Kabeh Kategori
EN

China nganti Bhutan

Omah>Layanan Line>Garis Asia Tengah>China nganti Bhutan

Layanan Line

China nganti Bhutan


Shipping from China to Bhutan

If you’re looking for a reliable freight forwarder to help your shipping from China to Bhutan,  you are in the right place.

Even the shipping service from China to the Bhutan is very mature nowadays, SHL can always endeavour to do the logistics work better, besides the best solution and good service, we also can provide competitive rates from China to Bhutan.

SHL will help your choose the best shipping route, competitive shipping cost and the best shipping companies to help your importing from China to Bhutan.

Sea Freight Shipping from China to Bhutan

China is about 7,775 km away from the Bhutan but traversing this distance may take longer owing to the sea routes defined by water bodies.

Pengiriman laut ditemtokake dening lokasi port sing bakal digunakake lan sifat konsolidasi kanggo diangkut.

Konsolidasi banget gedhe biasane dikirim liwat segara.

Sanajan butuh wektu kanggo nggayuh tujuan akhir, mula wis kabukten paling murah.

Before choosing this shipment method, he/she must be well acquainted with different ports both in China and Bhutan.

Pelabuhan Laut ing China
Zhuhai Zhanjiang Lianyungang Tianjin
Shanghai Guangzhou Qingdao Shenzhen
Ningbo Dalian Xiamen Yingkou
Fang Chenggang Weihai Qingdao Rizhao
Zhoushan Nantong Nanjing Shanghai
Taizhou (Lor Wenzhou) Wenzhou Owah-owahan Quanzhou
Shantou Jieyang Beihai Sanya
Yingkou Jinzhou Taizhou (Kidul saka Wenzhou) Qinhuangdao
Tianjin Yantai Haikou Basuo Zhenjiang
Jiangyin


Cathetan: Sampeyan kudu ngirim barang menyang port segara sing gampang ngidini sampeyan dikirim saka China menyang Kazakhstan

Bandara Utama ing China
Bandara Internasional Hangzhou Xiaoshan Bandara Internasional Taiyuan Wusu
Bandara Internasional Kunming Changshui Bandara Internasional Beijing Capital
Bandara Internasional Shanghai Pudong Bandara Internasional Chengdu Shuangliu
Bandara Internasional Hong Kong Bandara Internasional Xian Xianyang
Bandara Internasional Shenzhen Bao'an Bandara Internasional Xiamen Gaoqi
Bandar Udara Internasional Guangzhou Baiyun Bandara Internasional Changsha Huanghua
Bandara Internasional Qingdao Liuting Bandara Internasional Wuhan Tianhe
Bandara Internasional Haikou Meilan Bandara Internasional ÜrümqiDiwopu
Bandara Internasional Shijiazhuang Zhengding Bandara Internasional Tianjin Binhai
Bandara Internasional Phoenix Bandara Internasional Harbin Taiping
Bandara Internasional Guiyang Longdongbao Bandara Internasional Lanzhou Zhongchuan
Bandara Internasional Dalian Zhoushuizi Bandara XishuangbannaGasa


Main Airports in Bhutan
Paro Airport Gelephu Airport


Modes of Shipping from China to Bhutan

Whenever you’re importing from China to the Bhutan, you can choose many modes of shipping.

Cara pengiriman bakal gumantung:

1. Biaya pengiriman

2. Jinis lan jinis barang

3. Ruang sing kasedhiya, yaiku wujud volumetrik kunci ing barang samodra

4. Apa sampeyan arep kanggo muatan samodra utawa barang udhara

Dadi, pilihan apa sing kudu dianggep?

Kita duwe:

Pengangkutan Dalan Asing China
China Railway Express
Pengiriman Roll-on / Roll-off
Pangiriman BULK BREK
Pengiriman Lengkap Kontainer (FCL)
Kurang saka Pangiriman Kontena (LCL)
Metu Pengiriman Gauge (OOG).
Layanan Truck Loads (FTL) Lengkap
Layanan Kargo Truck Beban (LTL)
FAQ
  • Q

    Which port should I use to ship from China to Bhutan?

    A

    Ana akeh port ing China lan aku wis nyorot sing paling akeh ing pandhuan iki.

    Nanging, minangka aturan jempol, gunakake salah siji sing luwih cedhak karo sampeyan.

    Sampeyan kudu ngrembug iki karo kiriman kargo.

    Because you need a port that can link you directly to the Bhutan

    Kanthi cara iki, sampeyan bakal ngirit wektu lan dhuwit.

  • Q

    What is the total time taken to ship from China to Bhutan?

    A

    Biasane, wektu transit bakal beda amarga ana pirang-pirang faktor.

    Sampeyan bisa nemtokake wektu gumantung ing wektu transit lan prosedur logistik liyane.

    Kayata:

    Kertas kerja lan konsultasi nangani bisa uga rong minggu.

    Pangiriman bisa beda-beda antarane sawetara jam nganti pirang-pirang dina gumantung saka mode pangiriman.

    Produk sumber saka supplier bisa uga butuh sawetara dina utawa wulan.

    In short, you can factor in all these to get all approximate time it will take to ship from China to Bhutan

  • Q

    Apa tegese karo "Beat My Freight Quote" nalika ngimpor?

    A

    Quote Freight Quote yaiku yen sampeyan ngurus langsung karo pengiriman barang profesional kanthi kawruh sing apik ing wilayah sampeyan.

    Kabeh pitakon bakal ditangani dening agen lokal sing bakal nggolek kesepakatan sing paling apik kanggo sampeyan.

    Dadi, kabeh kesepakatan bakal ana ing antarane agen lan sampeyan dhewe.

    Ing Quote Freight Quote My, ora ana komisi sing dijupuk kanggo transaksi sing digawe lan sampeyan bisa ngirit akeh.

    Supaya dadi Freight Quote Freight Quote Freight, pengiriman barang kudu dadi anggota asosiasi perusahaan pengiriman barang nasional.

    Kajaba iku, pengiriman barang kudu nggambarake profesionalisme sing dhuwur.

    Umume umume, kabeh disetujoni anggota agen FIATA utawa IATA.

  • Q

    Kepiye cara mbayar pambayaran kanggo perusahaan pengiriman barang adhedhasar ing China?

    A

    Siji bisa nggunakake sistem transfer dhuwit kanggo mbayar akun bank perusahaan kasebut ing China.

    Umume perusahaan pemajuan freight kasebut bakal duwe akun karo bank-bank utama kayata HSBC (Hong Kong lan Shanghai Banking Corporation).

    Pengiriman barang kanthi gampang lan cepet bisa nampa pembayaran.

  • Q

    Aku ora duwe Bill of Lading (B / L), apa sing kudu dak lakoni?

    A

    Sampeyan bisa ngumumake nomer referensi kargo ing ndhuwur nomer "Bill of Lading (B / L)" ing aplikasi ijin.

    Yaiku, yen sampeyan durung diwenehake Bill of Lading.

    Sampeyan bisa nganyarake informasi yen sampeyan entuk Bill of Lading kanthi mung ngirim aplikasi sing wis dibenakake.

  • Q

    Kepiye cara njamin keamanan impor saka China?

    A

    Nyewa penerjemah kargo sing profesional lan berpengalaman yaiku solusi mung ing kene.

    Dheweke bakal nangani kabeh prosedur, yaiku loading, label, transportasi utawa reresik.

    Such freight forwarders know the rules and regulations governing importing from China into the Bhutan

    Nyatane, nyewa pengiriman barang profesional bakal ngirit dhuwit lan wektu.