Kabeh Kategori
EN

China menyang Uruguay

Omah>Layanan Line>Garis Amerika Kidul>China menyang Uruguay

Layanan Line

China menyang Uruguay


Shipping from China to Uruguay

Many of our customers are based in the Uruguay, therefore it has become a very important market for us. We have signed contract rates with carriers such as COSCO, OOCL, APL, EMC, MSK, and HMM. These relationships let us provide you with very good freight rates when shipping from China to any port in the Uruguay.

With SHL as partners, shipping goods from China to the Uruguay will be much easier, you will only need to leave your goods with us, and we will do the rest. SHL aims to be your best freight forwarder from China to the Uruguay. Ask for a better quote now.

Your Best Freight Forwarder from China to Uruguay

Provide competitive ocean and air freight rates from China to the Uruguay.
Ngisi sandal kanthi biaya lokal sing kompetitif miturut syarat-syarat FOB supaya ora keluhan.
AMS lan ISF dikirim ing wektu sing tepat.
Layanan gudang gratis ing kutha apa wae ing China.
Pengalaman samesthine kanggo ngirim barang sing mbebayani lan gedhe.
Kertas kerja profesional sing wis digawe kanggo sampeyan.
24/7 layanan online kanggo ndhukung bisnis sampeyan.
Pelabuhan Laut ing China
Zhuhai Zhanjiang Lianyungang Tianjin
Shanghai Guangzhou Qingdao Shenzhen
Ningbo Dalian Xiamen Yingkou
Fang Chenggang Weihai Qingdao Rizhao
Zhoushan Nantong Nanjing Shanghai
Taizhou (Lor Wenzhou) Wenzhou Owah-owahan Quanzhou
Shantou Jieyang Beihai Sanya
Yingkou Jinzhou Taizhou (Kidul saka Wenzhou) Qinhuangdao
Tianjin Yantai Haikou Basuo Zhenjiang
Jiangyin


Cathetan: Sampeyan kudu ngirim barang menyang port segara sing gampang ngidini sampeyan dikirim saka China menyang UK

Bandara Utama ing China
Bandara Internasional Hangzhou Xiaoshan Bandara Internasional Taiyuan Wusu
Bandara Internasional Kunming Changshui Bandara Internasional Beijing Capital
Bandara Internasional Shanghai Pudong Bandara Internasional Chengdu Shuangliu
Bandara Internasional Hong Kong Bandara Internasional Xian Xianyang
Bandara Internasional Shenzhen Bao'an Bandara Internasional Xiamen Gaoqi
Bandar Udara Internasional Guangzhou Baiyun Bandara Internasional Changsha Huanghua
Bandara Internasional Qingdao Liuting Bandara Internasional Wuhan Tianhe
Bandara Internasional Haikou Meilan Bandara Internasional ÜrümqiDiwopu
Bandara Internasional Shijiazhuang Zhengding Bandara Internasional Tianjin Binhai
Bandara Internasional Phoenix Bandara Internasional Harbin Taiping
Bandara Internasional Guiyang Longdongbao Bandara Internasional Lanzhou Zhongchuan
Bandara Internasional Dalian Zhoushuizi Bandara XishuangbannaGasa

Saka Seaport ing China

To Seaport in the Uruguay

Wektu pengiriman (dina)

Jarak (nm)

Shanghai

PAYSANDU

57.8

13861

Shenzhen

NUEVA PALMIRA

54.3

13020

Shanghai

PUNTA DEL ESTE

75.1

18018

Shanghai

MALDONADO

80.3

19270

Shenzhen

JOSE IGNACIO

75.1

18018

Hong Kong

MONTEVIDEO

76.7

18407

Hong Kong

Kolonie

76.7

18407

Qingdao

FRAY BENTOS

67.7

16257

Qingdao

PAYSANDU

59.2

14210

Qingdao

NUEVA PALMIRA

81.8

19621

Ningbo

JOSE IGNACIO

80.0

19512

Main Airports in Uruguay
Carrasco International Airport Santa Bernardina International Airport
Cerro Largo International Airport   Tydeo Larre Borges International Airport
Vichadero Airport
FAQ
  • Q

    Kepiye cara nemokake tarif impor kanggo produkku?

    A

    The CBP website https://www.cbp.gov/ has a lot of information regarding Uruguay customs and duty.

    Kanggo nemokake jumlah tarif impor produk, sampeyan kudu nemokake kode HS.

    Broker kustom sampeyan bisa mbantu sampeyan.

    Sampeyan banjur bakal nggunakake kode iki ing database tariff sing kasedhiya kanggo ngenali jumlah sing wis ditrapake kanggo produk sampeyan.

  • Q

    Apa aku kudu mbayar asuransi kanggo barang saka China?

    A

    Yen sampeyan ngirim istilah CIF, sampeyan ora kudu mbayar kanggo asuransi.

    Iki amarga CIF kalebu kiriman asuransi.

    Pramila kasebut diarani 'ongkos asuransi biaya.'

    Tulung dicathet:

    Minangka CIF kalebu asuransi barang, syarat asuransi kasebut beda-beda karo perusahaan pengiriman sing beda.

    Dadi, yen umpamane, sampeyan kudu menehi pembekal nangani pengiriman, sampeyan bakal ngontrol apa cara pengiriman sing dipilih.

    Dheweke bisa uga milih milih cara sing paling murah, sing maneh, sampeyan ora bisa ngontrol.

    Dadi sisih aman, luwih becik yen sampeyan ngubungi pengiriman utama ing China kanggo ngerti apa sing dijamin saka asuransi.

  • Q

    Apa aku kudu mbayar tugas lan pajak ing China?

    A

    Jujur ora.

    Sampeyan ora kudu mbayar pajak ing China.

    Biaya sing bakal ditindakake yaiku biaya transportasi menyang port loading ing China.

    Uga, sampeyan kudu ngrampungake biaya dokumentasi ing China.

    Elinga kabeh tuduhan kasebut kalebu ing saben insoterm sing ditanggepi ing China.

    Saka FOB kanggo kabeh liya. Dadi, sampeyan ora bakal kudu nganggu dheweke.

    Kajaba manawa, sampeyan sumber sampeyan babagan istilah EXW.