Kabeh Kategori
EN

China nganti Afrika Kidul

Omah>Layanan Line>Afrika Line>China nganti Afrika Kidul

Layanan Line

China nganti Afrika Kidul


Shipping from China to South Africa

Many of our customers are based in the South Africa, therefore it has become a very important market for us. We have signed contract rates with carriers such as COSCO, OOCL, APL, EMC, MSK, and HMM. These relationships let us provide you with very good freight rates when shipping from China to any port in the South Africa.

With SHL as partners, shipping goods from China to the South Africa will be much easier, you will only need to leave your goods with us, and we will do the rest. SHL aims to be your best freight forwarder from China to the South Africa. Ask for a better quote now.

Your Best Freight Forwarder from China to South Africa

Provide competitive ocean and air freight rates from China to the South Africa.
Ngisi sandal kanthi biaya lokal sing kompetitif miturut syarat-syarat FOB supaya ora keluhan.
AMS lan ISF dikirim ing wektu sing tepat.
Layanan gudang gratis ing kutha apa wae ing China.
Pengalaman samesthine kanggo ngirim barang sing mbebayani lan gedhe.
Kertas kerja profesional sing wis digawe kanggo sampeyan.

24/7 layanan online kanggo ndhukung bisnis sampeyan.


Pelabuhan Laut ing China
Zhuhai Zhanjiang Lianyungang Tianjin
Shanghai Guangzhou Qingdao Shenzhen
Ningbo Dalian Xiamen Yingkou
Fang Chenggang Weihai Qingdao Rizhao
Zhoushan Nantong Nanjing Shanghai
Taizhou (Lor Wenzhou) Wenzhou Owah-owahan Quanzhou
Shantou Jieyang Beihai Sanya
Yingkou Jinzhou Taizhou (Kidul saka Wenzhou) Qinhuangdao
Tianjin Yantai Haikou Basuo Zhenjiang
Jiangyin


Cathetan: Sampeyan kudu ngirim barang menyang port segara sing gampang ngidini sampeyan dikirim saka China menyang UK

Bandara Utama ing China
Bandara Internasional Hangzhou Xiaoshan Bandara Internasional Taiyuan Wusu
Bandara Internasional Kunming Changshui Bandara Internasional Beijing Capital
Bandara Internasional Shanghai Pudong Bandara Internasional Chengdu Shuangliu
Bandara Internasional Hong Kong Bandara Internasional Xian Xianyang
Bandara Internasional Shenzhen Bao'an Bandara Internasional Xiamen Gaoqi
Bandar Udara Internasional Guangzhou Baiyun Bandara Internasional Changsha Huanghua
Bandara Internasional Qingdao Liuting Bandara Internasional Wuhan Tianhe
Bandara Internasional Haikou Meilan Bandara Internasional ÜrümqiDiwopu
Bandara Internasional Shijiazhuang Zhengding Bandara Internasional Tianjin Binhai
Bandara Internasional Phoenix Bandara Internasional Harbin Taiping
Bandara Internasional Guiyang Longdongbao Bandara Internasional Lanzhou Zhongchuan
Bandara Internasional Dalian Zhoushuizi Bandara XishuangbannaGasa
Main Airports in South Africa
Bloemfontein Airport Kimberley International Airport
Kruger Mpumalanga International Airport East London Airport
Cape Town International Airport Port Elizabeth International Airport
King Shaka International Airport O. R. Tambo International Airport


Modes of Shipping from China to South Africa

Whenever you’re importing from China to the South Africa, you can choose many modes of shipping.

Cara pengiriman bakal gumantung:

1. Biaya pengiriman

2. Jinis lan jinis barang

3. Ruang sing kasedhiya, yaiku wujud volumetrik kunci ing barang samodra

4. Apa sampeyan arep kanggo muatan samodra utawa barang udhara

Dadi, pilihan apa sing kudu dianggep?

Kita duwe:

Pengangkutan Dalan Eropa
China Railway Express
Pengiriman Roll-on / Roll-off
Pangiriman BULK BREK
Pengiriman Lengkap Kontainer (FCL)
Kurang saka Pangiriman Kontena (LCL)
Metu Pengiriman Gauge (OOG).
FAQ
  • Q

    Which port should I use to ship from China to South Africa?

    A

    Ana akeh port ing China lan aku wis nyorot sing paling akeh ing pandhuan iki.

    Nanging, minangka aturan jempol, gunakake salah siji sing luwih cedhak karo sampeyan.

    Sampeyan kudu ngrembug iki karo kiriman kargo.

    Because you need a port that can link you directly to the South Africa

    Kanthi cara iki, sampeyan bakal ngirit wektu lan dhuwit.

  • Q

    What is the total time taken to ship from China to South Africa?

    A

    Biasane, wektu transit bakal beda amarga ana pirang-pirang faktor.

    Sampeyan bisa nemtokake wektu gumantung ing wektu transit lan prosedur logistik liyane.

    Kayata:

    Kertas kerja lan konsultasi nangani bisa uga rong minggu.

    Pangiriman bisa beda-beda antarane sawetara jam nganti pirang-pirang dina gumantung saka mode pangiriman.

    Produk sumber saka supplier bisa uga butuh sawetara dina utawa wulan.

    In short, you can factor in all these to get all approximate time it will take to ship from China to South Africa

  • Q

    Apa tegese karo "Beat My Freight Quote" nalika ngimpor?

    A

    Quote Freight Quote yaiku yen sampeyan ngurus langsung karo pengiriman barang profesional kanthi kawruh sing apik ing wilayah sampeyan.

    Kabeh pitakon bakal ditangani dening agen lokal sing bakal nggolek kesepakatan sing paling apik kanggo sampeyan.

    Dadi, kabeh kesepakatan bakal ana ing antarane agen lan sampeyan dhewe.

    Ing Quote Freight Quote My, ora ana komisi sing dijupuk kanggo transaksi sing digawe lan sampeyan bisa ngirit akeh.

    Supaya dadi Freight Quote Freight Quote Freight, pengiriman barang kudu dadi anggota asosiasi perusahaan pengiriman barang nasional.

    Kajaba iku, pengiriman barang kudu nggambarake profesionalisme sing dhuwur.

    Umume umume, kabeh disetujoni anggota agen FIATA utawa IATA.

  • Q

    Kepiye cara mbayar pambayaran kanggo perusahaan pengiriman barang adhedhasar ing China?

    A

    Siji bisa nggunakake sistem transfer dhuwit kanggo mbayar akun bank perusahaan kasebut ing China.

    Umume perusahaan pemajuan freight kasebut bakal duwe akun karo bank-bank utama kayata HSBC (Hong Kong lan Shanghai Banking Corporation).

    Pengiriman barang kanthi gampang lan cepet bisa nampa pembayaran.

  • Q

    Aku ora duwe Bill of Lading (B / L), apa sing kudu dak lakoni?

    A

    Sampeyan bisa ngumumake nomer referensi kargo ing ndhuwur nomer "Bill of Lading (B / L)" ing aplikasi ijin.

    Yaiku, yen sampeyan durung diwenehake Bill of Lading.

    Sampeyan bisa nganyarake informasi yen sampeyan entuk Bill of Lading kanthi mung ngirim aplikasi sing wis dibenakake.

  • Q

    Kepiye cara njamin keamanan impor saka China?

    A

    Nyewa penerjemah kargo sing profesional lan berpengalaman yaiku solusi mung ing kene.

    Dheweke bakal nangani kabeh prosedur, yaiku loading, label, transportasi utawa reresik.

    Such freight forwarders know the rules and regulations governing importing from China into the South Africa

    Nyatane, nyewa pengiriman barang profesional bakal ngirit dhuwit lan wektu.