Kabeh Kategori
EN

Piagam Hawa Cargo Heavy

Omah>Layanan kita>Air Freight>Piagam Hawa Cargo Heavy

Piagam Hawa Cargo Heavy

POMPATOR

Description

Sohologistics minangka panyedhiya logistik komprehensif utama domestik ing kargo abot lan layanan logistik proyek. Kanthi luwih saka 20 yuta usaha eksplorasi lan pangembangan , kerjo bareng karo maskapai kargo ing saindenging jagad luwih saka 200 negara, pengalaman industri layanan penerbangan logistik profesional, kita bakal nyedhiyakake perusahaan impor lan ekspor, kanthi suplai darurat, proyek EPC, peralatan industri minyak , peralatan stasion listrik, momotan abot, layanan chargos sing akeh banget.

Contact Us