Kabeh Kategori
EN

China menyang Polandia

Omah>Layanan Line>Laut Mediterania lan Laut Irlandia>China menyang Polandia

Layanan Line

China menyang Polandia


Pangiriman saka China menyang Polandia

If you’re looking for a reliable freight forwarder to help your shipping from China to Poland,  you are in the right place.

Malah layanan pangiriman saka China menyang Polandia saiki wis diwasa banget, SHL mesthi bisa ngupayakake nindakake logistik sing luwih apik, saliyane solusi lan layanan sing paling apik, kita uga bisa menehi tarif kompetitif saka China menyang Polandia.

SHL bakal mbantu milih rute pengiriman paling apik, biaya pengiriman kompetitif lan perusahaan pengiriman paling apik kanggo mbantu ngimpor saka China menyang Polandia.

Pengiriman Barang Laut saka China menyang Polandia

China udakara 7,775 km adoh saka Polandia, nanging ngliwati jarak kasebut bisa luwih dawa amarga rute segara sing ditetepake badan banyu.

Pengiriman laut ditemtokake dening lokasi port sing bakal digunakake lan sifat konsolidasi kanggo diangkut.

Konsolidasi banget gedhe biasane dikirim liwat segara.

Sanajan butuh wektu kanggo nggayuh tujuan akhir, mula wis kabukten paling murah.

Sadurunge milih cara pengiriman iki, dheweke kudu ngerti macem-macem port ing China lan Polandia.

Pelabuhan Laut ing China
ZhuhaiZhanjiangLianyungangTianjin
ShanghaiGuangzhouQingdaoShenzhen
NingboDalianXiamenYingkou
Fang ChenggangWeihaiQingdaoRizhao
ZhoushanNantongNanjingShanghai
Taizhou (Lor Wenzhou)WenzhouOwah-owahanQuanzhou
ShantouJieyangBeihaiSanya
YingkouJinzhouTaizhou (Kidul saka Wenzhou)Qinhuangdao
TianjinYantai HaikouBasuoZhenjiang
Jiangyin


Cathetan: Sampeyan kudu ngirim barang menyang port segara sing gampang ngidini sampeyan dikirim saka China menyang UK

Bandara Utama ing China
Bandara Internasional Hangzhou XiaoshanBandara Internasional Taiyuan Wusu
Bandara Internasional Kunming ChangshuiBandara Internasional Beijing Capital
Bandara Internasional Shanghai PudongBandara Internasional Chengdu Shuangliu
Bandara Internasional Hong KongBandara Internasional Xian Xianyang
Bandara Internasional Shenzhen Bao'anBandara Internasional Xiamen Gaoqi
Bandar Udara Internasional Guangzhou BaiyunBandara Internasional Changsha Huanghua
Bandara Internasional Qingdao LiutingBandara Internasional Wuhan Tianhe
Bandara Internasional Haikou MeilanBandara Internasional ÜrümqiDiwopu
Bandara Internasional Shijiazhuang ZhengdingBandara Internasional Tianjin Binhai
Bandara Internasional PhoenixBandara Internasional Harbin Taiping
Bandara Internasional Guiyang LongdongbaoBandara Internasional Lanzhou Zhongchuan
Bandara Internasional Dalian ZhoushuiziBandara XishuangbannaGasa


Bandara Utama ing Polandia
Bandara Warsaw ChopinBandara Goleniow
Bandara Copernicus WroclawBandara Internasional Katowice
Bandara PoznanBandara Lotnisko Rzeszow-Jasionka
Bandara Lodz Wladyslaw ReymontBandara Gdansk Lech Walesa
Bandara John Paul II (Balice)


Modul Pangiriman saka China menyang Polandia

Whenever you’re importing from China to the Poland, you can choose many modes of shipping.

Cara pengiriman bakal gumantung:

1. Biaya pengiriman

2. Jinis lan jinis barang

3. Ruang sing kasedhiya, yaiku wujud volumetrik kunci ing barang samodra

4. Apa sampeyan arep kanggo muatan samodra utawa barang udhara

Dadi, pilihan apa sing kudu dianggep?

Kita duwe:

Pengangkutan Dalan Eropa
China Railway Express
Pengiriman Roll-on / Roll-off
Pangiriman BULK BREK
Pengiriman Lengkap Kontainer (FCL)
Kurang saka Pangiriman Kontena (LCL)
Metu Pengiriman Gauge (OOG).
Layanan Truck Loads (FTL) Lengkap
Layanan Kargo Truck Beban (LTL)
FAQ
  • Q

    Plabuhan endi sing kudu digunakake kanggo ngirim saka China menyang Polandia?

    A

    Ana akeh port ing China lan aku wis nyorot sing paling akeh ing pandhuan iki.

    Nanging, minangka aturan jempol, gunakake salah siji sing luwih cedhak karo sampeyan.

    Sampeyan kudu ngrembug iki karo kiriman kargo.

    Amarga sampeyan butuh port sing bisa ngubungake sampeyan langsung menyang Polandia

    Kanthi cara iki, sampeyan bakal ngirit wektu lan dhuwit.

  • Q

    Apa wektu total sing dienggo saka kapal saka China menyang Polandia?

    A

    Biasane, wektu transit bakal beda amarga ana pirang-pirang faktor.

    Sampeyan bisa nemtokake wektu gumantung ing wektu transit lan prosedur logistik liyane.

    Kayata:

    Kertas kerja lan konsultasi nangani bisa uga rong minggu.

    Pangiriman bisa beda-beda antarane sawetara jam nganti pirang-pirang dina gumantung saka mode pangiriman.

    Produk sumber saka supplier bisa uga butuh sawetara dina utawa wulan.

    Ing cendhak, sampeyan bisa faktor ing kabeh mau kanggo entuk wektu kira-kira sing dibutuhake kanggo kapal saka China menyang Polandia

  • Q

    Apa tegese karo "Beat My Freight Quote" nalika ngimpor?

    A

    Quote Freight Quote yaiku yen sampeyan ngurus langsung karo pengiriman barang profesional kanthi kawruh sing apik ing wilayah sampeyan.

    Kabeh pitakon bakal ditangani dening agen lokal sing bakal nggolek kesepakatan sing paling apik kanggo sampeyan.

    Dadi, kabeh kesepakatan bakal ana ing antarane agen lan sampeyan dhewe.

    Ing Quote Freight Quote My, ora ana komisi sing dijupuk kanggo transaksi sing digawe lan sampeyan bisa ngirit akeh.

    Supaya dadi Freight Quote Freight Quote Freight, pengiriman barang kudu dadi anggota asosiasi perusahaan pengiriman barang nasional.

    Kajaba iku, pengiriman barang kudu nggambarake profesionalisme sing dhuwur.

    Umume umume, kabeh disetujoni anggota agen FIATA utawa IATA.

  • Q

    Kepiye cara mbayar pambayaran kanggo perusahaan pengiriman barang adhedhasar ing China?

    A

    Siji bisa nggunakake sistem transfer dhuwit kanggo mbayar akun bank perusahaan kasebut ing China.

    Umume perusahaan pemajuan freight kasebut bakal duwe akun karo bank-bank utama kayata HSBC (Hong Kong lan Shanghai Banking Corporation).

    Pengiriman barang kanthi gampang lan cepet bisa nampa pembayaran.

  • Q

    Aku ora duwe Bill of Lading (B / L), apa sing kudu dak lakoni?

    A

    Sampeyan bisa ngumumake nomer referensi kargo ing ndhuwur nomer "Bill of Lading (B / L)" ing aplikasi ijin.

    Yaiku, yen sampeyan durung diwenehake Bill of Lading.

    Sampeyan bisa nganyarake informasi yen sampeyan entuk Bill of Lading kanthi mung ngirim aplikasi sing wis dibenakake.

  • Q

    Kepiye cara njamin keamanan impor saka China?

    A

    Nyewa penerjemah kargo sing profesional lan berpengalaman yaiku solusi mung ing kene.

    Dheweke bakal nangani kabeh prosedur, yaiku loading, label, transportasi utawa reresik.

    Pamaju angkatan kaya kasebut ngerti aturan lan peraturan sing ngimpor saka China menyang Polandia

    Nyatane, nyewa pengiriman barang profesional bakal ngirit dhuwit lan wektu.