teknologi

(1) Prinsip teknis

Hydraulic jacking and skidding technology principle: two hydraulic tubes connect ultra-high pressure pump station with hydraulic jacks, and at the same time, operate high pressure oil pump station with Three position four - way valve, hydraulic oil will output pressure and hydraulic jack synchronously jacks the transformer to the underside of the rail and skid the in-orbit heavy cargo onto the basis of the transformer. Later, by jacking  the transformer out of the rail and with the pump station descend, the transformer comes back to the basis.

(2) Teknologi konstruksi

Aliran proses konstruksi:

Persiapan Konstruksi
Nemtokake dalan sing ngowahi trafo
Ngalih dalan lan reresik situs
Transformasi Jacking kanthi tekanan hidrolik
Transformer ing posisi
Transformer jacking lan mudhun kanthi tekanan hidrolik
Kualitas sing ditrima


Contact Us