Kabeh Kategori
EN

Melu SHL

Omah>KONTAK SHL>Melu SHL

posisi Departemen Education Panggil Rilis wektu
Penjualan ing luar negeri Departemen Sales Gelar sarjana utawa ndhuwur 3-5 2020-04-09

Tanggung jawab proyek:
1.  Business development: based on the company's advantages in freight rates and various resources, actively and effectively communicate with overseas agents and domestic customers, according to the company's market strategy, to achieve the established business objectives;
2. Layanan pelanggan: miturut syarat agen lan pelanggan ing luar negeri, koordinasi lan ngatur pakaryan departemen sing relevan kayata papan pesenan, operasi, dokumen, keuangan, lan sapiturute, njamin kualitas layanan saben tautan, nyukupi kebutuhan agen lan pelanggan, lan ngatasi kabeh jinis keluhan lan Saran;
3. Entri sistem: input wektu lan tepat kanggo kabeh jinis data kaya dibutuhake, nganyari kanthi tepat ing wektu, ngirim lan nganalisa kabeh jinis pernyataan bisnis lan data sing gegandhengan karo wektu;
4. Kerjasama bisnis: ngewangi departemen liyane sing relevan kanggo komunikasi karo agen luar negeri, lan mesthekake yen departemen bisnis liyane bisa nggunakake jaringan agen luar negeri lan sumber daya kanggo ngembangake bisnis;
5. Pengembangan bisnis: njaga komunikasi sing apik karo tamu, ngetrapake macem-macem kebutuhan logistik tamu, lan nyedhiyakake bisnis potensial kanggo departemen lan departemen bisnis sing gegandhengan.

Keperluan proyek:
1. Luwih saka 2 taun pengalaman ing industri iki, kalebu luwih saka 1 taun ing operasi kargo sing ditetepake, akrab karo mode operasi kargo sing ditetepake, resistensi kuwat kanggo tekanan
2. CET 4 utawa ndhuwur, bisa nggunakake basa Inggris minangka basa sing nyambut gawe, apik ngrungokake, ngomong, maca lan nulis.
3. Nyenengake, gelem komunikasi, gelem sinau sregep, kanthi pengalaman dodolan tartamtu lan semangat enterprising sing kuwat.
4. Ngerteni marketing lan promosi facebook, twitter, youtube lan situs jejaring sosial utama liyane kanggo nambah jumlah penggemar
5.  Deal with relevant sales reports and data analysis
Nampa resume email: [email dilindhungi]

Operasi ing luar negeri Departemen operasi Gelar sarjana utawa ndhuwur 3-5 2020-04-09

Tanggung jawab operasi ing luar negeri:
1. Konstruksi situs web, kalebu desain situs web, produksi situs web, operasi situs web, kalebu desain gambar, tulisan teks, panyuntingan artikel, lsp
2. Optimisasi peringkat alami Google, macem-macem situs kanthi pirang-pirang tembung kunci Google lan bing lan yahoo lan posisi halaman ngarep mesin telusuran liyane,
3. SEM Google mbayar analisis lan penempatan, kontrol rega, kontrol résiko, kontrol tembung kunci, kontrol pamirsa, lan sapiturute, kanggo njaluk konsultasi pelanggan sing paling relevan.
4. Responsible for the operation and maintenance of the company's overseas social media, such as facebook, instagram, twitter, youtube, etc., and improving the brand awareness and brand image of the official social media accounts through effective operation methods.
5. Dipartisipasi ing perencanaan komunikasi media saben wulan, kalebu nanging ora winates: ngrencanakake komunikasi Angle, nulis salinan Inggris, ngrampungake media rilis, dll.
6. Update and manage the content of the company's official website.
7. Pemantauan jaringan lan nglaporake kedadeyan krisis utama.
8. Dhukungan sawise sales kanggo bisnis ing luar negeri.

Keperluan proyek:
1. Gelar sarjana utawa ndhuwur, utama ing basa Inggris, jurnalisme, hubungan umum, pariwara, pemasaran utawa gegandhengan.
2. Mahasiswa ing Inggris ditulis lan terjemahan, fasih nganggo ekspresi lisan.
3. Mahasiswa nggunakake piranti lunak kantor.
4. Apik ing komunikasi silang budaya lan komunikasi lintas departemen.
5. katrampilan nulis tulisan sing apik banget ing Inggris.
6. Pengalaman situs web promosi perdagangan asing manca, mesin telusuran Google. Bing. Yandex, media sosial fb.
7. Usaha senior luar negeri lan operasi luar negeri sing luwih disenengi.
Nampa resume email: [email dilindhungi]

Terusake dodolan Departemen Sales Gelar kuliah utawa ndhuwur 3-5 2020-04-09

tanggung jawab
1. Posisi profesional, ngrampungake syarat kerja sing diwatesi kanthi rutin ing pimpinan lan pengawasan unggul, lan bisa ngatasi lan ngatasi tugas sing dikepengini, ngidentifikasi karo industri pengiriman barang, lan kepengin nggayuh industri pengiriman barang logistik kanggo suwe banget.
2. Responsible for developing the company's Marine/air/railway/heavy cargo/bulk cargo/ro-ro cargo business;
3. Mbantu para unggul kanggo ngatur lan koordinasi pasar, nglacak lan ngawasi implementasi macem-macem rencana pemasaran;
4. Assisted in market research activities for the company's products;
5. Responsible for the regular production and publicity of the company's advertisements;
6. Collected information of the same industry in the market, participated in the planning of the release of the company's products, exhibitions and other activities.
7. Njaga lan ngembangake saluran sales anyar lan pelanggan anyar; menehi solusi logistik sing sustainable lan optimized miturut kebutuhan pelanggan

Sarat
1. Gelar College utawa ndhuwur, utama ing marketing utawa manajemen luwih disenengi;
2. Wis kenal karo industri logistik internasional industri, penjualan lan pengalaman manajemen luwih disenengi;
3. Pikirane aktif, semangat enterprising lan kapribaden sing tantangan;
4. Jujur lan tegak, ceria lan tanggung jawab, bagus komunikasi karo wong liya;
5. Nduwe kemampuan organisasi lan koordinasi tartamtu, bisa metokake lan ngrampungake tekanan kerja, lan dadi pengurus wektu sing apik lan sopir tugas.


Nampa resume email: [email dilindhungi]

Posisi spesialis pemasaran Departemen pemasaran Gelar kuliah utawa ndhuwur 3-5 2020-04-09

Tanggung jawab posisi spesialis Marketing
1. Nggawe riset pasar, nglumpukake lan nganalisa tren pasar sing relevan, lan menehi basis kanggo para pamimpin kanggo nggawe keputusan;
2. Mbantu para pamimpin kanggo ngrancang rencana pemasaran lan program promosi;
3. Nindakake implementasine miturut rencana pemasaran sing ditunjuk, lan tanggung jawab kanggo ngevaluasi efek kegiatan pemasaran;
4. Trek lan hubungi pelanggan, ngrekam tanggapane, lan ngapikake rencana promosi miturut komentar;
5. Nggatekake lan ngreteni dinamika pasar, lan nggatekake kegiyatan pesaing;
6. Ing kegiatan kasebut, elinga ngontrol anggaran, lan kerjo bareng karo tim liyane sing relevan kanggo ningkatake produk, ningkatake merek lan promosi dodolan;
7. Kanthi aktif nindakake kegiatan pangembangan pasar, lan njaga hubungan pelanggan ing wilayah sing gegandhengan;
8. Tanggung jawab njaga hubungan media sing relevan miturut susunan pamimpin;
9. According to market demand and customers' opinions, put forward improvement Suggestions for the company's products, services and promotion.

Kemampuan saka spesialis marketing
1. Nduwe pengetahuan pemasaran sing relevan lan kenal karo dinamika pasar produk;
2. kemampuan pangembangan bisnis sing kuwat lan kemampuan hubungan masyarakat;
3. katrampilan komunikasi lan koordinasi sing apik;
4. Kemampuan perencanaan pasar sing apik;
5. Nduwe wawasan pasar lan kemampuan analisis pasar;
6. Pemain tim sing apik.

Kualifikasi kanggo spesialis pemasaran
1. gelar College utawa ndhuwur marketing;
2. Nduwe pengetahuan pemasaran sing relevan lan kenal karo dinamika pasar perusahaan produk;
Paling ora 3.1 taun pengalaman kerja sing relevan;
4. kemampuan pangembangan bisnis sing kuwat lan kemampuan hubungan masyarakat;
5. Nduwe wawasan pasar lan kemampuan analisis pasar.
Nampa resume email: [email dilindhungi]

Manager proyek Departemen pemasaran Gelar Universitas utawa ndhuwur 1-2 2020-04-09

Tanggung jawab proyek:
1. Mangerteni tren pasar, lan coba golek supplier paling apik lan saluran pesenan kanggo kapal ro-ro sisih wetan sing duwe macem-macem bagean paling apik;
2. Tanggung jawab ningkatake kauntungan kompetitif bisnis pasar; Kargo bulk saben dina lan kiriman ro-ro, priksaan tambahan palet.
3. Responsible for expanding and promoting the business related to bulk grocery, major parts and One Belt And One Road engineering logistics, and developing and maintaining the company's bulk grocery service network;
4. Nganalake klompok pelanggan lan terus dioptimalake kanggo nyuda resiko operasional.
5. Mikir kanthi owah-owahan pasar, rembugan karo pelanggan liwat kontrak sing cocog, lan entuk keuntungan maksimal kanggo perusahaan;
6. Komunikasi karo pelanggan liwat saluran telpon lan Internet, mangertos kebutuhan pelanggan, ngupaya kesempatan penjualan lan nulungi pengawas supaya bisa nggayuh tujuan tim
7. Milih partai piagam lan kerjo bareng karo departemen operasi perusahaan kanggo ngetrapake kontrak kasebut;
8. Tanggung jawab kanggo biaya regane lan nglumpukake perjalanan;
9. Rampungake tugas liyane sing ditugasake pimpinan miturut syarat perusahaan.

Sarat:
1. Gelar Universitas utawa ndhuwur, utama ing pengiriman barang, pengiriman, perdagangan lan logistik luwih disenengi;
2. Ngilangi bisnis kapal kargo umum, dadi kenal karo logistik proyek rekayasa internasional lan pasar bagean utama, duwe pengalaman marketing, duwe sumber daya bisnis luwih disenengi;
3. Ngenal rute domestik lan manca kanggo kargo akeh, bisa ngrampungake pakaryan kanthi tekanan, kanthi semangat tim lan rasa tanggung jawab;
4. Nduwe kemampuan analisis pasar lan kemampuan pangadilan, lan kesadaran layanan pelanggan sing apik;
5. Kepribadian ceria, pemikiran sing jelas, katrampilan presentasi sing apik lan kemampuan sinau sing kuwat;
6. Apik Inggris ing ngrungokake, ngomong, maca lan nulis.
Nampa resume email: [email dilindhungi]

Sales manager Departemen Sales Gelar kuliah utawa ndhuwur 1-2 2020-04-09

tanggung jawab
1. Nuntun departemen penjualan kanggo ngrampungake target penjualan saben wulan. Ngawasi lan ndorong staf sales supaya bisa digunakake.
2. Paling ora pengalaman 5 taun ing bisnis impor utawa ekspor transportasi laut kanthi apik.
3. Familiar with China's import and export markets, keen on business development and international shipping
4. Tanggepan cepet, katrampilan ekspresi kuwat, kemampuan pangembangan kuwat lan katrampilan komunikasi, kambungan;
5. Sumber pelanggan lan Inggris apik luwih disenengi.
6. Nduwe perusahaan kuat, niat pangembangan apik kanggo kerja dodolan, motivasi dhewe lan kemampuan ngontrol dhiri, pemikiran sing jelas, inisiatif lan semangat, apik komunikasi karo wong, duwe rasa tanggung jawab.
7. Ngewangi direktur sales kanggo nyetel target target, model sales, strategi penjualan, anggaran penjualan lan rencana insentif

Sarat
1. Gelar College utawa ndhuwur, utama ing marketing utawa sing gegandhengan;
2. Luwih saka 3 taun pengalaman ing industri sales, pengalaman manajemen sales luwih disenengi;
3. Sumber lan hubungan pelanggan sing sugih, kinerja sing apik;
4. Analisis pasar, pemasaran lan promosi sing kuat, katrampilan komunikasi lan koordinasi interpersonal sing apik, lan kemampuan kanggo nganalisa lan ngatasi masalah;
5.  Have a strong sense of enterprise, with a certain leadership.
Nampa resume email: [email dilindhungi]