Kabeh Kategori
EN

Pengangkutan Dalan Eropa

Omah>Layanan kita>Pengangkutan Dalan Internasional>Pengangkutan Dalan Eropa

Pengangkutan Dalan Eropa

POMPATOR

Description

Transportasi dalan internasional China-Eropa minangka saluran logistik kaping papat antarane China lan Eropa sawise transportasi udhara, segara lan sepur. Ngliwati bawana Eurasian liwat plabuhan horgos China, Lulus By kazakhstan, Rusia, Belarus lan Polandia menyang Jerman, ing tengah-tengah Eropa.
Sohologistics mbukak barang sampeyan ing saindenging China banjur ngangkut menyang saindenging bawana Eropa dening China - transportasi dalan gedhe internasional Eropa, sing umure 12 dina.

Pangeling-eling Pengangkutan Jalan Raya Internasional China-Eropa

1. 14 dina transportasi Pintu-lawang saka Stuttgart, Jerman menyang Suzhou, China ing wulan Agustus, 2018

2. 13 dina transportasi Pintu-lawang saka Khorgos, China menyang TIR, Polandia ing Nov, 2018

3.12 dina transportasi lawang-lawang saka Jerman menyang Khorgos, China ing Feb, 2019

Keuntungan lan panjaluk pasar kanggo Pengangkutan Jalan Raya Internasional China-Eropa

1. Ngurangi 10 dina utawa wektu transportasi kurang saka transportasi sepur

2. Ngirit sekitar 50% biaya layanan transportasi lawang-lawang kanggo transportasi udara

3. Njupuk konten 45ft kanggo proses transportasi lawang-lawang kanthi tanpa kontes. Nalika sistem clearance adat TIR, ngirit wektu transportasi

Keuntungan Sohologistik

1. Pengangkutan dalan sing diwenehake dening Menteri Pengangkutan lan kualifikasi kanggo transportasi cargos abot lan dimensi

2. Pengalaman operasi proyek sing sugih lan layanan pelanggan transportasi dalan transportasi internasional profesional

3. Tingkat kargo sing kompetitif amarga logistik transportasi sing optimal

4. Sistem transportasi GPS kanggo kargo sampeyan

5. Ngiringan kargo proyek sampeyan ing transportasi dalan internasional saka China menyang Eropa

6. Pelopor kanggo China - transportasi dalan internasional Eropa

7. Layanan kargo Truck Loads (FTL) lengkap

8. Layanan kargo Truck Loads (LTL) sing kurang

FAQ
  • Q

    Apa jinis barang sing cocog kanggo transportasi dalan internasional menyang Eropa?

    A

    Produk elektronik, Bathi barang E-commerce, produk nganggo baterei, Otomatis ganti, lan liya-liyane.

  • Q

    Kepiye cara nggawe deklarasi adat, transfer adat lan reresikan adat kanggo transportasi dalan internasional China-Eropa?

    A

    TIR kanggo bisnis transit, trep lan cepet digunakake kanggo China - transportasi dalan internasional Eropa, sing mung mbutuhake deklarasi babagan POL lan nindakake clearance khusus ing POD.

  • Q

    Mana incoterm sing digunakake kanggo transportasi dalan internasional China-Eropa?

    A

    Ana rong insentif DDU (Dikirim ing Tugas sing ora dibayar kanthi jeneng tujuan), yaiku, ngirim Duty Unpaid menyang tujuan sing ditemtokake lan DAP - Dikirim ing panggonan sing dituju.

  • Q

    Kepiye babagan tagihan loading kanggo transportasi dalan internasional China-Eropa?

    A

    Kuwi cara CMR sing ditanggepi dening serikat transportasi dalan internasional, sing diakoni negara-negara ASEAN ing Asia tengah lan negara CIS liyane. Utamane kalebu informasi cargos, shipper, consignee, operator sing padha karo tagihan loading.

Contact Us