Kabeh Kategori
EN

China Kanggo Pengangkutan Jalan Internasional Asia Tengah

Omah>Layanan kita>Pengangkutan Dalan Internasional>China Kanggo Pengangkutan Jalan Internasional Asia Tengah

China Kanggo Pengangkutan Jalan Internasional Asia Tengah

POMPATOR

Description

Asia Tengah minangka wilayah sing jembar saka Laut Caspian ing sisih kulon menyang China ing sisih wétan, lan saka Afghanistan lan Iran ing sisih kidul menyang Rusia ing sisih lor. Wilayah kasebut dumadi saka mantan republik Soviet Kazakhstan, Kyrgyzstan, Tajikistan, Turkmenistan, lan Uzbekistan. Dheweke wis nggawe wilayah politik lan budaya sing umum, lan nduweni kepribadian budaya sing dhuwur.

Sohologitics dening truk biasa, truk abot, transportasi menyang xingjiang Horgos, Alashankou laoyemiao, hongshanzui, Dulata, Baktu, Jeminay, torugart, kashgar, Irkeshtam, Karasu, Khunjerab teka ing kazakhstan, kyrgyzstan, uzbekistan, tajikistan, turjikistan, .

Rute layanan kargo Sohologistik yaiku
Pas utama ing ChinaNegara-negara Tujuan
provinsiKutha / CountyNegara
XinjiangHorgosKazakhstan
Pass PassKazakhstan
LaoyemiaoMongolia
HongshanzuiMongolia
DulataKazakhstan
BakulKazakhstan
JeminayKazakhstan
TurugartKyrgyzstan
ErkeshtamKyrgyzstan
KarasuTajikistan
KhunjerabPakistan

Introduksi ringkes kanggo XUAR lan pass utama ing XUAR

Xinjiang, kanthi resmi Xinjiang Uygur Otonomi (XUAR), minangka wilayah otonom saka Republik Rakyat China, sing ana ing sisih lor-kulon sisih lor negara kasebut.

Minangka divisi tingkat wilayah paling gedhe ing China lan subdivision negara paling gedhe 8, ing Xinjiang jembar ana 1.6 yuta km2 (640,000 mil kothak)

Xinjiang wewatesan karo negara-negara Mongolia Rusia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Tajikistan Afghanistan, Pakistan lan India. Rute paling kondhang ing Jalan Sutra sejarah mlaku ngliwati wilayah kasebut saka sisih wétan nganti tapel wates sisih lor-kulon.

Wis kliwat ekonomi lan budaya sing cedhak lan asring ana ing Asia tengah, Asia sisih kulon, Asia Kidul lan Eropa, lan akeh dalan perdagangan lan port tradisional.

Kanthi implementasine strategi pambuka ing sadawaning tapel wates, dalan sutra maritim abad kaping 21 lan sabuk ekonomi sutra "One Belt And One Road" berkembang kanthi cepet. Ing taun 2019, sawetara port perdagangan karo negara-negara tetanggan dibukak.

Lintasan Utama ing Xinjiang
Pass utamaNegara-negara Tujuan
areaKutha / CountyWerna Negara
KumulLaoyemiaoMongolia
ChangjiUlastoi
AltayYarant
AltayHongshanzui
AltayAheitubikKazakhstan
AltayJeminay
TachengBakul
Prefektur Otonomi Bortala MongolPass Pass
Prefektur Ili KazakHorgos
Prefektur Ili KazakDulata
Prefektur Ili KazakMusik
Prefektur Otonomi Kizilsu KirghizTurugartKyrgyzstan
Prefektur Otonomi Kizilsu KirghizErkeshtam
KashgarKhunjerabPakistan
KashgarKarasu

Tajikistan


Keuntungan Sohologistik

1. Pengangkutan dalan sing diwenehake dening Menteri Pengangkutan lan kualifikasi kanggo transportasi cargos abot lan dimensi

2. Pengalaman operasi proyek sing sugih lan layanan pelanggan transportasi dalan transportasi internasional profesional

3. Tingkat kargo sing kompetitif amarga logistik transportasi sing optimal

4. Sistem pemantauan transportasi GPS

5. Ngiringan cargos proyek menyang negara-negara Asia Tengah

6. Luwih saka 10 pengalaman pengalaman ing transportasi dalan gedhe negara-negara ing Asia Tengah

7. Layanan kargo Truck Loads (FTL) lengkap

8. Layanan kargo Truck Loads (LTL) sing kurang


Kilometer Saka Khorgos Kanggo Kutha Paling gedhe ing Kazakhstan
KOTA / STASKOTA / STASKODE STATIONSaka Khorgos(KM)
AktauAktau6635034450
АктобеAktube6896072600
AlmatyAlma-Ata700007360
AstanaAstana6900021550
AtyrauAtyrau6617053600
KaragandaKaraganda6739051300
KlikKokshetau6870081850
КостанайKustanay6840012250
КызлордаKizileorda6767001550
ПаволодарPavlodar6963031550
ПетропавловскPetropavlovsk8200012050
СемейSemey7095081200
ТалдыкорганTaldykorgan701809350
ЕмиртауTemirtau6743001350
TurkestanTurkestan6978001250
РальскUralsk6656023050
ЫмкентShymken6986061100


Kilometer Saka Kutha Khorgos Kanggo Kutha Utama ing Uzbekistan
KOTA / STASKOTA / STASKODE STATIONSaka Khorgos(KM)
АнгренAngren7226081300
АндижанAndizan7420031550
BukharianBukhara7301061870
PilihDjizzak7269031400
Kokandkokand7400041450
КунградKungrad7372092400
НаманганNamangan7410071500
.УкусNukus7390072300
TashkentTashkent6978001250
TermezTermez7352031850
УргенчUrumchi7383052150
FerganaFergana7426011500


Kilometer Saka Kutha Khorgos Kanggo Kutha Utama ing Turkmenistan
KOTA / STASKOTA / STASKODE STATIONSaka Khorgos(KM)
АшхабатAshgabat7528002500
БалканабадBalkanabad7540075150
АшогузDashoguz7581012250
УркменабадTurcomanabad7571091900
TurkmenbashiTurkmenbashi7545055000
MужчинаMary7513094500


Kilometer Saka Khorgos Nganggo Kutha Utama ing Tajikistan
KOTA / STASKOTA / STASKODE STATIONSaka Khorgos(KM)
DushanbeDushanbe7452051600
лениннабадLeninabad7478021400


Kilometer Saka Pelabuhan Khorgos Kanggo Kutha Utama Kyrgyzstan
KOTA / STASKOTA / STASKODE STATIONSaka Khorgos(KM)
BishkekBishkek716700600
АламединAlamedin716908600
ОШOsh7196051100
FAQ
  • Q

    Apa jinis barang sing cocog kanggo transportasi dalan internasional menyang Asia Tengah?

    A

    Kanggo kargo kanthi kahanan ing ngisor iki:
    A. Ukuran utawa ambane kargo luwih saka ukuran kontaner lan ngluwihi kapasitas sepur saben kothak meter kargo abot
    Stasiun B.Railway ngendi layanan sewa kontan ora kasedhiya
    C.Cargos mbutuhake ketrampilan sing dhuwur nalika transportasi sepur ora bisa njamin siklus transportasi amarga pengaruh kareta liner lan wektu transit

  • Q

    Kepiye cara ngumumake deklarasi, transfer adat lan ngresiki adat kanggo transportasi dalan internasional menyang Asia Tengah?

    A

    Langkah-langkah umume yaiku:
    A. Pengangkutan dalan ing Asia tengah yaiku nindakake deklarasi ekspor miturut informasi relevan kendaraan transportasi asing lan adat lokal sawise muatan kendharaan asing ing Gudang Supervised.
    B. Transit transportasi dalan ing Asia tengah diumumake ing negara-negara ing dalan.
    Transportasi dalan C.Internasional ing Asia tengah bisa dinyatakake ing plabuhan tapel kanggo ngresiki kastam utawa ing situs proyek.

  • Q

    Mana incoterm sing digunakake kanggo transportasi dalan gedhe internasional ing Asia tengah?

    A

    Ana rong insentif DDU (Dikirim ing Tugas sing ora dibayar kanthi jeneng tujuan), yaiku, ngirim Duty Unpaid menyang tujuan sing ditemtokake lan DAP - Dikirim ing panggonan sing dituju.

  • Q

    Kepiye babagan tagihan loading kanggo transportasi dalan internasional menyang Asia Tengah?

    A

    Kuwi cara CMR sing ditanggepi dening serikat transportasi dalan internasional, sing diakoni negara-negara ASEAN ing Asia tengah lan negara CIS liyane. Utamane kalebu informasi cargos, shipper, consignee, operator sing padha karo tagihan loading

Contact Us