Kabeh Kategori
EN

China menyang Laos

Omah>Layanan Line>Garis Asia Tenggara>China menyang Laos

Layanan Line

China menyang Laos


Pengiriman saka China menyang Laos

Yen sampeyan nggoleki pengiriman barang sing dipercaya kanggo mbantu ngirim saka China menyang Laos, sampeyan lagi ing panggonan sing bener.

Malah layanan pengiriman saka China menyang Laos saiki wis diwasa banget, SHL mesthi bisa ngupayakake nindakake logistik sing luwih apik, saliyane solusi lan layanan sing paling apik, kita uga bisa menehi tarif kompetitif saka China nganti Laos.

SHL bakal mbantu milih rute pengiriman paling apik, biaya pengiriman kompetitif lan perusahaan pengiriman paling apik kanggo mbantu ngimpor saka China menyang Laos.

Pengiriman Barang Laut saka China menyang Laos

China udakara 7,775 km adoh saka Laos nanging ngliwati jarak kasebut bisa uga mbutuhake wektu luwih dawa amarga rute segara sing ditetepake dening banyu banyu.

Pengiriman laut ditemtokake dening lokasi port sing bakal digunakake lan sifat konsolidasi kanggo diangkut.

Konsolidasi banget gedhe biasane dikirim liwat segara.

Sanajan butuh wektu kanggo nggayuh tujuan akhir, mula wis kabukten paling murah.

Sadurunge milih cara pengiriman iki, dheweke kudu ngerti macem-macem port ing China lan Laos.

Pelabuhan Laut ing China
ZhuhaiZhanjiangLianyungangTianjin
ShanghaiGuangzhouQingdaoShenzhen
NingboDalianXiamenYingkou
Fang ChenggangWeihaiQingdaoRizhao
ZhoushanNantongNanjingShanghai
Taizhou (Lor Wenzhou)WenzhouOwah-owahanQuanzhou
ShantouJieyangBeihaiSanya
YingkouJinzhouTaizhou (Kidul saka Wenzhou)Qinhuangdao
TianjinYantai HaikouBasuoZhenjiang
Jiangyin


Cathetan: Sampeyan kudu ngirim barang menyang port segara sing gampang ngidini sampeyan dikirim saka China menyang UK

Bandara Utama ing China
Bandara Internasional Hangzhou XiaoshanBandara Internasional Taiyuan Wusu
Bandara Internasional Kunming ChangshuiBandara Internasional Beijing Capital
Bandara Internasional Shanghai PudongBandara Internasional Chengdu Shuangliu
Bandara Internasional Hong KongBandara Internasional Xian Xianyang
Bandara Internasional Shenzhen Bao'anBandara Internasional Xiamen Gaoqi
Bandar Udara Internasional Guangzhou BaiyunBandara Internasional Changsha Huanghua
Bandara Internasional Qingdao LiutingBandara Internasional Wuhan Tianhe
Bandara Internasional Haikou MeilanBandara Internasional ÜrümqiDiwopu
Bandara Internasional Shijiazhuang ZhengdingBandara Internasional Tianjin Binhai
Bandara Internasional PhoenixBandara Internasional Harbin Taiping
Bandara Internasional Guiyang LongdongbaoBandara Internasional Lanzhou Zhongchuan
Bandara Internasional Dalian ZhoushuiziBandara XishuangbannaGasa


Bandara Utama ing Laos
Bandara SavannakhetBandara Internasional Wattay
Bandara Internasional PakseBandara Internasional Luang Prabang


Modul Pangiriman saka China menyang Laos

Nalika sampeyan ngimpor saka China menyang Laos, sampeyan bisa milih akeh mode pangiriman.

Cara pengiriman bakal gumantung:

1. Biaya pengiriman

2. Jinis lan jinis barang

3. Ruang sing kasedhiya, yaiku wujud volumetrik kunci ing barang samodra

4. Apa sampeyan arep kanggo muatan samodra utawa barang udhara

Dadi, pilihan apa sing kudu dianggep?

Kita duwe:

Pengangkutan Dalan Asing China
China Railway Express
Pengiriman Roll-on / Roll-off
Pangiriman BULK BREK
Pengiriman Lengkap Kontainer (FCL)
Kurang saka Pangiriman Kontena (LCL)
Metu Pengiriman Gauge (OOG).
Layanan Truck Loads (FTL) Lengkap
Layanan Kargo Truck Beban (LTL)
FAQ
  • Q

    Plabuhan endi sing kudu digunakake kanggo ngirim saka China menyang Laos?

    A

    Ana akeh port ing China lan aku wis nyorot sing paling akeh ing pandhuan iki.

    Nanging, minangka aturan jempol, gunakake salah siji sing luwih cedhak karo sampeyan.

    Sampeyan kudu ngrembug iki karo kiriman kargo.

    Amarga sampeyan butuh port sing bisa ngubungake sampeyan langsung menyang Laos

    Kanthi cara iki, sampeyan bakal ngirit wektu lan dhuwit.

  • Q

    Apa wektu total sing dikirim menyang kapal saka China menyang Laos?

    A

    Biasane, wektu transit bakal beda amarga ana pirang-pirang faktor.

    Sampeyan bisa nemtokake wektu gumantung ing wektu transit lan prosedur logistik liyane.

    Kayata:

    Kertas kerja lan konsultasi nangani bisa uga rong minggu.

    Pangiriman bisa beda-beda antarane sawetara jam nganti pirang-pirang dina gumantung saka mode pangiriman.

    Produk sumber saka supplier bisa uga butuh sawetara dina utawa wulan.

    Ing cendhak, sampeyan bisa faktor ing kabeh mau kanggo entuk wektu kira-kira sing dibutuhake kanggo kapal saka China menyang Laos

  • Q

    Apa tegese karo "Beat My Freight Quote" nalika ngimpor?

    A

    Quote Freight Quote yaiku yen sampeyan ngurus langsung karo pengiriman barang profesional kanthi kawruh sing apik ing wilayah sampeyan.

    Kabeh pitakon bakal ditangani dening agen lokal sing bakal nggolek kesepakatan sing paling apik kanggo sampeyan.

    Dadi, kabeh kesepakatan bakal ana ing antarane agen lan sampeyan dhewe.

    Ing Quote Freight Quote My, ora ana komisi sing dijupuk kanggo transaksi sing digawe lan sampeyan bisa ngirit akeh.

    Supaya dadi Freight Quote Freight Quote Freight, pengiriman barang kudu dadi anggota asosiasi perusahaan pengiriman barang nasional.

    Kajaba iku, pengiriman barang kudu nggambarake profesionalisme sing dhuwur.

    Umume umume, kabeh disetujoni anggota agen FIATA utawa IATA.

  • Q

    Kepiye cara mbayar pambayaran kanggo perusahaan pengiriman barang adhedhasar ing China?

    A

    Siji bisa nggunakake sistem transfer dhuwit kanggo mbayar akun bank perusahaan kasebut ing China.

    Umume perusahaan pemajuan freight kasebut bakal duwe akun karo bank-bank utama kayata HSBC (Hong Kong lan Shanghai Banking Corporation).

    Pengiriman barang kanthi gampang lan cepet bisa nampa pembayaran.

  • Q

    Aku ora duwe Bill of Lading (B / L), apa sing kudu dak lakoni?

    A

    Sampeyan bisa ngumumake nomer referensi kargo ing ndhuwur nomer "Bill of Lading (B / L)" ing aplikasi ijin.

    Yaiku, yen sampeyan durung diwenehake Bill of Lading.

    Sampeyan bisa nganyarake informasi yen sampeyan entuk Bill of Lading kanthi mung ngirim aplikasi sing wis dibenakake.

  • Q

    Kepiye cara njamin keamanan impor saka China?

    A

    Nyewa penerjemah kargo sing profesional lan berpengalaman yaiku solusi mung ing kene.

    Dheweke bakal nangani kabeh prosedur, yaiku loading, label, transportasi utawa reresik.

    Pamaju angkatan kaya kasebut ngerti aturan lan peraturan sing ngimpor saka China menyang Laos

    Nyatane, nyewa pengiriman barang profesional bakal ngirit dhuwit lan wektu.